REFERENTIES

Wat is het resultaat van de sessies? Wat is jouw ervaring?

referenties De Wijsheid van het Hart

Ik wil je uit het diepst van mijn hart bedanken voor de diepte waarmee je healings kunt geven. Heel bijzonder! Er is licht gevallen op mijn verscholen blinde vlek. Ik heb innerlijk gezien hoe die onbewuste stem in mij de macht probeerde terug te grijpen. De diepte waarop jij mij hebt kunnen ontmoeten heb ik nog nooit eerder gevoeld. Na de sessie heb ik bijzonder veel hulp gekregen van “de lichtwereld”. Superdankjewel.

Client PowerCombi

Jij bent een ongelooflijk gevoelige mooie vrouw en zeer inlevend! Ik ben je ontzettend dankbaar voor de reading. De diepe verlatenheid die ik al mijn leven lang voel. En dan plotseling werd ik overvallen door liefde. Tranen van dankbaarheid lieve Tamara.

Client Reading

De online healings voelen voor mij als thuiskomen. Zoveel herkenning in wat je zegt. Wat ik vooral heel fijn vind is dat je het met een open en liefdevol hart doet. Je laat mij voelen dat we allemaal hetzelfde zijn en dat ook jij door dezelfde uitdagingen heengaat of gegaan bent als ik en waarschijnlijk velen van ons. De weg van “alleen”. Je soms zo apart van deze wereld voelen, onbegrepen maar ook zo overstromend van liefde kunnen zijn op de meest onverwachte momenten.
Ook de opzet van de workshop vind ik prettig. Eerst je uitgebreide uitleg en reading waarin je ook dingen over jezelf verteld en daarna de ruimte voor vragen. Heel fijn. Ik heb een beetje angst heb om me kwetsbaar op te stellen. Ik heb daar eerder een nare online ervaring mee gehad en was toen nogal van streek en gekwetst.
Het is een groot goed voor mij dat ik jouw liefdevolle hart steeds weer kan voelen als je de healing geeft. Ruimte voor iedereen, maakt niet uit wat je vraag is..iedereen doet er toe. Voor mij zijn de healings voeding voor mijn ziel.
Deelnemer online Healing

Vanwege het feit dat ik het vaak lastig vind om mijn hoofd “stil/rustig” te krijgen ben ik gaan mediteren. Ook ben ik gevoelig voor de energie van anderen en dat maakt me wel eens moe. Iedere meditatie bij Tamara is bijzonder en geeft me een super gevoel. Er komt dan een rust waardoor ik ‘s nachts diep slaap en ik weer dichter bij mijn gevoel kom. Daarnaast leert Tamara mij dat voelen niet moe hoeft te maken. Ik ben heel blij dat Tamara op mijn pad is gekomen en gun dit iedereen.

Catrien

Het is heel erg fijn en stil in mijn hart en ik voel me helemaal licht.

Reactie deelnemer (8) workshop IK Straal Kracht

Hart Bewijs

Als Liefde Liefde wordt en Zijn Zijn
Vervliegt existentiële Pijn
Angst krimpt in elkaar
De mens wordt eindelijk Waar
Zin geeft plotseling Zin
Het Leven klopt
net als het Hart
Wat een verrukking
Weg Ver’hard’
Hart bewijs
Reactie client reading

Ik ben niet meer zo bang. Maar mijn voeten zijn nu wel heel zwaar.

Reactie deelnemer (9) workshop Zo Stevig als een boom

Al bij de eerste woorden in een meditatie van Tamara word je meegenomen op een golf van rust en ontspanning, waarna beelden en emoties als vanzelf komen. Haar stem en woorden raken je op zo’n manier dat je als vanzelf meegaat in het verhaal en het als het ware ook beleeft. Al je zintuigen doen mee, je ziet, proeft, ruikt, hoort en voelt. Je gemoedstoestand is na de meditatie compleet positief veranderd. En als de meditatie klaar is denk je met een zucht … oh was ik daar nog maar. Heerlijk. Een aanrader!

Jolanda

Ik was op zoek naar een manier om door te breken in mijn “zijn”. Veel meegemaakt en ook veel therapie sessies gehad maar het echt vinden van een innerlijke rust, dat ontbrak nog steeds. Via allerlei sites kwam ik op de website van Tamara terecht. Wat ze schrijft raakte me direct en als ik dat ervaar weet ik dat het goed zit! Een reading gedaan op afstand en dat heeft ZO veel goeds in gang gezet! Inmiddels kan ik niet meer tellen hoeveel nieuwe en positieve dingen er in mijn leven gebeuren (ik ben nooit zo overenthousiast, maar nu wel!) En dat allemaal na één sessie met haar. Alsof ik de start heb mogen maken en ervaren van een nieuwe fase. Een transformatie heb doorgemaakt die nodig was om de innerlijke blokkades los te maken en door te kunnen gaan. Echt, een aanrader! Super bedankt Tamara en als ik weer vastloop- wat ik niet snel verwacht maar je weet nooit- zoek ik jou weer op. 

Kim client online reading

Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan.

Reactie client Diamond Light Coaching

Ik heb ontdekt dat als je iets met aandacht doet dat het dan veel leuker is.

Reactie deelnemer workshop IK Straal Kracht

Ik heb de Unified Heart Awakening bijgewoond en wat mij meteen opviel is de sfeer die je voelt bij binnenkomst. Alsof je een warm bad inloopt. Een serene vredige sfeer die maakt dat je je meteen heel erg op je gemak voelt. De meditaties zijn bijzonder. Het is alsof je wegzakt in een bad van licht en vrede waar je steeds dieper in wegzakt. De liefde die ik voelde in mijn hart heeft mij geraakt. Het heeft iets in mij in beweging gezet.

Ingrid

Ik had zo vaak van die gedachten van: wat als… Door de behandelingen is het rustiger geworden in mijn hoofd. Ook was ik vaak misselijk maar door de behandelingen ging dat snel over.

Niels (13)

Hoi ik ben Nina Sandifort en ik heb MCDD/ODD. Ik ben bij Tamara gekomen omdat ik niet goed kon slapen en omdat ik ’s nachts vaak nachtmerries had. En als ik bij haar ben geweest dan heb ik dat niet meer. Het is wel saai want je mag alleen maar stilzitten maar het helpt mij wel. Ik heb er nog een steentje bij gekregen wat ik de hele dag bij me draag en ’s nachts leg ik dat naast mijn bed. En als het steentje niet meer werkt dan ga ik daar weer naartoe en dan zet Tamara dat steentje in en gaat ze mij ook behandelen. Ze maakt mijn hoofd dan leeg. Bij mij werkt het ongeveer 4 weken en nu met het steentje ongeveer 6 weken. Groetjes,

Nina Sandifort (13)

Ik heb een trance healing gedaan. Ik voelde me compleet verloren. Een leeg omhulsel en ik had de moed opgegeven. Ik ben niet in staat om tijdens een healing of meditaties iets te voelen. Daarom was ik ook blij om te horen dat ik niets hoefde te doen. Dat gaf rust en ontspanning. Ik heb me dan ook totaal en vol vertrouwen overgegeven aan Tamara die op liefdevolle manier de trancesessie begeleidde. Ik voelde toen ook niets bijzonder maar meteen na de sessie had ik toch een ander gevoel dan normaal. En dat gevoel is gebleven. Het is als het ware in mij “verankerd”. Het is plotseling niet meer leeg in mij. Ik voel me niet meer alleen en verlaten! Een groter geschenk kan ik mij niet wensen. Dit alles na slechts sessie! Ik ben erg dankbaar voor dit gevoel.

Client TranceHealing en Reading

Ik vond het leuk, fijn, gezellig en het heeft me geholpen met rustig te worden als ik dat wil. Ik heb dingen geleerd: beleven, proeven, voelen en dat binnenin belangrijker is dan buiten.

Marnick (9 jaar) deelnemer workshop IK-Straal Kracht

Bijna twee maanden geleden ontving ik een sessie van Tamara.
Het bleek een inwijding die me tot elke cel in mijn lichaam raakte. 
Dagen heb ik nodig gehad om de overweldigende, prachtige ervaring te laten indalen. Inmiddels begin ik de gevolgen te zien en te ervaren. Mijn leermeesters opbaren zich aan me, mijn gevoeligheid neemt toe, mijn waarnemingen zijn sterker. Ik ben krachtiger, heb meer zelfvertrouwen en weet wat me te doen staat.
Er is zoveel in gang gezet dat ik van de ene in de andere verbazing val en ik weet dat het nog lang niet klaar is. Dankjewel voor dit prachtige cadeau. Voor deze opening waar ik al zo lang naar opzoek was.
                                                                                                                                Marije client Trance Healing

Toen Tamara mij voor het eerst magnetiseerde was ik zo vreselijk moe dat ik nauwelijks de dag door kon komen. Gaandeweg de behandelingen kreeg ik meer energie en ging ik me steeds beter voelen. Tamara is een fantastische vrouw die haar behandelingen ondersteunt met liefdevolle aanwijzingen. Ze heeft me enorm geholpen en helpt me nu nog steeds als dat nodig is. Ik ben dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Patty

Na jaren coaching, therapie, yoga, en een opname in combinatie met medicatie kwam ik gebroken bij Tamara aan. Angst, twijfel en paniek beheerste mij en mijn leven compleet.

Na één reading en healing viel alles op zijn plek en kon ik niet anders dan alle weerstand, gedachten, overtuigingen en stemmen loslaten. Hoe bang ik ook was, hoe angstig ook, Tamara gaf me het vertrouwen dat achter alle angst de sleutel lag tot mijn hart en tot liefde.

Dus ik deed…moe, uitgestreden, opgebrand en door alle angst en paniek heen precies dat. Wat had ik nu immers voor leven, erger kon niet!

Ineens viel alles weg en tegelijk was alles er! Gewoon ZIJN! Gewoon I AM! Wat geen enkel traject me had gebracht (eerder verder wegdrijven van mezelf) zat al die tijd gewoon in mezelf! Precies zoals Tamara mij beloofde.

Ik ga nu met vol vertrouwen en vanuit mijn hart, zonder te weten hoe het uitpakt gewoon ZIJN en vanuit mijn hart verder.

Omdat ik ineens niet meer anders kan en ook niet wil. Ik voel nu dat ik elke uitdaging aan kan, het durf te laten stromen in de wetenschap dat wanneer ik het vanuit mijn hart doe er zelfs geen “goed” of “fout” meer is!

Dank je wel Tamara, je bent een life changer.

Client Diamond Light Coaching

Laatst was ik bij iets heel bijzonders 

dat was bij Tamara van de Beek 

door haar ging mijn leven meer nut te krijgen

mijn hart en ziel kregen dankzij haar weer leven

’t geluk kwam dichterbij door alleen maar te zwijgen 

dus liefde en steun is alles wat ik haar zou geven 

dit spreekt de wijsheid van mijn hart 

Ps: dit gedicht is een feit

Ken client PowerCombi 

Je sluit je ogen tijdens het magnetiseren en al direct voel je aan je lichaam dat er wat gebeurt. Je voelt als het ware de spanning van je afglijden. Soms word je omgeven door een kou en soms een warmte. Het lijkt alsof de laag die je om je heen had, weggenomen wordt waardoor je emoties tevoorschijn komen. Er wordt iets van binnen aangeraakt. En dan komen de woorden van Tamara. Ook al heb je niets gezegd over wat je dwarszit of waar je pijn hebt, ze weet precies de woorden te vinden die je het advies of steun geven die je nodig hebt. Soms voel je heel sterk de emoties, soms ook een heel blij en dankbaar gevoel.

Maar je voelt je altijd een heel stuk beter als de behandeling klaar is. En dat fijne rustige en kalme gevoel werkt zeker nog een aantal dagen door. Een heling voor lichaam en geest.

Jolande

Ik heb vandaag ontdekt dat er een stil plekje is in mijn hart en dat het daar fijn is en ik daar altijd naar terug kan gaan.

Jasper

reactie deelnemer (10) workshop IK Straal Kracht

Tamara ik kan eigenlijk niet goed omschrijven hoe ik de essentie coaching heb ervaren merk ik. Het was jouw blog “de donkere nacht van de ziel” die mij heeft doen besluiten om contact met je te op te nemen. Ik zat daar heel diep in en zag geen enkel lichtpuntje meer. Jij bood mij ook geen uitweg. Maar wat je wel geboden hebt, is samen met mij daar doorheen wandelen. En het werd lichter. Het proces is nog gaande maar ik voel nu de “verlichting”. Dank je dat je mij gezien hebt, echt gezien. Dat had ik nog nooit gevoeld. En ik voel dat dit gezien worden mij geholpen heeft. Ik denk dat dit het is, jij ziet echt.

Doris

client Diamant Lichtcoaching

Ik kwam bij je als healer die zelf heling nodig had. En dat was verrekte lastig voor mij. Om allereerst te erkennen dat ik zelf uit balans was. Ik dacht dat ik al veel werk verricht had maar kwam tot de conclusie dat ik dit allemaal vanuit “het hoofd” had gedaan. Ik snapte het wel allemaal. Eigenlijk wist ik al wat de oorzaak was maar ik kon er gewoonweg niet bij. Na de eerste behandeling ben ik ingestort. Veel oud zeer kwam omhoog. Het is precies zoals je zei: wakker worden is shit. Dat is helemaal niet leuk. Dat is pijnlijk. Eerst shit dan liefde. En precies zo is het gelopen. Door de shit heen om uit te komen bij liefde. Wat zat ik in het verzet. En dan zag ik jou voor me zitten. en keek in je ogen. Dan voelde ik zachtheid en liefde en dan kon ik weer even gewoon zijn…. Niets doen bleef jij mij maar vertellen en ik snapte dat niet. Ik kom bij je omdat ik er vanaf wil. En jouw reactie was tot vervelens toe “als je er niet meer vanaf wilt is het weg”. Inderdaad Tamara, niet van de shit af willen maar liefhebben. Dat was de heling.

Astrid

client Energetische behandeling

Al jaren had ik last van extreme vermoeidheid. Ik ben zelfs uit het arbeidsproces gestapt definitief. Ik herkende veel van mijzelf in de blogs van Tamara dus heb ik een aantal behandelingen ondergaan. Na één behandeling was mijn gemoedstoestand totaal veranderd. De stagnatie van Kundalini energie in mijn hart chakra was opgelost. Jaren heb ik geleefd vanuit mijn hogere energiecentra. Ik was niet echt hier. Ik kon dat niet. Ik wilde het wel maar wist gewoon niet hoe. Nu ben ik hier, geland in mijn hart en voel mijn lichaam weer. De puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen. Dat is denk ik hoe ik het het beste kan omschrijven. En de vermoeidheid is grotendeels opgelost. Ik leef nu echt.

Pieter

Reading & Diamant Lichtcoaching

Mijn hoofd maakte altijd overuren. Ik ben een hooggevoelig persoon en had erge last van vervelende gedachten en emoties. Na een aantal sessies was mijn hoofd plotseling leeg. Mijn hart ook. Dat was schrikken. Ik dacht nu gaat het helemaal fout. Ik kan bijna geen gedachten meer ontdekken. En de emoties die mij jarenlang hebben uitgedaagd voel ik niet meer. Het is gewoon compleet stil in mij en daar mag ik nog aan wennen. Die leegte voelt steeds fijner. Maar het is als gevoelig persoon wennen. Een andere manier van in het leven staan en ervaren. Dat wat ik dacht dat ik was is gewoon weg. Ik kan het niet meer terughalen. Dit nieuwe ervaren is nog onwennig. Zoals je zegt, het nieuwe vertrouwen. Dat is nog een uitdaging.

Patricia

Reading & Diamant Lichtcoaching

Ik heb je opgezocht omdat ik last had van paniek en angst. 16 jaar lang heb ik daarvoor medicatie geslikt die wel wat hielp maar nooit was het echt weg. Na de eerste behandeling voelde ik een grote opluchting. Al mijn leven lang ben ik heldervoelend maar dat heb ik nooit iemand durven vertellen. Ik dacht dat ik vreemd was of raar. Jij zag dit meteen, jij wist het zonder dat ik iets had gezegd. En jij hebt mij heel duidelijk gemaakt dat dit een cadeau is. De angst was een dekmantel voor een diep verdriet een diepe eenzaamheid. Ik was ontzettend bang om echt te voelen, om die eenzaamheid te voelen. Wat je me hebt gegeven is vertrouwen. Vertrouwen in mezelf, in het voelen. En om niet bang te zijn mijn gevoelens helder te uiten. Mijn waarheid uit te spreken. Ik slik nog wel medicatie maar ben die onder toezicht aan het afbouwen.

Ans (73)

Diamant Lichtcoaching

Ik heb mijzelf weer teruggevonden en ook juist de rust weer terug gevonden in mij. Ik ben Tamara nog iedere keer dankbaar dat ik door haar weer alles helder en rustig kan zien. Dan is het weer overzichtelijk. Ik raad haar ook iedereen aan.

client Reading & Healing

Tijdens ons eerste contact heb ik je meteen verteld dat ik kritisch ben en niet open stond voor zweverige dingen. Ik wilde een reading wel maar zoals gezegd alleen omdat ik best wanhopig was. Ik beschouw mezelf als een verstandig persoon. Jij vond dat niet erg. Tot mijn verbazing klopte alles tot in detail wat je zei. Daarom besloot ik om een aantal sessies te boeken. Nog steeds snap ik niet hoe je het nu precies doet. Maar na de sessie ga ik altijd met een compleet Zen gevoel naar huis. Alsof ik op een lange vakantie ben geweest. Ik slaap weer door en ik slaap weer diep. De spierspanning waar ik enorme last van had is weg. Ik weet nu waardoor het komt en dat stukje zal ik zelf moeten doen en moeten veranderen. Maar af en toe kom ik nog bij je langs voor wat “energetisch onderhoud”. Even een mini vakantie boeken. Je hebt mij overtuigd niet met woorden maar met het resultaat wat ik voel.

Client Reading & Healing

De eerste keer dat ik bij Tamara mediteerde was tijdens een reading: letterlijk binnen enkele seconden ervaarde ik de absolute rust van een dieper bewustzijn. Overweldigend! Deze meditatie duurde kort, maar is me altijd bijgebleven omdat deze zo ontzettend krachtig was. Tegenwoordig mediteer ik op vaste basis bij Tamara. Iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Dit gun ik een ander ook.

Michiel

deelnemer Mediteren

Ik weet eigenlijk niet hoe ik het beste kan verwoorden hoe ik de meditatie heb ervaren. Als je gaat praten gebeurt er iets. Ik heb dan het gevoel alsof de tijd niet meer bestaat of stilstaat. Alleen dat gevoel van rust en jouw stem. De rest is er dan niet meer. Alleen nog een grote ruimte die ik niet kan bevatten maar die wel heel fijn voelt.

Rolf

deelnemer Mediteren

Ik moest van ver komen, ik wilde zo depressief en uitzichtloos niet meer verder leven. Ooit had ik een artikel van Tamara gelezen. Wat zij geschreven had over de Wijsheid van het Hart was toch blijven hangen en ik besloot ten einde raad contact met haar op te nemen. De sessies bleken een opbouwende (terug)weg naar mijn hart!

De geruststelling dat alles goed is zoals het is, echt gezien worden, jezelf zien, vertrouwen herwinnen en je opnieuw met jezelf verbinden én met het grote geheel, legden weer een ware basis in mij voor levensmoed en het leven omarmen.

Door de krachtige meditaties bleef de energie waar Tamara mij in mee nam diep in mij verankerd. Dat voelen is er nu nog steeds op het moment dat ik mij bewust word dat ik in mijn hoofd, dus met mijn denken naar een oplossing zoek. Het lukt mij nog steeds om echt in vertrouwen te blijven. Mijn angst en negatieve gepieker is duidelijk minder. Tamara begrijpt dat een gekwetst hart eerst weer moet genezen, dat een overactief hoofd tot rust moet gebracht, wil er weer de helderheid ontstaan om je ware zijn te voelen en van daar uit te leven.

Ik heb het opnieuw in mijn kracht en in verbinding komen met mijzelf en het geheel ervaren als in “ere hersteld worden”. Het kan niet anders zijn dan dat dit gevoel ons geboorterecht is. Jezelf te mogen vertrouwen, jezelf te respecteren om de weg die je gaat, dat je nimmer gescheiden bent van liefde en  je er ook altijd in geborgen bent. Dat wist ik in mijn hoofd wel, maar mijn hart was het vergeten.

Tijdens de sessies kon ik dat weer VOELEN. Het herinnerde mij op een diep niveau. Het waren kleine momenten van vreugde die me soms zelfs lieten (glim)lachen om mijn eigen hersenspinsels, maar die zoveel ruimte gaven om ergens zelf weer een draad op te pakken.

Soms moet iemand je met haar Licht bij schijnen om je de trap te laten zien die je weer omhoog helpt. De trap stond er altijd al wel, maar was helemaal uit mijn zicht en uiteindelijk was mijn hoofd zelfs gaan geloven dat de trap er niet eens meer was! Tamara heeft haar warme Licht laten schijnen.

Daniëlle

Light Coaching

Hoe heb jij de workshop, coaching, behandeling, reading of meditatie ervaren?

Algemene voorwaarden

You're inn!