Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

In deze online cursus intuïtieve ontwikkeling vertel ik je alle ins & outs over het leren luisteren naar je intuïtie en hoe jij deze snel en gemakkelijk kunt ontwikkelen zodat je leven stroomt, jij toegang krijgt tot levensgeluk en moeiteloos heldere en bewuste keuzes kunt maken.

 

Luisteren

Hoe vaak heb je niet gezegd: had ik maar naar mijn gevoel geluisterd? Of zeg je tegen jezelf, dat had ik nou echt niet moeten doen? Misschien blijf je maar twijfelen over een belangrijke beslissing of te lang hangen in iets wat helemaal niet goed voor je is. Heb jij dat best vaak gedaan? Dan is de kans groot dat je niet luistert naar je intuïtie of niet durft te vertrouwen op je intuïtie. Misschien weet je niet hoe jij je intuïtie kunt herkennen.

In deze deze online cursus intuïtieve ontwikkeling vertel ik je alles wat je zou moeten weten over intuïtie zodat jij daar direct gebruik van kunt maken. Iedereen heeft het en iedereen kan het. Want juist nu in deze tijd, in deze nieuwe energie is je intuïtie belangrijker dan ooit. Waarom? Dat ga je ontdekken in de training.

 

Superpower

Intuïtie echt een superpower die je helpt met lichter leven. Het is je innerlijke gids. Een bron van oneindige wijsheid. De connectie met je meest diepe zelf. Luisteren naar je innerlijke gids brengt vervulling en geluk.

 

Volg de energie

Alles is energie en energie is informatie. Je leert om weer te luisteren naar de energie. Te luisteren naar je lichaam en de energieën om ons heen. Zoals zonnestormen, kosmische energie en de veranderende aarde energie. Wat wil de energie jou vertellen? Voelen, diep luisteren zonder jezelf te verliezen in de energie.

 

Het effect van intuïtieve ontwikkeling

Door de cursus intuïtieve ontwikkeling ervaar je meer flow, innerlijke rust, meer levensenergie en geluk. Het helpt je om snel en helder de juiste keuzes te kunnen maken. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je stress en/of blokkades ervaart. Je intuïtie is de sleutel tot jouw levensgeluk. Intuïtie is de hoogste vorm van intelligentie. Je intuïtie is je ingebouwde navigatiesysteem en wijst je feilloos de weg in het leven.

 

De Trainer

Als medium en spirituele coach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van hooggevoelige & mediamieke personen. Inmiddels heb ik duizenden readings en healings gegeven. Ik ken als geen ander de mogelijkheden en valkuilen als het gaat om intuïtie.

Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Dit maakt dat ik je vanuit verassende invalshoeken kan begeleiden en ondersteunen.

Cursus intuïtieve ontwikkeling

 

  • 6 wekelijkse online live sessies (80 minuten)
  • wekelijkse live Q & A 
  • je ontvangt van elke sessie een reader
  • je ontvangt na elke sessie een oefen opdracht en worksheet
  • 6 energetische transmissies

Investering € 299,95

Kijk onder de evenementen voor de eerstvolgende data.

cursus intuitieve ontwikkeling online training

De eerste transmissie maakte meteen alles helder. Het gevoel van rust. Dat is eigenlijk voor mij wat ik vooral uit deze training heb meegenomen. Ik was bang om te voelen eigenlijk. Nu gaat dat beter.

Ik herken nu de momenten waarop ik een berichtje krijg in mijn “inbox” van het universum. Vooral onder de douche krijg ik veel ingevingen. Het is juist op de momenten van ontspanning.

Ik dacht altijd dat ik me van alles inbeeldde. Dat ik het zelf verzon of zo. Nu besef ik dat dit altijd al mijn intuïtie was maar dat ik dat helderweten niet durfde te vertrouwen.

“Intuïtion is seeing with your soul”

You're inn!