7 mei 2024 - 19:30

frequentie

You are the Flow

Ben jij in harmonie met de energie? Alles is energie en energie wil stromen. De maandelijkse online energy alignments wijzen jou de weg van je hoofd naar je hart. Ervaar de moeiteloze flow. Voel waar de energie in je leven naartoe wil stromen. Ontdek wie jij ècht bent zonder het denken. Thuis bij jezelf. Eenvoudig & Simpel.

 

Thuis bij jezelf

In onze huidige maatschappij met alle onrust, druk, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen. Je loopt vast in het denken. De energy alignments helpen je om je diepere essentie te herontdekken. Het denken verstilt en je voelt je connected. Vrij en helemaal jezelf. Je voelt liefde en een diep vertrouwen. Je bent volledig aanwezig. Hier en nu.

Deze online meetings zijn wegwijzers naar jezelf. Voor mensen die lichter willen leven.

 

Inspiratie & verbinding

De online sessies brengen je inspiratie, verbinding met gelijkgestemden, diepe inzichten, life skills voor de nieuwe aarde energie, energetisch bewustzijn, herinneren wie je werkelijk bent, een reset voor je overprikkelde zenuwstelsel, mindfulness & meditaties, healing, reading, channeling en activaties.

Een fijne mix die jou helpt van onrust naar diepe rust en innerlijke vrede te gaan. We behandelen actuele thema’s en levensvragen. De healings zijn een oase van herkenning, liefde en diepgevoelde rust.

 

Reading energie

De frequency alignments zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie en energie is informatie. Ik “lees” de collectieve en kosmische energie en vertaal dit op een praktisch toepasbare manier zodat jij daar meteen je voordeel mee kunt doen in jouw dagelijkse leven en jouw proces.

Heb je een brandende vraag over bewustzijn, hooggevoeligheid, spiritualiteit, zonnestormen, kundalini, ascensie of energie? Stel deze in de privé chat tijdens de Q & A en ontvang een korte energy reading.

 

Love Frequency

Deze online energy alignments helpen je om de connectie te ontdekken. De connectie met het hart. Het is niet alleen informatie. Het is energie, ervaren, voelen en beleven. Je wordt mee genomen op een reis naar binnen. Energetische transmissies die het hart heropenen en helen. Deze werken subtiel in op je energieveld en lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. De energie van het hart. De frequentie van liefde. Radicale rust en diepe vrede. I AM.

Jouw wegwijzer

Jouw wegwijzer is Tamara. Zij is medium, coach, healer, Mindfulness & Meditatie Trainer. Tamara is gespecialiseerd in het begeleiden van clienten die door een ascensie en/of kundalini proces heen gaan. Haar kennis komt niet alleen vanuit haar opleiding. De wijsheid komt vanuit het leven zelf, haar eigen proces en het werken met de Licht wereld. Ze heeft ruim 35 jaar ervaring in het werken met energie. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar no-nonsense aanpak en onmiskenbare helderheid. Feilloos wijst ze de weg voorbij de valkuilen op het spirituele pad. Direct naar de kern. Direct naar de essentie.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Je voelt de liefde, het is werkelijk thuis komen”

“Bijzonder wat er gebeurt als je praat je voelt de energie veranderen,  ik kreeg kippenvel”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Locatie         : online (vanaf je eigen fijne plek)
Tijd              : 19.30 – 20.45 uur
Investering   : € 17.50
Aanmelden   : via het formulier hieronder

Vlak voor het online evenement ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het live webinar (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event). Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!