Spirituele Coaching

Soulfulness

Spirituele coaching is een combinatie van coaching en helderziende energetische reading eventueel gekoppeld aan energetische behandeling. Energie = informatie. Alles is energie. Dat maakt deze vorm van coaching zo waardevol en uniek. Jouw energie vertelt mij wie jij bent. Je leert weer te luisteren naar de energie. Je leert weer te luisteren naar je intuïtie. Niet luisteren naar dat vervelende stemmetje in je hoofd. De coaching is erop gericht je weer in alignment te brengen met hart & ziel. Soulfulness. De ervaring leert dat wij niet meer weten hoe. Deze coaching helpt je daarbij.

De diamant codes

Diep verscholen in je hart bevindt zich een etherische diamant van zuiver licht. De Bodhi diamant. Men zegt dat deze etherische diamant de essentie van verlichting vertegenwoordigt. Het symbool in het logo van De Wijsheid van het Hart. De diamant codes zijn de codes voor de Nieuwe Tijd en De Nieuwe Aarde.

Precies daar is deze coaching op gericht. Het is de reis naar binnen. De shift van je hoofd naar je hart. Je “denken” kan dit niet echt bevatten. Deze coaching is niet gericht op begrijpen maar op helder zien en ervaren. Geen “spirituele” trucjes, geen bypassing en geen methodiek.

Een heldere wegwijzer naar de directe herkenning en ervaring van “I AM”. Spirituele coaching maar dan praktisch toepasbaar, direct en simpel.

Thuiskomen

Jouw onbewuste struikelblokken en (overlevings) patronen zijn snel helder en we gaan meteen energetisch aan het werk. De coaching is gericht op bewustwording van jouw power tools en diepere ware essentie. 

De coaching brengt je radicale rust te midden van onrust, antwoorden op levensvragen en thuis komen bij jezelf. Wakker worden heeft niets te maken met begrijpen, hard werken aan jezelf of bereiken. Waarschijnlijk snap je het allemaal prima en toch verandert er niets. Je doet enorm je best en toch. Dan maak je dezelfde fout als velen. De valkuil waar bijna iedereen in trapt.

Licht Leven

Het gaat om doorzien en ontdekken. Als de leugens die je jezelf vertelt over wat je bent wegvallen, onthult de waarheid zich vanzelf. Als je ophoudt met dingen te doen die niet “kloppen” en bakken met levensenergie kosten, ervaar je flow en creativiteit. Want dan volg jij je hart. Dan leef je een licht leven en ben je je authentieke zelf. Je kent het wel. Het vakantie gevoel. Maar dan gewoon altijd.

Spirituele Coaching helpt je bij:

  • meer zelfinzicht & bewustwording
  • eindelijk ècht vrij te zijn van dat stemmetje in je hoofd (ego)
  • de shift te maken van hoofd naar hart
  • thuiskomen bij jezelf
  • ascensie klachten en kundalini klachten
  • de donkere nacht van de ziel
  • tranformatie processen
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst 
  • goed om te gaan met (hoog)gevoeligheid, jezelf niet verliezen in sterke emoties
  • te leren luisteren naar je intuïtie en spiritualiteit verdiepen

Je kunt starten met een coachingstraject (of losse sessies) nadat je een consult hebt gehad.

Investering € 69,95 per uur 

healing
reading

Strippenkaart Healing

5 Healings (60 minuten) met korting.

Investering 329,95.

Transfomatie Traject

6 transformatie sessies (60 minuten) met korting.

Investering 389,95.

PowerCombi

Reading en healing met korting (90 minuten).

Investering 89,95.

“Ik ervaar de rust van dieper gewaarzijn”

You're inn!