Sprankels voor Zelfliefde & Zelfvertrouwen

 

 

Alles is energie en alles is verbonden. Energie is als water, water wil stromen. Een verstoring van de energiestromen uit zich meestal in klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, onrust, hoofdpijn etc.

Een healing herstelt de natuurlijke energiestromen waardoor er meteen ontspanning en stroming ontstaat, meer lichtkracht geactiveerd wordt en je aarding merkbaar verbetert. Het helpt je onmiddellijk om diep te ontspannen en meer in contact te komen met je gevoel, hart & intuïtie. Het opent je hart. Zodat je weer straalt en sprankelt.

Tamara werkt op de lagen van frequentie en energie vanuit Bron energie. De Goddelijke Vrouwelijke oorspronkelijke energie. Frequentie is in feite informatie en verandert energie en zet energie in beweging. Dit is meteen voelbaar in het lichaam (de vorm) en je gemoedstoestand. De lagen die je ervan weerhouden om je ware Lichtkracht te ervaren worden voelbaar, zichtbaar en lossen snel op. De sessies zijn een super katalysator voor jouw proces van ontwaken. Jouw eigen Lichtkracht.

Geschikt voor (hooggevoelige) volwassenen en (hooggevoelige) kinderen.

Een healing helpt je bij …

 • meer zelfinzicht en helderheid zodat je bewuste keuzes kunt maken
 • geen lange trajecten, direct naar de kern dat bespaart je frustratie
 • minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart zodat je flow ervaart
 • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst transformeren en weer sprankelen van zelfvertrouwen
 • je balans hervinden en herstellen dat geeft je veel nieuwe energie
 • werkelijk zelfvertrouwen en zelf liefde ervaren, het opent je hart
 • je ware potentieel ontdekken zodat je ook echt kunt gaan stralen
 • meer energie, flow en moeiteloosheid ervaren
 • meer innerlijke rust zodat je echt kunt genieten
 • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid en paranormale gevoeligheid zodat het een kracht wordt in plaats van een last
 • weten wat ervoor zorgt dat je overprikkeld raakt zodat je in balans blijft
 • ontdekken wie je nu ècht bent, je ware Lichtkracht ontdekken
 • weer leren te luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen

Investering € 29,95 per half uur

Lees hier wat anderen zeggen over de behandelingen.

 

Strippenkaart 5 healings voor de prijs van 4

Als je besluit om een traject in te gaan dan is een strippenkaart zeker interessant. Je betaalt voor 4 sessies en ontvangt de 5e sessie dan geheel gratis. De strippenkaart is één jaar geldig.

Investering € 120,- vijf sessies van 30 minuten

 

Power Combi Reading & Healing met korting

Het is aan te raden voorafgaand aan een behandeling of behandeltraject een reading te boeken. Het consult kun je zien als een intake en helpt je om vanuit helderheid bewuste keuzes te maken.

Een reading geeft inzicht in je patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Je kunt het zien als een energetische scan van je energieveld, Akasha, DNA en hogere Zelf. Daarin bevindt zich informatie over je ervaringen, energetische blokkades, je (onderdrukte) gevoelens, je (onbewuste) gedachten patronen en blokkerende overtuigingen. Een reading bij De Wijsheid van het Hart betekent ook altijd een energetische transmissie, sprankels van licht die DNA activeren. Een super katalysator voor jouw proces van ontwaken. Snel, direct en meteen voelbaar. Direct naar de kern, jouw kern van Lichtkracht zodat je kunt gaan stralen en genieten.

Woon je niet in de nabije omgeving? Geen probleem, boek dan een online Skype consult.

Investering € 80,- een uur reading & 30 minuten behandeling

 

Kort Telefonisch of Skype Consult

Soms heb je alleen wat korte vragen en geen behoefte aan een uitgebreid consult. Een kort telefonisch of Skype consult is dan een uitkomst. Je kunt alleen een kort consult aanvragen als je al een intake hebt gehad of in behandeling bent. Snel & eenvoudig, direct helderheid.

Investering € 29,95 per half uur

 

Annuleren?

Voor alle boekingen geldt een annuleringsbeleid. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.