Mindfulness

Mindfulness werkt

Stress, piekeren en negatieve gevoelens, we hebben er allemaal wel eens last van. Maar als je daardoor niet meer kunt genieten is het tijd voor een verandering. Mindfulness helpt je door bewustwording. Investeren in bewustwording is een evidence-based methode! Alleen al de vermindering van stress is goud waard.

Minder forceren meer genieten

Als je mij vraagt, wat heeft mindfulness jou gebracht? Dan is mijn antwoord: radicale rust in mezelf te midden van chaos en onrust in een wereld die soms crazy lijkt te zijn geworden. Dat rustpunt wat je zoekt, dat ben je zelf. Mindfulness is een way of living die je helpt om bewust te worden van “zijn”. Jouw kern weer te voelen. Het leert je om te gaan met vervelende gedachten en lastige gevoelens. Dat maakt dat je veerkrachtiger wordt.
De training wordt gegeven in groepsverband. Als je wilt, wordt je gekoppeld aan een buddy. Dat is niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Misschien herken je dit

Je hebt vaak last van stress, je voelt je gejaagd en bent moe. Je hebt het altijd druk, hebt een never ending to-do-lijstje en geen energie voor leuke dingen. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd in plaats van dat je leeft.
Je hoofd is vaak ergens anders, in het verleden of de toekomst maar nooit hier en nu. Je snakt naar tijd en momentjes voor jezelf. Je vindt het nu echt tijd voor een positieve verandering. Je zoekt meer verbinding met jezelf.
Je hebt last van negatieve gedachten en vervelende stemmingen.

Het effect van Mindfulness Helmond

Mindfulness werkt stress verlagend en leert je met stressvolle situaties omgaan. Het verbetert je immuunsysteem en het leert je om te gaan met hindernissen. Je leert om goed zorgen voor jezelf. Je gaat er lekker door slapen
Je ervaart meer rust, je geniet meer en wordt vrolijker. Dat kritische stemmetje in je hoofd is stiller. Je aandacht is in het moment en vliegt niet meer alle kanten op.

Mindfulness Helmond sessies

  • 8 online sessies van 90 minuten
  • voorafgaand aan de sessie ontvang je een link met instructies
  • je ontvangt van elke sessie een reader met worksheets, na afloop heb je een compleet naslagwerk
  • je hebt de mogelijkheid gekoppeld te worden aan een buddy
  • je leert de basis meditaties
  • wekelijkse coaching via de online Q & A

Investering € 289,95 (8 online sessies)

 

mindfulness Helmond Brabant

Altijd die drang om wat te doen. Nooit kon ik echt even onderuitzakken en gewoon niets doen. Dan ging mijn hoofd op hol. Nu gaat dit beter. Wat fijn om jezelf ècht rust te gunnen.

Mijn piekeren is stukken minder. Ik laat me niet meer verleiden en weet wat ik kan doen om mezelf te helpen. Slapen gaat beter maar is nog niet altijd optimaal. 

De eerste twee sessies waren erg moeilijk voor mij. Ik kwam veel weerstand tegen. Daarna “brak” er iets. Vanaf dat moment is er zoveel rust voelbaar. Heerlijk!  

“Mindfulness is about love and loving life”

You're inn!