Zonnestormen

Zonnestorm

Hoe zonnestormen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden

Een zonnestorm is een magnetische storm op de zon. Tijdens een zonnestorm komen grote hoeveelheden electromagnetisch geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze energie heel duidelijk op. De afgelopen jaren hebben wij een flinke toename in zonnestormen gehad. Een zonnestorm is magnetisch. Onze lichamen zijn een electromagnetisch veld maar de aarde heeft ook een electromagnetisch veld.

Recente studies tonen een directe verbinding aan tussen zonnestormen en ons fysieke lichaam. Ons DNA zou je ook als kosmische antennes kunnen zien. De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. Maar ook ons lichaam en DNA. Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe energetische informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (dat is energie en energie is informatie) die het magnetisch veld veranderen.

Zonnestorm, je gedachten en emoties

Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, DNA, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), maar ook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig.

Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen en DNA, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt.

Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen. Onze zon speelt een belangrijk rol in het ontwaken van de mensheid. 

De effecten van een zonnestorm

Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie boosts ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten.

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm gaande is. Energie heeft een bepaalde frequentie en elke frequentie heeft een specifieke toon.

Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De zon helpt ons met de shift van hoofd naar hart. Eigenlijk is onze zon een soort kosmisch radiostation. De frequenties die zij naar ons uitstraalt zijn energetische tonen. Wij zijn ons niet bewust van de werkelijke functie van de Zon in ons proces en de evolutie van de Aarde.

Tips voor meer balans tijdens een zonnestorm

  • Beweeg mee, verzet zorgt er alleen maar voor dat energie blokkeert en bepaalde symptomen zullen verergeren.
  • Houd je mineralenhuishouding en electrolyten goed op peil (vooral calcium en magnesium).
  • Aarden, loop op blote voeten, maak een wandeling aan zee.
  • Drink meer water (met wat himalaya zout), water is een uitstekende geleider van energie.
  • Luister goed naar je lichaam en de veranderende behoeften van je lichaam.
  • Neem meer rust om je lichaam de kans te geven de nieuwe energetische informatie te verwerken.
  • Gebruik je adem om je aandacht te houden in je lichaam, je hart ipv je hoofd.
  • Boek een energetische behandeling, dit herstelt en balanceert de energiestromen supersnel.

Ben jij bij de volgende online healing/lichtactivatie?

copyright De Wijsheid van het Hart

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!