Hoe innerlijke autoriteit je leven transformeert

misverstanden verlicht bewustzijn

Innerlijke autoriteit eren en volgen is leven vanuit hartgedragen bewustzijn. Dat transformeert je leven moeiteloos.

We zijn aangekomen bij de overgang van ene tijdperk naar het andere tijdperk. Sommigen noemen dit de “eindtijd” of de “Apocalypse”. 

Apocalypse betekent niets anders dan “onthullen”. Vorig jaar in maart schreef ik er een blog over. Het grote onthullen en ontmaskeren. Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kennen.

Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij (herhalen van karma). Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben. Het betekent ook het einde van het blind volgen van externe autoriteit en zo je macht weg geven. Het blind volgen van een externe autoriteit hoort bij de “oude” wereld. De oude wereld die jouw innerlijke autoriteit zorgvuldig voor jou verborgen heeft gehouden. 

 

Innerlijke authoriteit en leiderschap

De nieuwe wereld wordt vorm gegeven vanuit hart-gedragen bewustzijn (vrij van karma). Daarvoor mag je eerst je innerlijke autoriteit gaan herontdekken en gaan volgen. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Spiritueel volwassen worden. Een nieuwe wereld waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij. 

Dit is de reden waarom elk imperium dat gebouwd is vanuit ego gedragen motieven zal instorten. De spelregels voor op Aarde leven, zijn energetisch fundamenteel veranderd. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in de nieuwe energie. Alle overlevingsstrategieën ooit ontstaan uit de illusie van een afgescheiden “Ik” werken niet meer. De nieuwe spelregels komen vanuit het hart. Als jij de compleetheid in jezelf weer ervaart van volg je de intuïtieve leiding van binnen uit. 

If the house of the World is dark,

Love will find a way to make windows.

~Rumi

 

Leugens doorzien in je binnenwereld

In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. Je innerlijke duisternis onder ogen komen. Zien hoe het denken je emoties, gedrag en leven aanstuurt. Hoe deze stem in je hoofd allerlei verhalen creëert en vervolgens jouw “realiteit” bepaalt. Het verhaal van je leven. Verdwalen in de verhalen.

Als jij je niet meer identificeert met deze verhalen dan is het goede nieuws dat je je daar ook niet naar hoeft te gedragen. Als je de verhalen in je hoofd niet meer gelooft kom je ook van je geloofsovertuigingen los. Hoef je daar ook niet meer naar te leven. Dan ben je je authentieke zelf en waarachtig. Als de leugens wegvallen blijft waarachtigheid over.

 

Leugens in de buitenwereld

De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Ook in de buitenwereld kun je de verhalen leren doorzien en dat is nodig. Een verhaal heeft altijd een begin en een einde. Een verhaal verandert van moment tot moment. Als een verhaal niet gelooft wordt, wat blijft er dan nog over van een verhaal? Een opinie of een mening hebben is niets anders dan een verhaal in iemands hoofd. Mind control is een externe zogenaamde “autoriteit” die probeert de massa te dicteren hoe te denken en een opinie te vormen. Als je het denken kunt manipuleren, kun je emoties sturen en daarmee het gedrag. 

 

De hypnose van het denken

Je kan alleen aangestuurd worden om in een verhaal te geloven als je leeft vanuit ego-gedragen bewustzijn. Dit is alleen mogelijk als je slaapwandelend door het leven gaat. Onder hypnose van de stem in je hoofd. Onder de indruk van verhalen, meningen en opinies. Dan ben je bestuurbaar en manipuleerbaar. Dan bepaalt de buitenwereld je binnenwereld. Je denkt dat je een slachtoffer bent van omstandigheden en voelt machteloosheid. Niets is minder waar. 

De waarheid kennen zonder deze te leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Dus als je de verhalen doorziet, in de buitenwereld en je binnenwereld, is de logische volgende stap handelen vanuit waarheid. Waarheid zou je ook kunnen omschrijven als de autoriteit die is. Innerlijke autoriteit is leven en handelen vanuit de autoriteit die IS. 

Mind in Control oude Wereld

Verlies jezelf niet in verhalen en mind control. Mind control komt niet alleen van buitenaf. Als jij gegijzeld wordt door je denken dan is je mind in control. Het denken bepaalt je realiteit. Je leeft dan in een illusie.

 

Heart in Control Nieuwe Wereld

Blijf met je aandacht gecentered in jezelf, in je hart. Voelen brengt je meer dan denken in deze uitdagende tijd. Zuiver en stil voelen zonder verborgen agenda. Luisteren naar je eigen innerlijke autoriteit. Dat is jouw intuïtie. Ontdek jouw innerlijke autoriteit en neem dan verantwoordelijkheid voor jezelf en jouw bijdrage in deze wereld. Dan beïnvloedt jouw binnenwereld de buitenwereld. De liefde staat dan aan het roer en niet de mind.

 

2022 het jaar van spirituele testen 

Dit jaar is een periode van spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op trouw blijven aan hun innerlijk leiderschap en hartgedragen bewustzijn. De liefdeloosheid die je momenteel ziet richt ontzettend veel schade aan. Pijn en lijden. Wanneer is het voor jou genoeg?

Blijf je trouw aan je zelf? Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten? Elke keuze gemaakt vanuit de oude spelregels (ego-gedragen) zullen consequenties hebben en worden uitvergroot. Actie die voortkomt uit ego-gedragen bewustzijn creëert lijden en karma (oude wereld). Actie die voorkomt uit hart-gedragen bewustzijn creëert geen lijden en geen karma (nieuwe wereld). Dat is een blessing voor jezelf, de ander en de wereld. De nieuwe wereld kan alleen worden vorm gegeven vanuit innerlijke autoriteit. Wij kunnen de wereld niet veranderen zonder zelf eerst te veranderen.

Wacht niet op een externe autoriteit die ons komt redden en alles oplost. Je zult de oplossingen die zij aanreiken niet prettig vinden. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf. 

Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap!

Join us voor de maandelijkse online Energy Update & Alignment

 

 

copyright 2022 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!