De Leeuwenpoort 2019

Op 8 augustus 2019 is het Leeuwenportaal weer op volle kracht voelbaar. De Leeuwenpoort in het kort: een energie en een energetisch systeem. Een energie die je open breekt en magnetisch los maakt.

Magnetisch los van het “oude”

Sinds de solstice van dit jaar is deze energie gestaag aan het opbouwen (lees deze blog, rivier van onsterfelijkheid). Er heeft een galactische aflijning plaatsgvonden tussen de 12 etherische pyramiden en de pyramiden op Aarde. Dit heeft een enorme verandering in “het veld” teweeg gebracht. Daar boven op gaan we nu naar het leeuwenportaal. De leeuwenpoort van 2019 in het kort: magnetisch los van het oude. Het nieuwgeborene arriveert.

De energie van Juli 2019

Een maand waarin collectief veel behoefte was aan rust en niets-doen. Voor mij een veel-slapen-maand. Tijd om te rusten, te integreren en je op te laden aan de zon. Energetisch en magnetisch is er veel veranderd en weg gevallen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat de harde schijf gewist is en nu nog steeds een volledige re-set ondergaat.  Verleden, heden en toekomst gefuseerd tot één veld van Nu.  Alles komt samen in dit veld van goddelijke nulpunt energie. We zijn nu bijna helemaal magnetisch losgekoppeld van het oude. Dat voelt wel even vreemd aan. Deze shift is echt mega!

De sterk empathische personen zullen hebben gemerkt dat er op fysiek niveau veel is “vrij gegeven”. Zij hebben tot nu veel geabsorbeerd en geleefd vanuit deze “geabsorbeerde blauwdruk”. Een blauwdruk die eigenlijk niet van henzelf was. Deze re-set wist dat magnetisch uit. Zij gaan nu vanuit hun eigen oorspronkelijke blauwdruk manifesteren. 

De werelddienaren

De wereld dienaren zijn op energetisch en telepathisch niveau aan het fuseren tot één levend organisme. Net zoals verleden, toekomst en heden zijn gefuseerd. Fuseren zij nu tot één levend organisme. Dit is werkelijk erg groots. Het eenheidsbesef en gevoel wordt erg intens ervaren. Het lijden van de ander wordt meteen ervaren als jouw lijden. De blijdschap en vreugde van de ander wordt meteen ervaren als jouw vreugde. De uitdaging van de ander is ook jouw uitdaging. Ik zie lichtwerkers nu overal elkaar helpen. Zij gebruiken hun talenten voor en met elkaar. De organische verbinding die daardoor ontstaat is erg mooi. Ze zijn elkaars katalysator. Fysiek connecten in plaats van “online” zal steeds belangrijker worden. Zo helpen wij elkaar landen en gronden in Liefde. Landen in Presence.

Je eigen medicijn innemen; selfcare & selflove

Ik kreeg heel duidelijk de boodschap: het is nu tijd om je eigen medicijn te gaan innemen. En ik begreep het meteen. Dit is een tijd om minder bezig te zijn met “het collectief en de ander” en alle aandacht te brengen naar mijn lichaam en eigen processen. Vele wayshowers, healers, empathen zijn altijd bezig met geven. Nu is het tijd dat alles wat je de ander en de wereld hebt gegeven en alle talenten die je hebt te gebruiken voor jezelf en te geven aan jezelf. Je eigen medicijn “innemen”. Voor mij is dit een tijd om veel te channelen voor mezelf en wat minder voor de ander. Mijn talenten gebruiken voor mezelf en mijn zegeningen geven aan mezelf. Ik merk dat wanneer ik uitreik voor wat dan ook buiten mij (en een oplossing zoek buiten mijzelf), ik meteen door de energie “gecorrigeerd” word. Dit is het ware diepe gaan staan voor jezelf. Volledig in je ware potentieel en authentieke kracht.

Balanceren extremen

Onder invloed van deze sterke galactische energie zul je zien dat je je de afgelopen periode hebt bewogen tussen extremen. Op alle lagen, op alle gebieden. Van het ene emotionele uiterste naar het andere uiterste. Je zult hebben gemerkt dat bepaalde levensthema’s tot in het uiterste zijn uitvergroot en uitgespeeld. Wat de energie je heeft laten voelen en zien, zijn de gebieden waarin jij nog niet in volledig aflijning bent met Ziel. Met andere woorden, via extremen uitkomen in het midden. Totale diepe overgave en diep vertrouwen. Het is werkelijk een mega clearing. Niet alleen op individueel niveau maar ook planetair en collectief. Deze galactische energie helpt je om je hoger potentieel werkelijk te kunnen realiseren.

De nieuwgeborene

Velen voelen een diepe stilte. Een soort van compleet blanco gevoel. Het gevoel van een nieuwgeborene. Een pasgeboren baby heeft nog geen herinneringen, geen verleden en denkt niet bij alles na. Dat bedoel ik hiermee. Blanco, een onbeschreven blad. Magnetisch en energetisch los van  het verleden en de oude scripts en scenario’s. Volledig hier. Die momenten doen zich steeds vaker voor. Helemaal blanco. Iedereen ervaart dit weer anders. Sommigen ervaren te midden van een hectische dag dat er op de achtergrond een rust voelbaar is. Anderen voelen een diepe liefde omhoog komen of voelen dat ze overspoeld worden door golven van liefde. Of je ervaart het als een diepgevoelde onbeweeglijke stilte die door straalt in alles wat je doet. Het stille en onbeweeglijke wordt tot uitdrukking gebracht in het dynamische.

Intuïtie, visioenen en telepathie

Velen gaan nu voor het eerst telepathisch waarnemen. Dit kan voor verwarring zorgen. Want je gaat nu telepathisch “weten” wat de ander werkelijk denkt en voelt. En wat vertrouw je nu? Je gevoel, dat wat je weet maar niet kunt uitleggen hoe je dit weet, of je gedachten hierover? Ook kan het gevoelens van onzekerheid en minderwaardigheid triggeren. Als de ander bijvoorbeeld een sterk oordeel over jou heeft maar dit niet uitspreekt en jij dit toch heel sterk voelt. Goed om te beseffen dat als een ander je woordeloos veroordeelt die energie inderdaad voelbaar is. Die kun je feilloos telepathisch oppikken. Je gaat door maskers heen kijken en voelen. Vertrouw de vibratie. Het klopt wat je voelt.

Leiding vanuit Ziel is sterk nu. Velen hebben visioenen, ideeën en inspiratie volop. Potentieel komt vrij en beschikbaar. Schrijf het op. Meteen overgaan tot actie is nu geen wijsheid. Laat vanuit vertrouwen en rust jouw nieuwe creaties ontstaan. Laat de energie het werk doen. Jij volgt wanneer je leiding voelt om tot actie over te gaan. Nu is het tijd om in te nemen, op te nemen en de energie te laten integreren. Je zielsmissie wordt stukje bij beetje onthuld. Leer om werkelijk te vertrouwen.

Hogere keuzes en het zesde zintuig

De energie vraagt van je dat je hogere keuzes maakt. Niet vanuit de vijf zintuigen maar vanuit je zesde zintuig. Zeker met de extremen die momenteel uitgespeeld worden is dit erg belangrijk. Wees je ervan bewust dat de huidige technologie en prikkels een afleiding zijn en je aandacht afleiden van het wezenlijke.  Ze overprikkelen het zenuwstelsel. Zeker met de uitrol het nieuwe 5G netwerk wordt het cumulatieve effect van straling duidelijker voelbaar. Hier wordt er van je gevraagd dat je daar met wijsheid en bewustzijn mee omgaat. Besef dat als je wifi of een smart meter in huis hebt, jij een zendmast in je huis hebt staan. Hetzelfde geldt voor je mobieltje. Het is een zendmast en geeft electromagnetische straling af. Electromagnetische straling werkt oa in op de hersenen en het zenuwstelsel. Alles wat draadloos en smart is heeft een interactie met dit nieuwe netwerk. Niemand gaat onder een UMTS mast wonen. We weten inmiddels wel dat dat erg ongezond is. Maar je haalt ze wel in je huis? Kiezen voor connectiviteit, entertainment en gemak daar betaal je wel een prijs voor. 

Effect van deze Leeuwenpoort

Het effect van deze energie zal voor iedereen weer anders zijn. Maar de energie die instroomt is een energie die verder opent  en magnetisch los maakt. Voor sommigen kan het betekenen dat het hart geopend wordt. Zij zullen een diepe liefde gaan voelen voor zichzelf en de schepping. Voor anderen kan het betekenen dat het derde oog zich zal openen. Zij zullen synchroniciteit opmerken en sterke intuïtieve leiding. Merken plotseling op hoe alles met elkaar in verbinding staat. Anderen worden opengebroken door een crisis. Zoals burn out, depressie of iets dergelijks. Er zijn meer mensen dan ooit totaal uitgeput, depressief, leeg en bevinden zich op de één of andere manier in een crisis. De statistieken liegen er niet om. 

Voor velen die reeds ontwaakt zijn is dit nu een geheel nieuwe laag van aanwezigheid. Zij merken dat het licht van bewustzijn sterker door vloeit naar het lichaam, naar patronen, doorstraalt in leefstijl,  doorstraalt in hun ervaring, doorstraalt in hun keuzes, doorstraalt in hun handelen en acties, doorstraalt in hun woorden, doorstraalt in hun gedachten, doorstraalt in hun emoties. Een hele nieuwe level van ontwaken. 

Reset & Restore & Trust

Met deze intense snelle veranderingen is het ontzettend belangrijk om hersteltijd en momenten te hebben voor jezelf. Zodat de energie kan settelen en integreren. De mate van overgave zal bepalen hoe jij door deze energie navigeert. Open zijn betekent overgave. Het is een unieke tijd. Alles raakt in versnelling. Zorg dat jij in het midden van deze versnelling hier bent. Aanwezig, thuis bij jezelf. Geworteld in het Nu en in Liefde. Standvastig, blanco, kalm en vredig. Een oase van rust tijdens versnelling.  

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Kijk hier voor de eerstvolgende groepshealing – meditatie

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!