4 tips voor meer energie

 In deze blog vind je 4 tips voor meer energie. Iedereen is wel eens moe. Maar als je merkt dat je wel erg vaak (of misschien wel altijd) moe bent dan is het tijd om je bewust te worden van de mechanismen die hieraan ten grondslag kunnen liggen. Ik krijg in de praktijk vaak clienten die overprikkeld zijn en/of moe (waarvoor geen fysieke oorzaak te vinden is). Dan loont het de moeite om naar reactie en gedragspatronen te kijken die een energetisch lek zijn waardoor jij levensenergie verliest.

4 tips voor meer energie

  • Stop met het onnodig nadenken, piekeren en malen. Vooral hooggevoelige personen hebben vaak de neiging om lang en diep na te denken over hun gevoelens. Dit lost niets op en kost veel energie. Levensenergie lekt weg naar denkprocessen. Gevoelens zijn er om te voelen.
  • Leer om te leven vanuit een open houding van toestaan, acceptatie en meebewegen. Verzet, klagen en controledrang zijn altijd signalen dat je ergens tegen vecht. En innerlijk verzet kost enorm veel energie.
  • Wees gewoon jezelf. Het kost enorm veel energie om een “persoon” te zijn. Maar gewoon jezelf zijn is volkomen moeiteloos.
  • Bij lange termijn vermoeidheid zijn er ALTIJD automatische mechanismen in de psyche actief die voor overprikkeling en vermoeidheid zorgen. Zoek ondersteuning bij een goede energetische therapeut of bewustzijnscoach die jou kan helpen deze onbewuste patronen en gewoonten bewust te maken en te doorbreken. Doordat deze mechanismen volledig automatisch opkomen zie je ze vaak zelf niet.

Merk jij dat je vaak energie verliest? Dan is mediteren echt iets wat jou veel kan brengen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid, kalmte en meer energie! 5 minuutjes per dag levert je al heel veel op. Vind jij dat lastig? Kom naar een van de meditatie avonden en ontdek hoe gemakkelijk het is. Je gaat vol nieuwe energie de deur weer uit.

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Kijk hier voor de eerstvolgende groepshealing – meditatie

 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!