Verlicht stress gerelateerde klachten en brengt ontspanning

Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust vast of ontkennen en onderdrukken deze energie. Dan kan deze energie niet meer vrij stromen en er ontstaat een blokkade.

Blokkades

Energie die geblokkeerd is uit zich meestal in fysieke klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren en malen, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, wisselende stemmingen, innerlijke onrust, hoofdpijn, hoge spierspanning etc. Het lichaam beschikt gelukkig over een ingebouwde intelligentie (de geblokkeerde energie ook) en zal je een seintje geven wanneer er ergens een blokkade zit. Dat ga je voelen. Altijd. De vraag is: luister jij ook?

Een energetische behandeling herstelt de natuurlijke energiestromen waardoor er meteen ontspanning en stroming ontstaat. Je krijgt tips & trics om je bewustzijn en energie op een juiste manier te richten en te gebruiken.

Geschikt voor (hooggevoelige) volwassenen en (hooggevoelige) kinderen.

Een energetische behandeling helpt je bij …

  • meer zelfinzicht en direct antwoorden zodat je bewuste keuzes kunt maken
  • geen lange trajecten, direct naar de kern dat bespaart je frustratie
  • minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart zodat je flow ervaart
  • minder moeten en meer zijn
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst transformeren  naar dieper bewustzijn
  • balans hervinden en een houding ontwikkelen van acceptatie, toestaan en meebewegen
  • je ware potentieel ontdekken zodat je ook echt kunt gaan stralen
  • meer innerlijke rust ervaren zodat je kunt genieten
  • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid en paranormale gevoeligheid zodat het een kracht wordt in plaats van een last
  • weer leren te luisteren naar je intuïtie, gevoel en lichaam

Investering € 34,95 per half uur

In de praktijk alleen contante betaling mogelijk.

Ik raad je zeker aan om eerst een reading te boeken voorafgaand aan een eerste behandeling. Een reading is een volledige energetische scan en geeft jou direct inzicht in de diepere onbewuste oorzaak van een klacht.

Strippenkaart 5 healings voor de prijs van 4

Bij langdurige en aanhoudende klachten is het raadzaam om meerdere behandelingen te boeken. Dan is een strippenkaart zeker interessant voor je. Je betaalt voor 4 sessies en ontvangt de 5e sessie dan geheel GRATIS. De strippenkaart is één jaar geldig.

Investering € 139,95 vijf sessies van 30 minuten

Power Combi Reading & Energetische behandeling met korting

Ga je voor inzicht en antwoorden en wil je ook meteen gericht aan de slag? Dan is de power combi perfect voor je.

Investering € 89,95 een uur reading & 30 minuten behandeling

Annuleringsbeleid

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat, dan wordt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Op het moment dat er voor jou een sessie ingepland wordt ga je akkoord met de algemene voorwaarden.