Transformatie Traject

Van hoofd naar hart

Als je niet meer in je hart woont maar in je hoofd, dan heb je jezelf verlaten. Dan voel je een leegte in je hart en ben je innerlijk eenzaam. Je leeft dan in de illusie van afgescheidenheid. Je merkt dat jij  jezelf hebt verloren in “moeten” en aanpassen. Of dat je jezelf verliest jezelf in relaties en de energie van anderen absorbeert. Je bent vaak moe en je hoofd loopt over. Alles is een struggle. Je hebt het gevoel dat je “vastzit”. Het contact met je zelf lijk je kwijt te zijn geraakt.

 

Thuis bij jezelf

Tijd om thuis te komen bij jezelf. Maar hoe doe je dat? Dit transformatie traject wijst je feilloos de weg. Het bespaart je een hoop zoeken, frustratie & stress. Het brengt je voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf. Niet door hard te werken maar juist door te vertragen, verstillen en ontspannen. Zodat hart, hoofd en ziel weer op één lijn komen. Thuis komen bij jezelf. Gewoon helemaal je authentieke zelf mogen zijn. Voorbij het denken, de sociale conditioneringen en overlevingspatronen.

 

Volg de energie

Na dit transformatie traject ben jij je ervan bewust hoe jij jezelf verlaat. Voel je de liefde die je bent, ervaar je innerlijke rust en ben je in tune met jezelf. Je leert diep te luisteren en te voelen. De leiding vanuit het hart & ziel weer te herkennen. Je zet jezelf op de eerste plaats en verlaat jezelf niet meer. Je vertrouwt de energie en je hart. Geen forceren, geen controleren, geen manipuleren. Gewoon open en beschikbaar voor dat wat is. Overgave en flow.

 

Inwijding

Zes sessies die je leven veranderen van binnenuit voor altijd. Het Transformatie Traject is geen cursus. Leren dat doe je met je hoofd. Voor dit traject heb je je hart nodig. Het is een ontdekkingsreis die je maakt in jezelf. Een inwijding in je ware natuur. Voor mensen die willen leven vanuit hart & ziel. Authentiek en open.

 

Het Effect 

Thuiskomen bij jezelf, een diep vertrouwen, het herkennen van je ware natuur en tevredenheid. Je intuïtie verdiept zich, je luistert weer naar je lichaam en volgt de levensenergie die weer sprankelt. Het leven stroomt weer omdat jij weer stroomt. Jouw transformatie is de transformatie van deze wereld.

 

De sessies

 

  • 6 wekelijkse online live sessies (60 minuten)
  • wekelijkse coaching en readings
  • je ontvangt van elke sessie een reader
  • je ontvangt na elke sessie een bewustzijnsopdracht en worksheet om je inzichten te integreren
  • 6 energetische transmissies

Investering € 479,95 

transformatie traject

De klik met jou was er meteen. Een sister die je feilloos aanvoelt. Het raakte me enorm om te voelen dat ik ècht gezien werd. Toen kwam de ontlading. Ik ben niet gek,  ik ben gewoon gevoelig. En dat is prachtig.

 

Na een jarenlang intensief traject en medicatie om van mijn angsten af te komen is het nu dan zomaar gebeurd. Ik kan het nog niet echt geloven. Dat het werkelijk zo simpel is.  Maar het lukte me niet alleen. Nu wel. Eindelijk voel ik me vrij. 

Er is licht gevallen op mijn verscholen blinde vlek. Ik heb innerlijk gezien hoe die onbewuste stem in mij de macht probeerde terug te grijpen. Na de sessies heb ik veel hulp gekregen van “de lichtwereld”. Bijzonder dit.

“When you do things from your soul, you feel a river flowing inside you”

You're inn!