Zonsverduistering april 2024: de wedergeboorte

Zonsverduistering april 2024

Zonsverduistering april 2024

Nooit eerder is er zoveel geschreven over een eclipse. De zonsverduistering van 8 april. Moeten we ons zorgen gaan maken? Nee hoor!

    

De voorbereiding op deze zonsverduistering

In december 2023 zag ik de “blauwe zon”. Dat was de activatie van de online frequency alignment van januari 2024. De blauwe Zon die spreekt over een kosmische erfenis ooit verloren welke weer teruggegeven zal worden aan de mensheid. Maar niet voordat de grote zuivering heeft plaatsgevonden. Het spirituele eindexamen van de mensheid. Waarin gekeken wordt wie waarlijk beschikt over een zuiver en onschuldig hart. Alleen zij die de onschuld belichamen zullen de nieuwe aarde kunnen bewandelen. De afgelopen jaren zijn wij getest. De keuzes die wij gemaakt hebben en nog zullen maken, wegen nu zwaarder dan ooit. Zowel voor jezelf als voor het collectief. De blauwe zon kondigt tevens de eindtijd aan. Het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Chaos volgt. De chaos, oorlog en wanhoop zijn de spirituele beproevingen. Wie handelt vanuit een onschuldig hart?

 

Equinox 2024 en de zonsverduistering

Tijdens de equinox van maart is het kosmische vuur (seed of life) verankerd in het planetaire grid door vele energiewerkers wereldwijd. De zaden zijn gezaaid. Voordat ik begon met de verankering van het kosmische vuur, kreeg ik een visioen van een taurus. Half man, half paard. Tijdens deze activatie zijn drie boodschappen ontvangen die te maken hebben met de komende zonsverduistering. De ommekeer met als katalysator liefde, heling en de wedergeboorte. Maar wat maakt deze eclipse nu zo bijzonder? Chiron. Taurus is het symbool van de gewonde heler Chiron.

 

De zonsverduistering en de wedergeboorte

De thema’s die verbonden zijn aan deze eclipse: ommekeer door liefde, heling, de wedergeboorte. De ommekeer die wij zullen zien als de liefde opstaat en het overneemt. Als het collectief beslissingen gaat nemen vanuit liefde. Niet vanuit dwang of drang maar gemotiveerd vanuit een innerlijke gedragenheid die voortkomt uit liefde. Dat zal de wedergeboorte betekenen en tevens de heling. De wereld zal helen door liefde. Deze zonsverduistering kondigt energetisch een nieuw begin aan.

 

De gewonde heler en de zonsverduistering

In de online frequency alignment van 2 april jl. hebben we gewerkt met de energie van Chiron. Chiron legt je allerdiepste wond bloot om zodoende de diepe wijsheid te ontdekken achter de wond zodat het je grootste kracht wordt. De energie van Chiron spoort je aan om weer te verbinden met de intelligentie die aanwezig is in de natuur. Dat op zich is al een heling. Moeder Aarde heelt. De natuur is haar medicijnkast. Chiron betekent inwijding, vloeiend bewustzijn, goddelijke genezing en goddelijke bescherming. Een mooie katalysator voor een fundamentele verandering. Niets om bang voor te zijn dus. 

 

De zonsverduistering en stargates

Het zijn kosmische stargates die open staan en zorgen voor een instroom van plasma licht. In de aarde bevinden zich organische stargates, verbind je met de intelligentie aanwezig in de natuur. We hebben beiden nodig. Kosmos en aarde. Wij zijn wandelende accupunctuurnaalden.

 

In aflijning met deze zonsverduistering

Wij zijn ontvangers, containers en zenders van energie. Het proces van ontwaken is vergelijkbaar met dat van assimilatie. Dat wat bomen doen. Innemen, assimileren en omzetten. Dan is het belangrijk dat je kunt ontvangen. Open zijn. Met open zijn bedoel ik, je hart open. Het hart is een portaal. Als de energie geen weerstand tegenkomt, kun je deze opnemen (assimileren).

 

Wat hoef je niet te doen met deze zonsverduistering

Het is niet nodig om een nieuwe realiteit of wereld te visualiseren. Als het gaat om het ware ontwaken (het ontwaken van het hart) dan betekent dit de realiteit kunnen zien zoals die is en altijd al was. Dat noemt men het absolute principe. Heeft het werkelijk zin om een andere realiteit te visualiseren als je de realiteit die IS (de eenheid en de heelheid) niet kunt opmerken? 

 

Een nieuwe wereld?

Is het nodig om een nieuwe wereld te visualiseren? Vraag je eerst af, wat is de wereld eigenlijk? Wat blijft er over van de wereld als jij in diepe slaap bent? Heb je je dat ooit afgevraagd? Ik wel. Krishnamurti zegt hierover: what you are, the world is. De wereld verschijnt in jou en aan jou. Wat zie je? Op het moment dat je daadwerkelijk ontwaakt zie je en beleef je de wereld compleet anders. Is de wereld dan veranderd? Nee de wereld is niet veranderd, degene die kijkt is veranderd. Of nog preciezer, jouw perspectief is veranderd. Dat is wat deze zonsverduistering brengt, als niet het ego naar buiten kijkt maar de liefde kijkt? Wat voor wereld zie je dan? Plotsklaps lijkt de wereld nieuw. Maar die is niet nieuw, je kijkt met nieuwe ogen. Dat is wakker worden.

Voor awakening zat je vast met je aandacht “in de film”. Volledig geïdentificeerd met je “rol” (het afgescheiden ik). Na awakening ben je je bewust van het scherm waarop die film zich afspeelt. Het scherm verandert niet, alleen de inhoud van de film verandert. Na awakening verlies je jezelf niet meer in je rol en de inhoud van de film, je merkt het scherm op. Je bent het scherm. De inhoud is niet meer interessant. Je bent niet meer onder hypnose van de film. Je bent nu wakker in de film. Zijn de regisseurs echt niet blij mee. Het goede nieuws: dat scherm is niet beschadigd door of onder de indruk van de film.

If you don’t like the dream
Maybe it’s time to wake up

~ De Wijsheid van het Hart

Voorbij de verhalen, jezelf kennen zonder denken

Sommigen zullen je vertellen dat je gedachten creëren, dus let op je gedachten met deze eclipse. Is dat zo? Onderzoek het zelf. Gedachten op zich hebben geen enkele kracht als jij ze niet gelooft.

Ontwaken is de identificatie met het ego-denken verbreken. Het is voorbij de verhalen gaan. De verhalen in je hoofd en de verhalen in de zogenaamde buitenwereld. Het is jezelf leren kennen zonder gedachten. Wie ben je zonder het denken? Als jij gelooft in een gedachte (positief of negatief) ga je de illusie in. Het geloof in gedachten maakt dat de illusie aangezien wordt voor waarheid. Het is de gevangenis van het denken. Gedachten creëren inderdaad, ze creëren een illusie. En jouw geloof in de illusie maakt het tot een schijnbare realiteit. Nu zie je de illusie aan voor realiteit. Dat is nou net het stukje waar we van mogen losbreken. Lees deze blog over brainwash en mindcontrol.

 

Hoe kun je je voorbereiden op de zonsverduistering?

Wees stil. Ga de natuur in. Breng je aandacht naar binnen. Voelend aanwezig zijn. Je hebt je denken niet nodig. Dat is een obstakel. Voel de energie van deze zonsverduistering. Luister naar je intuïtie en de signalen die je aangereikt krijgt. Het is energie en inzichten ontvangen en integreren. Daarvoor mag je open zijn. De aandacht die rust in het moment en het hart. Zacht en open. Laat de energie jou de weg wijzen. Vertrouw de leiding van binnen uit. Energie wil stromen. Biedt geen verzet.

Do not trust the plan
Trust yourself
Intuïtion matters

~ De Wijsheid van het Hart

Join us voor de volgende online frequency alignment, healing & transmissie.

© 2024 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart | Content wordt beschermd door Copyscape.

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!