Water is Bewustzijn

water is bewustzijn

Water is bewustzijn. Water is een levende kosmische database en heeft bijzondere eigenschappen. Water is leven.

Rivier van Onsterfelijkheid

De energie die nog steeds instroomt is de energie van Galactische Rode Draak. Je zou het een galactische Kundalini stroom kunnen noemen. Deze energie is de oorspronkelijke vrouwelijke energie. Het is het pad van zelfherkenning en zelfverwezenlijking dat verloopt via de confrontatie met en integratie van je schaduwkanten. Geen gemakkelijk pad. Deze energie zal een impact hebben op het individuele proces, het collectieve en planetaire proces. We ontvangen energie onder andere via de zon. Het zonlicht dat wij waarnemen wordt geabsorbeerd via onze ogen en wordt via de oogzenuwen door het lichaam verder verdeeld.

Deze energie is verweven en verankerd tijdens de meditatie via de bergen, het water, de lucht en de pyramiden. Een dag na de meditatie ontving ik een mail dat NASA satelieten een mega hoeveelheid vocht hadden opgemerkt in de mesosfeer die zij niet konden verklaren….Ook werd de hoge energie fotonen golf nadien opgemerkt (klik hier).

Telkens na de meditaties krijg ik dergelijke berichten binnen van opmerkelijke pieken in de Schumann Resonantie, de heliosfeer, magnetosfeer etcetera. Twee jaar geleden zag ik deze Rode Draak energie voor het eerst samen met een Witte Draak. Beiden energieën zou je kunnen zien als een rivier van licht die is gaan stromen. 

 

De oude profetieën

In de oude esoterische leringen en profetieën verwijst men vaak naar een periode waarin de Rode draak wederom zal terug keren. En naar een periode waarin “water en vuur” zich met elkaar zullen mengen. De mensheid zal zich dan op een cruciaal punt bevinden. De Kundalini van de Aarde heeft in 2017 verbinding gemaakt met de kosmische Kundalini en deze fusering is als een zacht plasma regenbooglicht neer gedaald op de Aarde. Daarmee werden de elementen bevrijd. Nu is het moment daar dat “vuur en water” zich  mengen.  De oude profetieën spreken over de terugkeer naar puurheid, harmonie, en onschuld. Het water bewaart oude kennis en zal gaan spreken.

 

Galactische Detox

Deze frequenties triggeren een energetische galactische detox. Maar zullen ook een impact op ons lichaam hebben. Diepe verwondingen op galactisch celniveau zullen naar de oppervlakte komen (schaduwkanten). Kundalites hebben vast gemerkt dat Kundalini weer erg actief is. Velen van hen dragen de codes van de oorspronkelijke twaalf sterren rassen in hun DNA. Het is het helen van deze galactische trauma’s. Zodat de rivier van zuiver bewustzijn en onsterfelijkheid wederom vrij kan stromen in jou, door jou heen de wereld in.

 

3 symbolen, 3 activaties

Toen ik de meditatie startte werd ik energetisch geplaatst in Vesica Piscis tot mijn verbazing. Dit is een oud symbool van twee overlappende cirkels. Deze staat voor vereniging van het goddelijke mannelijke en vrouwelijke principe. De mannelijke energie is positief geladen en de vrouwelijke energie negatief geladen. De overlap in het midden is een vortex. Wij zaten in deze vortex.

Nu is het typisch dat de vorige meditatie bestond uit de activatie “herbalanceren Goddelijk Mannelijke en Vrouwelijke energie. Je leest daar meer over in deze blog. De synchroniciteit en goddelijke timing is echt waanzinnig. Vesica Piscis vind je ook terug in de symboliek van de Levensboom.

Ook die activatie heeft inmiddels plaatsgevonden (lees deze blog). Tijdens de solstice meditatie heb ik drie symbolen gezien en ontvangen. De rivier van onsterfelijkheid, het Gouden Elixer en de Gouden Bokaal. Dit zijn zeer krachtige symbolen.

 

De rivier van onsterfelijkheid

Er heeft een galactische aflijning plaatsgevonden tussen de twaalf etherische Pyramiden. Deze vormen samen een enorme vortex. De gouden-robijnrode staal wordt via deze vortex door gestraald naar onze zon en via onze zon door gestraald naar ons kroonchakra. Deze rivier van licht is een constante in en uitstroom. Van sterven en wedergeboorte, van vorm en het vormeloze. Het universum wat zichzelf herschept in elk moment. Er is slechts bewustzijn wat zich bewust is van bewustzijn. De oorspronkelijke staat van heelheid en compleetheid. Dat is de rivier van onsterfelijkheid. Water is bewustzijn.

Vertaald naar het fysieke is dat de energiestroom door de ruggengraat (Sushumna Nadi). Dit kanaal noemt men ook wel “rivier van waarheid”. Dit is het kanaal waar Kundalini (spirituele energie) doorheen stroomt, het nectar van onsterfelijkheid.

HET IS IN MIJ WAARIN ALLES VERSCHIJNT EN UITEINDELIJK OOK WEER VERDWIJNT.

Wij zijn water

De oude profetieën vertellen ons dat al het water op Aarde hier is gebracht door de sterren wezens. Het is de bron van al het leven. Het water op Aarde is als het Licht van het Goddelijke uitgedrukt in de vorm. Water is bewustzijn. Het water is een soort van levende kosmische database. Vanuit de oudheid werd water gezien als “prima materia”. De voornaamste substantie van het universum. Het water in de kosmos is overal hetzelfde van structuur. 

Daarom is deze energie nu verweven met het water. Een watermolecuul is opgebouwd uit twee waterstof atomen en één zuurstofatoom en heeft een hexagonale structuur. Denk terug aan Vesica Piscis, deze heeft ook een hexagonale structuur. Het lichaam bestaat voor 70% uit water. Een foetus wordt beschermd en omhult door water. En wij bevinden ons het Waterman tijdperk. 

Water keert altijd terug naar water. Wat voor vorm water ook aanneemt, water keert altijd terug naar water. De oorspronkelijkheid blijft bewaard. Water moet stromen. Hoe stroomt het water van de Aarde? Via de bergen stroomt het water naar zee. De bergen van de aarde zijn de planetaire ruggengraat van Moeder Aarde. Sushumna Nadi in onze fysieke ruggengraat. De reden waarom de frequenties zijn verweven met de bergen.

De etherische pyramiden vormen de vortex. Deze zijn als toonladders en bevatten alle octaven van oorspronkelijk Godsbewustzijn. De pyramiden op Aarde zijn een pad van muziek, de tonen van Ascensie. Deze zijn nu volledig geactiveerd en verbonden met de etherische pyramiden.

Dat wat alle levende wezens met elkaar verbindt, is water. Dat betekent eigenlijk, wat ons allemaal verbindt is bewustzijn. Dat wat in ieder van ons hetzelfde is ongeacht je religie, cultuur, achtergrond. Bewustzijn is onze gemene deler. Water is bewustzijn.

Water IS bewustzijn

Velen wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar de bijzondere eigenschappen van water en stellen dat water beschikt over een geheugen. Ik ben het daar gedeeltelijk mee eens. Water is bewustzijn. En ja water is zeker intelligent, een goede geleider en zelf structurerend. Je kunt communiceren met water. Water kan informatie opnemen en verdelen. Water kan elke energiestroom balanceren en neutraliseren. 

Als water is als de spiegel van de ziel, dan mogen wij nu toch echt heel goed kan kijken naar onszelf en het water anders gaan zien en behandelen. Namelijk met diep respect. Water stroomt en komt overal. En water keert altijd terug naar water. Ons leven is als een rivier. Het leven stroomt en op het moment dat wij de vorm loslaten stroomt de rivier weer de oceaan in. 

 

Het gouden Elixir

Van de sterren wezens heb ik het gouden Elixir en een gouden Bokaal ontvangen. Het gouden elixer staat voor het elixer van het Leven. Zuiver, puur bewustzijn. De alchemistische transmutatie van “rubedo” (galactisch rode Draak) in het “Levende Goud”. En dit “Levende Goud” dat zijn wij.  

Dit gouden Elixer is het zuivere onsterfelijke etherische gouden lichaam van de spirituele mens die tot absolute perfectie is geworden. Het antwoord op de vele uitdagingen waar wij nu voor staan zit in ons. Wij zijn het antwoord. Zoek de oplossingen niet in technologie, maar in bewustzijn. Perfectie wordt niet bereikt door hard te werken. Deze perfectie ga je zien als je met schone ogen kunt kijken. Als alles wat je niet bent is weg gevallen. Dan zie je de perfectie die er altijd al was.  

 

De gouden Bokaal

De gouden bokaal komt van de sterren en betekent een activatie in het bloed. De gouden bokaal is eigenlijk de Heilige Graal. Deze staat symbool voor de kosmische baarmoeder, de Grote Leegte. De heilige graal heeft net als water een hexagonale structuur. In het bloed ligt veel informatie opgeslagen. 

He who drinks from the water that I will give him
Will never be thirsty anymore
Because the water that comes from the Divine
Will become like a spring in them
Rising to Eternal Life

© 2019 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart | content wordt beschermd door Copyscape

Join us voor de maandelijkse online Frequency Alignment

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!