De Leeuwenpoort | De grote witte leeuw

Al mijn leven lang heb ik heldere dromen en in deze dromen word ik vaak vergezeld van een grote witte leeuw. Hij beschermt mij en wijst me de weg. Ik had ook vaak visioenen waar deze witte leeuw in verscheen. Hij is een trouwe vriend, zo voelt het. Maar ik begreep niet wie of wat deze leeuw was en waarom hij bij me was. Het heeft vele jaren geduurd voordat ik begreep wat deze leeuw vertegenwoordigt. Een energie en een energetisch systeem. De leeuwenpoort.

De Grote Witte Leeuw is een stargate

De leeuwenpoort vertegenwoordig een sterrenportaal ooit ontworpen is door de twaalf architecten (oorspronkelijke rassen) van het universum. Een energetisch irrigatiesysteem dat geactiveerd zal worden voorafgaand aan en tijdens The Great Awakening van de Aarde. 

De afgelopen maanden heb ik met een groep energetisch gewerkt met deze sterrenportalen. De leeuwenpoort is een energetisch irrigatiesysteem dat gemaakt is van een kristallijne-achtige substantie (het diamanten licht) wat de verankering van het diamanten bewustzijn op aarde zal activeren. Dit energetische irrigatiesysteem kun je zien als energetische snelwegen die rondom de aarde zijn aangelegd. Het energetische wegennet. 

Tijdens de leeuwenpoort van 2018 wordt deze energie verankert met de Inner Aarde sterrenpoort. Maar de voorbereidingen zijn al jaren gaande. De vermoeidheid en fysieke veranderingen die velen nu voelen hebben te maken met nieuwe informatie die via het energetische irrigatiesysteem (grid) ontvangen wordt door ons lichaam en onze biochemie sterk verandert. Terug naar het “oorspronkelijke”.

Dit is geen nieuwe energie alhoewel de energie wel als “nieuw” kan aanvoelen. Wat mijn gidsen mij verteld hebben hierover is dat het een oorspronkelijke energie is. Dat het de terugkeer betekent naar de Tuin van Eden. De twaalf tonen uit de oorspronkelijke octaaf. Terug naar onschuld en puurheid. Zij die energie kunnen horen, hebben het al gehoord dit nieuwe lied wat de Schepping zingt.

De voorbereidingen

De afgelopen maanden verscheen de witte leeuw weer in mijn dromen. In mijn meditaties heb ik gewerkt met velen lichtcirkels wereldwijd aan het plaatsen van de twaalf bewakers van deze witte leeuw pilaren. Zij zijn “uitgezet” op strategische plekken op de aarde. Twaalf heilige plekken waar informatie (energetische codes) verborgen is die zich nu één voor één aan het openen zijn. Voor zover ik kan zien energetisch zijn dit verafgelegen bergen en meren. De exacte plekken heb ik niet doorgekregen, behalve dat Frankrijk en Engeland hier een belangrijke rol in spelen. En dat er in de toekomst een grote energetische verandering vanuit Rusland zal komen. Die een blessing blijkt te zijn voor de hele wereld.

De details zie ik niet, ook niet als ik ernaar vraag. Deze bewakers vormen samen een nieuw galactisch grid. Een vloeibaar dynamisch grid van zilverwitte diamanten energie. Deze bewakers zijn zowel sterke geavanceerde ontvangers als bijzonder krachtige en geavanceerde zenders.

Ze stabiliseren het klimaat, ondersteunen heling op het diepste niveau, ondersteunen interdimensionale communicatie (de taal van Licht). Zij resoneren met de antennes in ons DNA. Vorige maand is boven deze bewakers van de twaalf pilaren het sterrenlicht geplaatst van de twaalf oorspronkelijke sterrenpoorten. De afgelopen maand zag ik dat de kosmische pyramides, de pyramides van de aarde en onze “persoonlijke” pyramides met elkaar elkaar zijn afgelijnd en verbonden.

De Galactische Merkaba, de persoonlijke Merkaba, de Zonnen Merkaba en de Aarde Merkaba. Zij draaien op top snelheid! Wat vorig jaar begonnen was met het Kardinaalskruis is dit jaar afgerond met wederom het Kardinaalskruis.

Fusie “blauwe energie” en de “gouden energie”

De energie van de leeuwenpoort is blauw en staat in verbinding met het element water en Sirius. Ooit bestond de aarde voornamelijk uit water. Een planeet die fungeerde als geleider van energie en bewustzijn.

Het zijn de sterrenzaden van de blauwe straal die het sterkst beïnvloed worden door de leeuwenpoort. Wat ik zie is dat er een geometrisch patroon is geweven in het water en de lucht. Het verdampte water heeft zich gebonden aan het element lucht en vormt een geweldig schouwspel van nieuwe geometrische patronen overal om ons heen. Wij kunnen letterlijk nieuwe informatie inademen, tot ons nemen en opnemen door buiten te zijn. Tenminste, als je lichaam, hart en ruggengraat energetisch klaar zijn om het te kunnen ontvangen en opnemen.

De aflijning van de zonnen Merkaba heeft ervoor gezorgd dat de codes van het gouden tijdperk nu continue “uitgezonden” worden vanuit het Galactische Hart en verankerd is in het aardegrid. Deze twee stralen zullen binnenkort fuseren. Dat is de activatie van deze Leeuwenpoort. Een fuseren van energieën, een fusie van grids, een fusie van onze lichamen met de Aarde.

De firstwavers en sterrenzaden die werken aan dit galactische project hebben gezien en gevoeld dat dit gepaard gaat met wederom een aanpassing in het kroonchakra en hartcentrum. Zij merken dit nu vooral fysiek. Vermoeidheid, lethargie, hoofdpijn, pijn in en rondom ogen en fysieke pijn (geen emotionele pijn) in het hartcentrum, spieren die verkrampen en veranderingen in zenuwstelsel gelinkt aan het hormonale stelsel. Zij merken dat hun biochemie enorm snel verandert en merken dat andere voeding nu nodig is.

Ook de nieuwetijdskinderen hebben hier momenteel veel last van. De firstwavers fuseren energetisch met dit grid, zowel kosmisch als via de aarde en hun lichamen functioneren nu als “kosmische radiozenders” die een nieuwe frequentie uitzenden.

De hierop volgende golven zullen deze activaties ontvangen via Moeder Aarde. Voorwaarde is dat zij gebalanceerd zijn vanuit een volledig geopend en geactiveerd hart en hun ruggengraat geactiveerd is en afgelijnd is op de Nieuwe Aarde Frequenties. Dat betekent dat zij hun verbinding met Moeder Aarde weer mogen gaan eren en respecteren. Haar mogen leren kennen als een levend wezen dat is één is met ons.

Wij dragen verantwoordelijkheid voor haar welzijn. Als zij gezond is, zijn onze lichamen ook gezond. Als zij ziek wordt, worden onze lichamen ook ziek. Als wij haar uitputten, zullen onze lichamen uitgeput raken. Als je meer wilt weten over het Spirituele Hart, klik dan hier.

Activatie etherische pijnappel

Onze fysieke pijnappelklier zou je een “verdeler van licht” kunnen noemen. Deze vangt zonnestralen op en verdeelt dat in het systeem. Onze fysieke pijnappelklier wordt beïnvloed door zonnelicht. Licht is informatie. Deze klier is verantwoordelijk voor het versturen van informatie (ontvangen via het licht) in het lichaam en stuurt ontzettend veel processen aan.

Maar we beschikken ook over een etherische pijnappelklier. Gemaakt van puur licht en die is weer verbonden met onze fysieke pijnappelklier. Deze is gelinkt aan kristallisatie van het brein, ons DNA, het spirituele Hart en aan de Akasha. Velen denken dat de Akasha Kronieken een databank is die gevuld is met heden, verleden en Nu. Dat de informatie die daarin besloten ligt statisch is. Niets is minder waar. Akasha is dynamisch en “vloeibaar” en beïnvloedbaar.

Met de activatie van de Grote Witte Leeuw zal de Akasha gaan “spreken”. Velen zullen zich gaan herinneren wat ze zich eigen hebben gemaakt tijdens vorige levens of nog eigen zullen maken in toekomstige levens. Zij zullen aanspraak kunnen maken op dit potentieel, deze talenten. Een veld van ongekende potentie komt tot onze beschikking.

Wij ontstijgen langzaam de “intellectuele intelligentie” en gaan de “licht intelligentie” vertrouwen, uitzenden en volgen. En dit verloopt via het hart en niet via het brein. Alhoewel het hart energetisch wel communiceert met het brein en de pijnappelklier. Het is een energetische twee-richting snelweg.

Het stelt ons in staat om de nieuwe Aarde te gaan vormgeven. Vanuit alignment met het hart. Zonder tussenkomst van het denken. De overgang maken van een oud tijdperk (karma) naar een nieuw tijdperk (dharma). Moeder Aarde zal eerst starten met een purificatie. De Grote Zuivering. Het opruimen van karma. Na de Grote Zuivering zal de Grote Heling plaatsvinden.

Wat betekent deze activatie voor ons?

De activatie van dit nieuwe grid zal alles beïnvloeden, alle structuren, systemen, controle mechanismen en onze lichamen op alle niveau’s. Je zult merken dat je steeds gevoeliger wordt. Je hebt deze gevoeligheid nodig om de subtiele impulsen van het hart te kunnen opmerken. Maar ook subtiele energieën weer te kunnen voelen en begrijpen. De firstwavers voelen iets al nog voordat het gebeurd is, voordat het gemanifesteerd is. Zij pikken de gedachten van anderen en het collectief ook feilloos op. 

Onze oude manier van denken, overlevingsstrategieën, omgaan met onze emoties, leefstijl en eetgewoonten, onze interactie met de natuur en dieren zullen niet weer werken want het wordt simpelweg energetisch niet meer ondersteund. Velen zijn nog steeds bezig met macht, controle en manipulatie. Vaak zonder dat ze dit in de gaten hebben. Op het moment dat je terug grijpt naar controle, manipulatie of macht willen verkrijgen stagneert de energie. Er ontstaat een energetische kortsluiting.

Lichtcodes en energetische transmissies

Alles is energie en alles is verbonden. Energie is informatie in de vorm van licht. Energie is intelligent en zelfsturend. De energie van het leeuwenportaal helpt ons energetisch de overgang te maken naar een nieuw tijdperk. Er komt nieuwe informatie tot onze beschikking (eerst op de lichtlagen).

Daar waar ons denken ons de weg kon wijzen in het oude tijdperk is dit nu het hart wat ons de weg zal wijzen in het nieuwe tijdperk. In de oude profetieën wordt het ook voorspeld “alleen zij die luisteren naar de wijsheid van het hart zullen de aarde nog bewandelen”. Die tijd is nu aangebroken.

Daarom is het zo belangrijk om juist in deze tijd te luisteren naar je hart. Je intuïtieve weten. Te leren vertrouwen op dat wat je ten diepste bent. Het licht van bewustzijn. Jouw hart kent de taal van licht. Het hart is een portaal. Houd je hart open. 

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Join us voor de online alignment met de Leeuwenpoort

 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!