Wist jij dat alles energie is en alles verbonden is? Energie is als water en water wil stromen. Een verstoring van de energiestromen uit zich meestal in fysieke en/of emotionele klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, veel piekeren, aanhoudende vermoeidheid, depressieve gevoelens, onrust, hoofdpijn etc. Ik raad je aan om eerst een reading te boeken voorafgaand aan een eerste behandeling. Een reading is een volledige energetische scan en geeft jou direct inzicht in de diepere oorzaak van een klacht. Een reading maakt je bewust van dat wat onbewust is.

Een energetische behandeling herstelt de natuurlijke energiestromen in en om het lichaam waardoor er meteen ontspanning en stroming ontstaat, meer lichtkracht geactiveerd wordt en je aarding merkbaar verbetert. Het helpt je onmiddellijk om diep te ontspannen en meer in contact te komen met je gevoel, hart & intuïtie. Het haalt je uit je hoofd en brengt je in je hart. Je krijgt tips & trics om je bewustzijn en energie op een juiste manier te richten en te gebruiken.

Geschikt voor (hooggevoelige) volwassenen en (hooggevoelige) kinderen.

Een energetische behandeling helpt je bij …

  • meer zelfinzicht en helderheid zodat je bewuste keuzes kunt maken
  • geen lange trajecten, direct naar de kern dat bespaart je frustratie
  • minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart zodat je flow ervaart
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst gebruiken als steppingstone naar dieper bewustzijn want daar zijn deze signalen voor bedoeld
  • je balans hervinden en herstellen dat geeft je veel nieuwe energie
  • je ware potentieel ontdekken zodat je ook echt kunt gaan stralen
  • meer innerlijke rust ervaren zodat je echt kunt genieten
  • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid en paranormale gevoeligheid zodat het een kracht wordt in plaats van een last
  • weer leren te luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen

Investering € 34,95 per half uur

In de praktijk alleen contante betaling mogelijk.

Strippenkaart 5 healings voor de prijs van 4

Als je besluit om een traject in te gaan dan is een strippenkaart zeker interessant. Je betaalt voor 4 sessies en ontvangt de 5e sessie dan geheel gratis. De strippenkaart is één jaar geldig.

Investering € 139,95 vijf sessies van 30 minuten

Power Combi Reading & Energetische behandeling met korting

Investering € 89,95 een uur reading & 30 minuten behandeling

Wat zeggen anderen over de behandeling?

Klik hier om de ervaringen van anderen te lezen. Hoe hebben zij dit ervaren? Wat heeft het voor hen betekend?

Annuleren?

Voor alle boekingen geldt een annuleringsbeleid. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat, dan wordt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Op het moment dat er voor jouw een sessie ingepland wordt ga je akkoord met de algemene voorwaarden.