Dat waar je naar op zoekt bent, is de plek van waaruit jij kijkt. Laat je aandacht terug vallen in dat. Terug naar en één met de Bron. 

medium Helmond, reading Helmond, healing Helmond, hooggevoelig

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken van hun hoofd terug naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. In een maatschappij die vooral gericht is op het intellectuele en het moeten, lopen mensen snel voorbij aan hun gevoel. Ik herinner je eraan dat intuïtie ook een vorm van intelligentie is en help je om uit je hoofd te komen en in je hart. Dit betekent het einde van innerlijke strijd en het einde van zoeken. 

De Wijsheid van het Hart is eigenlijk een katalysator voor Lichtkracht. Weer in contact zijn met je Lichtkracht is thuiskomen bij je ware Zelf. Ik ondersteun je hierbij op alle lagen. Er is geen "toverformule" die bewustwording garandeert en het is zeker geen methodiek of techniek. Het is meer een diepe aanraking van binnen uit. Ook bied ik je geen "teachings" aan. Ik ben een wegwijzer naar intuïtie, spiritualiteit en bewustzijn.

Lichtintelligentie

Al van kinds af aan bezit ik het vermogen om quantum energie te kunnen waarnemen (horen, voelen, weten en zien).  Ook communiceer ik al van kinds af met mijn familie van Licht. Ik heb hen altijd al kunnen waarnemen, horen en voelen. Dit is een natuurlijk vermogen en dit is in iedereen aanwezig. Alleen "slaapt" dit vermogen in het DNA nog bij de meesten. Dit vermogen is een vorm van multidimensionele communicatie en is niet lineair zoals wij gewend zijn. Het is de taal van Licht, de taal van de ziel en deze vorm van communicatie stelt mij in staat om direct naar de kern te gaan. 

Helder waarnemen is niets anders dan bewustzijn. Bewustzijn is licht. En licht is informatie (dat is zeer intelligente energie). Zie het maar als sprankels van Licht. Boven het gebied van het "normale" alledaagse denken bevindt zich een veld van oneindige intelligentie en oneindige Liefde. Vanuit dit veld ben ik werkzaam.

Liefde is de enige ware heler

Er bestaat geen grotere lichtkracht in dit universum dan de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Houden van wat is. Eigenlijk wil iedereen uiteindelijk hetzelfde. Liefde voelen, gelukkig zijn en dit delen met elkaar. En dat is ook de bedoeling van leven. Ieder van ons heeft een talent mee gekregen vanuit de Ziel en een levensplan (je hoogste potentieel). Het is aan een eenieder om dat talent te ontdekken en dat te delen met de wereld om zodoende je hoogste potentieel te leven. Om dit te ontdekken mag jij je hart gaan volgen. Stel je eens voor: een wereld waarin iedereen die doet. Leven vanuit het hart en het hoogste potentieel. Ontwaken in liefde en diepe verbondenheid met elkaar, de aarde en de natuur. 

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke reis van hoofd naar hart. En deze begon lang geleden. Een reis vol valkuilen maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en "oude" en "nieuwe" leermeesters. Om uiteindelijk het spirituele hart (Hridaya) te ontdekken. Het stralende Zelf. Gedurende dit avontuur heb ik gewerkt met de Kundalini van de Aarde die aan haar reis begon van Tibet, India en via het Andes gebergte vorig jaar is aangekomen op haar nieuwe verblijfplaats. De ascensie van Moeder Aarde was daarmee een feit. Deze planetaire energetische veranderingen hebben een enorme impact op onze energie huishouding, ons bewustzijn, ons lichaam, ons zenuwstelsel en onze biochemie. En daar schrijf ik over. 

Ik heb jarenlange ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van hooggevoelige personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Spirituele Lichtcoach en Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en helder bewustZijn.

levensboom, nieuw aarde, ascensie, hooggevoelig, medium in helmond,healing in helmond, reading in helmond, lichtwerkers, bewustzijn, compassie“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, welk pad je ook heb afgelegd. Het maakt niet uit. Kom, zit met ons onder de levensboom en herinner je weer wie je werkelijk bent. En weet dat je dit pad niet alleen loopt maar met je familie hier op Aarde en je familie van Licht. Kom, zit met ons. Ontwaak in Liefde en verbondenheid. Kom wij zingen een lied voor jou. Je hart kent het nog. Kun je het horen? Het is een taal die allen verstaan. Kom met ons in de heilige cirkel van Licht. Wij houden van je, jij bent ons en wij zijn jou. En alles is er om jou te dienen. Kom zit met ons en herinner je wie je bent”.  Tamara