Healing

Alles is energie

Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Energie = informatie. Vaak houden wij emotionele energie onbewust lichamelijk vast of ontkennen, vermijden en onderdrukken energie. Dan kan energie niet meer vrij stromen en er ontstaat er een fysieke, mentale of emotionele klacht. Een healing kan dan verlichting geven.

Blokkades

Energie die geblokkeerd is (niet vrij is) uit zich meestal in fysieke, emotionele of psychische klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren en malen, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, wisselende stemmingen, innerlijke onrust, hoofdpijn, hoge spierspanning etc.

Het lichaam beschikt gelukkig over een ingebouwde intelligentie (de geblokkeerde energie ook) en zal je een seintje geven wanneer er ergens een blokkade zit. Dat ga je voelen. De vraag is of je daar naar luistert. Ik luister naar de energie (dat is een reading) en help je om zelf te leren luisteren naar de energie. Jouw energie vertelt mij wie je bent.

Healing

Werkelijke healing voor mij is niet de afwezigheid van klachten. Meestal willen wij een klacht fixen of vermijden. Begrijpelijk maar alles waar jij je tegen verzet en vanaf wilt, hou je onbewust in stand. Ware healing is vanuit de heelheid die je bent met liefde kijken naar je patronen, jezelf, een klacht, ongemak en patronen. Zonder je te identificeren met een klacht. Je lichaam wil je iets vertellen. De energie wil je iets duidelijk maken. Er zit een belangrijke boodschap in. 

In het bewust vertragen, het aankijken, het aanwezig zijn bij de klacht met liefdevolle aandacht vindt heling plaats. Niet in het vluchten of ergens aan willen ontsnappen. Luisteren naar wat de energie en de klacht je willen vertellen. Handelen naar het inzicht dat ontstaat. Dat is healing.

Bij aanhoudende fysieke klachten is het advies om altijd eerst contact op te nemen met huisarts of specialist. Een healing is geen vervanging voor reguliere zorg. 

 

Een healing helpt je bij  

  • bewustwording & zelfinzicht
  • ascensie en kundalini klachten
  • de donkere nacht van de ziel
  • rust in je hoofd
  • de shift te maken van hoofd naar hart
  • transformatieprocessen
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, (faal)angst 
  • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid  
  • weer leren te luisteren naar je intuïtie
  • spiritualiteit verdiepen

Investering € 79,95 (60 minuten)

Ik raad je aan om eerst een reading te boeken voorafgaand aan een eerste healing. 

healing Helmond bewustwording coach
reading

Strippenkaart Healing

5 Healing sessies van 60 minuten met korting. Investering 379,95.

Transformatie Traject

6 online transformatie sessies van 60 minuten.
Investering 479,95.

PowerCombi

Reading en Healing met korting (90 minuten).
Investering 109,95.

“Plotseling was het voor het eerst ècht stil in mij”

You're inn!