Transformatie

Van hoofd naar hart

Als je niet meer in je hart woont maar in je hoofd, dan heb je jezelf verlaten. Dan voel je een leegte in je hart en ben je innerlijk eenzaam. Misschien merk je ook dat je jezelf verloren hebt in “moeten” en aanpassen. Of dat je jezelf verliest jezelf in relaties en in de energie van anderen. Je bent altijd moe, overprikkeld en je hoofd is overvol. Je loopt vast. Waar is de nooduitgang, weg uit het denken? 

 

Thuis komen bij jezelf

Tijd om thuis te komen bij jezelf. Hoe? Dit transformatie traject wijst je feilloos de weg. Het bespaart je een hoop zoeken, frustratie & stress. Het brengt voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf. Zodat hart en ziel weer samen werken. Thuis komen bij jezelf. Je kent het wel, het vakantie gevoel. Maar dan altijd.

 

Jezelf niet meer verlaten

Na dit transformatie traject ben jij je ervan bewust hoe jij jezelf verlaat. Voel je de liefde die je bent, voel je de innerlijke rust en vrede die je al zo lang zoekt en kun jij zonder angst je grenzen aangeven. Je zet jezelf op de eerste plaats en verlaat jezelf niet meer. 

Een inwijding

Zes sessies die je leven veranderen van binnenuit. Een reading, zes activaties en zes healings. Het Transformatie Traject is geen cursus. Leren dat doe je met je hoofd. Begrijpen vindt plaats in het hart. Het is een ontdekkingsreis. Een inwijding in jezelf. Voor mensen die willen leven vanuit hart & ziel. De sessies kunnen ingepland worden in de praktijk of online via een Skype Call.

De 6 sessies

 

  • de eerste sessie is een reading
  • twee wekelijkse live sessies van 60 minuten 
  • je ontvangt van elke live sessie een samenvatting in je inbox
  • je ontvangt na elke live sessie een bewustzijnsopdracht om je inzichten te integreren
  • je ontvangt twee wekelijks een activatie en een healing

Investering € 389,95

Transformatie Traject

De klik met jou was er meteen. Een sister die je feilloos aanvoelt. De herkenning was diep. Het raakte me enorm om te voelen dat ik eindelijk ècht gezien werd. Toen kwam de ontlading. Ik ben niet gek,  ik ben gewoon gevoelig. En dat is prachtig.

 

Na een jarenlang intensief traject en medicatie om van mijn angsten af te komen is het nu dan zomaar gebeurd. Ik kan het nog niet echt geloven. Dat het werkelijk zo simpel is.  Maar het lukte me niet alleen. Nu wel. Eindelijk ben ik vrij, echt vrij. 

Er is licht gevallen op mijn verscholen blinde vlek. Ik heb innerlijk gezien hoe die onbewuste stem in mij de macht probeerde terug te grijpen. Na de sessies heb ik veel hulp gekregen van “de lichtwereld”. Bijzonder dit.

“When you do things from your soul, you feel a river flowing inside you”

You're inn!