14 februari 2023 - 00:00

Transformatie Traject

Van hoofd naar hart

Als je niet meer in je hart woont maar in je hoofd, dan heb je jezelf verlaten. Misschien voel je een leegte in je hart en ben je innerlijk eenzaam. Misschien merk je ook dat je jezelf verloren hebt in “moeten” en aanpassen. Of dat je jezelf verliest jezelf in relaties en in de energie van anderen. Je bent vaak moe en je hoofd loopt over. Alles is een struggle. Je hebt het gevoel dat je “vastzit”. Waar is hier de nooduitgang, weg uit het denken?

 

Thuis bij jezelf

Tijd om thuis te komen bij jezelf. Maar hoe doe je dat? Dit transformatie traject wijst je feilloos de weg. Het bespaart je een hoop zoeken, frustratie & stress. Het brengt je voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf. Niet door hard te werken maar juist door te vertragen, verstillen en ontspannen. Zodat hart, hoofd en ziel weer op één lijn komen. Thuis komen bij jezelf. Gewoon helemaal jezelf mogen zijn.

 

Volg de energie

Na dit transformatie traject ben jij je ervan bewust hoe jij jezelf verlaat. Voel je de liefde die je bent, ervaar je innerlijke rust en ben in je tune met jezelf. Je leert diep te luisteren en te voelen. De leiding vanuit het hart & ziel weer te herkennen. Je zet jezelf op de eerste plaats en verlaat jezelf niet meer. Je volgt de energie en je hart. Geen forceren, geen controleren, geen manipuleren. Maar openheid en ontvangen.

 

Inwijding in jezelf

Zes sessies die je leven veranderen van binnenuit. Het Transformatie Traject is geen cursus. Leren dat doe je met je hoofd. Hier heb jij je hart voor nodig. Het is een ontdekkingsreis die je maakt in jezelf. Een inwijding in je ware natuur. Voor mensen die willen leven vanuit hart & ziel. Het transformatie traject wordt in groepsverband gegeven. Jij start dit avontuur met een aantal gelijkgestemden (maximale groepsgrootte 6 personen).

 

Het Effect

Thuiskomen bij jezelf, een diep vertrouwen, het herkennen van je ware natuur en tevredenheid. Je intuïtie verdiept zich, je luistert weer naar je lichaam en volgt de levensenergie die sprankelt. Het leven stroomt omdat jij weer stroomt. Jouw transformatie is de transformatie van deze wereld.

De sessies

  • 6 wekelijkse online live sessies (80 minuten)
  • wekelijkse coaching en energy readings
  • je ontvangt van elke sessie een reader
  • je ontvangt na elke sessie een bewustzijnsopdracht en werkblad om je inzichten te integreren
  • 6 energetische transmissies

 

Locatie         : online (vanaf je eigen plek)
Tijd & data    : start in februari, exacte data & tijden volgen (in overleg)
Investering   : € 279,95
Aanmelden   : per email tamara@dewijsheidvanhethart.nl ovv Transformatie Traject

Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

LET OP: gebruik NIET het formulier hieronder! Je ontvangt een faktuur na aanmelding per email.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!