Een reis van hoofd naar hart

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken, te analyseren en willen controleren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart ? Zoals vertrouwen, intuïtie, overgave, acceptatie, liefde & compassie? Als klein kind had je dit van nature. Een nieuwsgierige open houding, verwonderd door alles wat je tegen kwam. De wijsheid van je hart volgen was toen nog heel gewoon. Dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op heeft nog niet zo sterk. Intuïtief en creatief was je. Natuurlijk bewustzijn was er gewoon en het leven was moeiteloos en magisch… 

Mijn zoektocht

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke zoektocht. Ik was net als jij op zoek. Ik heb namelijk heel lang gedacht dat er iets mis met me was. Ik zag zoveel (ik ben helderziend) en voelde zoveel. Het overweldigde mij. Ik was onrustig, had een enorme controledrang, faalangst en was de perfecte perfectionist. Sociale conditioneringen en mijn sterk empathische vermogens hadden ervoor gezorgd dat ik me had leren aanpassen aan mijn omgeving maar ondertussen mezelf compleet verloren was.  Ik ging op zoek naar mezelf. Een avontuur vol valkuilen  maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en “oude” en “nieuwe” spirituele leermeesters. 

Thuiskomen

Om uiteindelijk moe gestreden en wanhopig te ontdekken dat het eigenlijk heel simpel is. Ik gaf het vechten en het harde werken aan mezelf op. Dat was mijn moment van diepe overgave. Mijn moment van ontwaken. Een diepe liefde kwam spontaan omhoog. Zomaar. De diamant in mijn hart barstte open. Vanaf dat moment zie en beleef ik de wereld compleet anders. Ik kijk nu door de lens van liefde naar de wereld en de “ander”. Wat bleef was een prettige leegte, diepe vrede, tevredenheid en een gevoel van thuiskomen. Eindelijk. De Wijsheid van het Hart was geboren. Een thuishaven voor zoekers naar waarheid,vrijheid, licht, innerlijke rust, spiritualiteit, bewustzijn en blijvend geluk. 

Werken met zielstalenten

Nu ondersteun en begeleid ik anderen in hun zoektocht en ontwaken. Ik doe datgene waar ik echt van geniet. Ik werk vanuit intuïtie en Soul samen met de Lichtwereld. Ik werk met mijn talenten uit ziel. Dat wat ooit een last voor me was blijken mijn grootste talenten te zijn. De gevoeligheid, het empathische vermogen, de energetische helderziendheid, kunnen communiceren met de Lichtwereld. Jouw energie vertelt mij wie je bent. Jouw ziel vertelt mij jouw pijn en verlangens. Het raakt je recht in je hart. Het licht in jou wordt  direct aangeraakt. Een wegwijzer op jouw pad van bewustwording en spiritualiteit. Maar dan gewoon simpel en praktisch toepasbaar. Geen jarenlange “spirituele beoefening” of urenlang mediteren zonder resultaat. Nee dat dus niet. Het buitengewone zit ‘m namelijk in het gewone. Terug naar de eenvoud. Terug naar natuurlijk bewustzijn. Simpel en eenvoudig leven. Het zijn de kleine dingen en momenten die ware vervulling brengen. Gewoon mens-zijn. Dit mens-zijn is heel bijzonder en tegelijkertijd heel spiritueel. 

Achtergrond

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van (hooggevoelige) personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Life Coach en Master Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en met energie. Dat is direct voelbaar. De Wijsheid van het Hart biedt begeleiding en ondersteuning op alle lagen van jouw ontwaken. Psychisch, emotioneel, en spiritueel.

Jouw ontwaken is mijn ontwaken. Jouw groei is mijn groei. Jouw heling is mijn heling. Ik kijk naar jou en zie mezelf. Jij kijkt naar mij en je ziet jezelf.  De liefde danst vrij in jou en mij.

Een ontmoeting van ziel tot ziel. 

Ik ontmoet je graag!

 

Tamara

Jij bent uniek en goed precies zoals je bent.

Tips en inspiratie ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief.

Bedankt voor het inschrijven.