Spirituele Coaching

In tune met spirituele coaching

Spirituele coaching is specifieke intuïtieve coaching bij ascensie klachten, kundalini ontwaken, verdieping spiritualiteit & intuïtie en zelfrealisatie. Indien nodig, in combinatie met energetisch werk. Energie is informatie. Jouw energie vertelt mij feilloos waar je staat in je proces en waar energie stagneert. Dit is geen mental coaching. Je wordt niet aangesproken op je denken. Je wordt aangesproken op je eigen waarnemingsvermogen (bewustzijn). De coaching is gericht op voelend aanwezig zijn in plaats van denkend.

Jij leert weer te luisteren naar de energie. Jij leert je intuïtie weer te vertrouwen, je hart en jouw unieke proces. Niet luisteren naar dat kritische stemmetje in je hoofd. Spirituele coaching is erop gericht je weer in tune te brengen met hart & ziel. Je authentieke zelf. 

De diamant codes

Diep verscholen in je hart bevindt zich een etherische diamant van zuiver licht. De Bodhi diamant. Men zegt dat deze etherische diamant de essentie van verlicht bewustzijn vertegenwoordigt. Het symbool in het logo van De Wijsheid van het Hart. 

Precies daar is spirituele coaching op gericht. Het is de reis naar binnen. We richten ons niet op het behalen van doelen in de “buitenwereld” in de hoop daar geluk te vinden. We richten onze aandacht naar binnen om daar het geluk te ontdekken in je binnenwereld. Blijvende zelfvervulling van binnen uit. De shift van je hoofd naar je hart. Deze coaching is niet gericht op “snappen hoe het zit” maar op helder zien en herkennen. Geen “spirituele” trucjes, geen bypassing en geen methodiek. Elke methodiek is een valkuil als het gaat om ontwaken.

Een heldere wegwijzer naar de directe herkenning van “I AM”. Spirituele coaching maar dan praktisch toepasbaar, direct en simpel.

Thuiskomen

Jouw onbewuste struikelblokken en (overlevings) patronen zijn snel helder en we gaan meteen energetisch aan het werk. De coaching is gericht op bewustwording van jouw ware power en ware essentie. Een heldere wegwijzer bij spiritueel ontwaken.

De sessies brengen je radicale rust te midden van onrust, antwoorden op levensvragen en thuis komen bij jezelf. Wakker worden heeft niets te maken met begrijpen hoe het zit of hard werken aan jezelf. Je kunt jezelf niet “wakker snappen”. Het is een mystiek proces wat zich in stilte voltrekt in je hart.  

Spirituele coaching en licht leven

Het gaat om doorzien, realiseren en ervaren. Als de leugens die je jezelf vertelt over wat je bent zijn weg gevallen, onthult de waarheid zich vanzelf. Als je ophoudt met dingen te doen die niet “kloppen” en je bakken met levensenergie kosten, ervaar je flow en creativiteit. Want dan volg jij je hart werkelijk. Dan voel jij het. Dan leef je een licht leven en ben je je authentieke zelf. Je kent het vast wel, een soort van vakantie gevoel. 

Spirituele coaching een wegwijzer bij:

 

  • ascensie klachten en kundalini klachten
  • meer zelfinzicht & bewustwording
  • eindelijk ècht vrij te zijn van dat stemmetje in je hoofd (ego)
  • thuiskomen bij jezelf
  • de donkere nacht van de ziel
  • tranformatie processen
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst
  • goed omgaan met (hoog)gevoeligheid
  • leren luisteren naar je intuïtie en spiritualiteit verdiepen

Je kunt starten met een coachingstraject (of losse sessies) nadat je een consult hebt gehad.

Investering € 79,95 per uur

Spirituele coaching Helmond Brabant
reading

Strippenkaart Healing

5 Healings (60 minuten) met korting.

Investering 379,95.

Transfomatie Traject

6 online transformatie sessies (60 minuten).

Investering 479,95.

PowerCombi

Reading en healing met korting (90 minuten).

Investering 109,95.

“Ik ervaar de rust van dieper gewaarzijn”

You're inn!