Spirituele Coaching

Direct naar de kern

Spirituele coaching is een combinatie van intuïtieve coaching en helderziende energetische reading eventueel gekoppeld aan energetische behandeling. Energie = informatie. Alles is energie. Dat maakt deze vorm van coaching zo waardevol en uniek. Jouw energie vertelt mij wie jij bent. Je leert te luisteren naar de energie. Je leert te luisteren naar jezelf. Voorbij het denken en angst. 

De diamant codes

Diep verscholen in je hart bevindt zich een etherische diamant van zuiver licht. De Bodhi diamant. Men zegt dat deze etherische diamant de essentie van verlichting vertegenwoordigt. Het symbool in het logo van De Wijsheid van het Hart. De diamant codes zijn de codes voor de Nieuwe Tijd en De Nieuwe Aarde.

Precies daar is deze coaching op gericht. Het is de reis naar binnen. De shift van je hoofd naar je hart. Dit is lastig uit te leggen. Want je “denken” kan dit niet echt bevatten. Sterker nog, je denken wil niet dat jij dit ontdekt! Het is de grootste valkuil en saboteur in dit proces. De coaching is niet gericht op begrijpen maar op helder zien en aanwezig zijn bij voelen. De valkuilen van het ego herkennen. Praktische spiritualiteit en tools die jou feilloos de weg wijzen naar het ontdekken van je ware essentie. De herkenning van “I AM”. Makkelijk en simpel. Spirituele coaching maar praktisch toepasbaar, direct en simpel.

Thuiskomen

Jouw onbewuste struikelblokken en (overlevings) patronen zijn snel helder (reading) en we gaan meteen energetisch aan het werk. De coaching is gericht op bewustwording van jouw power tools en diepere ware kracht. Power tools die iedereen van nature heeft.

De coaching brengt je peace of mind, innerlijke rust, antwoorden op levensvragen en thuis komen bij jezelf. Dit is geen teaching, geen trucje, geen techniek maar directe herkenning. Wakker worden heeft niets te maken met begrijpen of bereiken. Als het niet bevestigd wordt in je eigen directe ervaring heb je niets aan “snappen hoe het in elkaar zit”. Het mag bevestigd worden in je hart.

Het gaat om doorzien en ontdekken. Als de leugens die je jezelf vertelt over wat je bent wegvallen, onthult de waarheid zich vanzelf. Als je ophoudt met dingen te doen waar je eigenlijk geen zin in hebt, ervaar je flow en creativiteit. Want dan volg jij je hart. Dan leef je een waarachtig leven en ben je je authentieke zelf.

Spirituele Coaching helpt je bij:

  • meer zelfinzicht & bewustwording
  • eindelijk ècht vrij te zijn van dat stemmetje in je hoofd (ego)
  • de shift te maken van hoofd naar hart
  • ascensie klachten en kundalini klachten
  • de donkere nacht van de ziel
  • tranformatie processen
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst 
  • goed om te gaan met (hoog)gevoeligheid, jezelf niet verliezen in sterke emoties
  • te leren luisteren naar je intuïtie en spiritualiteit verdiepen

Je kunt starten met een coachingstraject (of losse sessies) nadat je een consult hebt gehad.

Investering € 69,95 per uur (half uur coaching half uur behandeling).

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

healing
reading

Strippenkaart Healing

5 Healings (60 minuten) met korting.

Investering 329,95.

Transfomatie Traject

6 transformatie sessies (60 minuten) met korting.

Investering 389,95.

PowerCombi

Reading en healing met korting (90 minuten).

Investering 89,95.

“Ik ervaar de rust van dieper gewaarzijn”

You're inn!