Dat waar je naar op zoekt bent, is de plek van waaruit jij kijkt. Laat je aandacht terug vallen in dat. Terug naar en één met de Bron. 

medium Helmond, reading Helmond, healing Helmond, hooggevoelig

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. In een maatschappij die vooral gericht is op het intellectuele en het moeten, lopen mensen snel voorbij aan hun gevoel. Ik herinner je eraan dat intuïtie een hoge vorm van intelligentie is en help je om uit je hoofd te komen en in je hart. Dit is vrijheid.  

De Wijsheid van het Hart is eigenlijk een katalysator voor Lichtkracht. Weer in contact zijn met je Lichtkracht is thuiskomen bij je ware Zelf. Ik ondersteun je hierbij op alle lagen. Er is geen "toverformule" die bewustwording garandeert en het is zeker geen methodiek of techniek. Het is meer een diepe aanraking van binnen uit. Ook bied ik je geen "teachings" aan. Ik ben een wegwijzer naar intuïtie, spiritualiteit en bewustzijn.

Licht op Licht

Al van kinds af aan bezit ik het vermogen om energie te kunnen waarnemen (horen, voelen, weten en zien).  Ook communiceer ik al van kinds af met mijn familie van Licht. Ik heb hen altijd al kunnen waarnemen, horen en voelen. Dit is een natuurlijk vermogen en dit vermogen is in iedereen aanwezig. Alleen "slaapt" dit vermogen nog bij de meesten. Het is de taal van Licht. En dit vermogen stelt mij in staat om direct naar de kern te gaan.

Helder waarnemen is niets anders dan bewustzijn. Bewustzijn is licht. En licht is informatie (dat is zeer intelligente energie). Onder het gebied van het "normale" alledaagse denken en voorbij de fysieke zintuigen bevindt zich een veld van oneindige intelligentie en oneindige Liefde. Het veld van Eenheid, dat wat is IS. Puur gewaarzijn. Jij bent niet degene die doet, jij bent degene die IS.

Het Ene ware Hart

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke ontdekkingsreis van hoofd naar hart. En deze begon lang geleden. Een reis vol valkuilen maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en "oude" en "nieuwe" leermeesters. Om uiteindelijk het spirituele hart (Hridaya) te ontdekken. Het stralende Zelf. Gedurende dit avontuur heb ik gewerkt met de Kundalini van de Aarde die aan haar reis begon van Tibet, India en via het Andes gebergte vorig jaar is aangekomen op haar nieuwe verblijfplaats. De ascensie van Moeder Aarde was daarmee een feit. Deze planetaire energetische veranderingen hebben een enorme impact op onze energie huishouding, ons bewustzijn, ons lichaam, ons zenuwstelsel en onze biochemie. En daar schrijf ik over. 

Ik heb jarenlange ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van hooggevoelige personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Spirituele Lichtcoach en Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en helder bewustZijn.

spiritualiteit, bewustzijn, ascensie, het spiritituele hart, medium, hooggevoelig, het

Tamara