Energie 2020 Aarde Roos

Wat gaat de energie van 2020 ons brengen? Welk potentieel reikt de nieuwe energie ons aan? Welkom in een nieuw tijdperk. Welcome to the Always Now Age. Een tijdperk waarin de Aarde Roos tot bloei zal komen.

2019 het flipperkast gevoel

Vanuit energetisch perspectief was 2019 een onstuimig jaar maar ongelofelijk mooi. Drie mega grote portalen die ervoor gezorgd hebben dat je je soms als een balletje voelde in een flipperkast.  Van links naar rechts en van hoog naar laag. De lente equinox vond ik de meest sterke. Deze heeft een diepe galactische detox in gang gezet. En velen hebben gemerkt dat zij na de instroom van deze portaal energie bezig zijn geweest met het balanceren van extremen (het flipperkast gevoel). Dan de Leeuwenpoort die ervoor gezorgd heeft dat wij magnetisch los kwamen van het oude patriarchale -misbruik van macht – om vervolgens uit te komen in een zee van zachtheid. Zachtheid die voelbaar is als energie vrij door jou heen kan stromen. Vrij stromen daarmee bedoel ik dat de energie geen verzet of weerstand tegenkomt. De extreme uitdagingen hebben onze patronen, verwondingen en gewoonten onder een vergrootglas gelegd en ons de kans gegeven om dat te zien, te voelen en te helen door acceptatie, liefde en diepe overgave. De voorbereidingen op 2020. Het laatste 12-12-12 sterrenportaal is een energie die instroomt vanuit de Pleiaden en Verenigd Planetair Bewustzijn tot stand zal brengen. Het laat het kosmische lichaam op fysiek niveau ontwaken en doen opstaan.

 

Ware Macht en Kracht

Velen hebben hun ware macht en kracht misbruikt (dat heeft de Leeuwenpoort je laten zien en voelen). Zij hebben deze macht ingezet voor controleren, forceren en manipuleren.  Deze macht stond in dienst van het ego. Jouw ware macht en kracht werden door het ego gebruikt om het vechten en het verzet in stand te houden. Soms zelfs op een “spirituele” manier. Het werd door het ego gebruikt om overlevingspatronen in stand te houden, om te vermijden en te onderdrukken. De overgave die uiteindelijk volgde op dit vechten heeft ervoor gezorgd dat jouw ware macht en kracht nu in dienst staan van het hart. Van Ziel, van de Bron. Persoonlijke wil is getransformeerd naar Goddelijke Wil en autoriteit en authenticiteit zijn voelbaar.

 

Autoriteit en authenticiteit

Op het moment dat je iemand ontmoet waardoor Bron energie vrij en ongehinderd kan stromen voel je dat onmiddellijk. Je ziet het ook in de blijdschap en zachtheid in hun ogen. Er is een bepaalde autoriteit voelbaar. Zonder dat iemand één woord hoeft te spreken, zonder dat hij of zij een “teaching” verkondigd, is het voelbaar. Eén blik van hen en het is alsof je ondergedompeld wordt in een kosmisch bad van licht en liefde. Dat is de autoriteit van Het Goddelijke voelbaar in hun aanwezigheid. Dat is de darshan van hun goddelijke aanschouwen. Woordeloos. Je wordt aangeraakt en bent voor altijd veranderd. Dat is de autoriteit en authenticiteit waar ik naar verwijs. Deze is nu geboren in de harten van de werelddienaren en nieuwe wereld leraren. Deze kun je niet veinzen, niet kopiëren, niet conceptualiseren en ook niet in een “how to …” lijstje stoppen. Gelukkig maar. Velen werelddienaren en nieuwe wereld leraren zullen naar voren treden in 2020. Hun autoriteit en authenticiteit zullen zichtbaar worden. Alles wat niet gebouwd is op deze pijlers, zal worden afgebroken. Ook dat wordt duidelijk zichtbaar.

 

De wereldziel

 De wereldziel (Anima Mundi) is ontwaakt. Zij die via de alchemie van het hart in de duisternis het pure licht kunnen zien zijn via het hart verbonden met de Wereldziel. De wereldziel spreekt tot hen.  Zij zijn via het hart verbonden met de creatie en het hart van de wereld. Dit gaat hand in hand met de ware autoriteit en authenticiteit. Zij zullen samen de Nieuwe Aarde in samenwerking met de Wereldziel gaan vorm geven.

 

Zielsmissie ontvouwt zich

Pas als de persoonlijke wil door overgave is getransformeerd naar Goddelijke Wil en je de vreugde van de Schepper ervaart, kan je ware zielsmissie zich gaan ontvouwen binnen in jou. Het wordt stap voor stap onthuld en je wordt vanuit Bron geleid. Daarom zul je zien in 2020 dat zij die hun ware macht en kracht gebruiken vanuit overgave en het hart een groeispurt gaan doormaken. Een versnelling. Omdat zij scheppen vanuit ware autoriteit en met vreugde. Dit zal gezien worden door het collectief. Alles wat niet geboren is uit het hart en niet authentiek is, wordt simpelweg niet meer energetisch ondersteund en zal langzaam afsterven. Alles wat wel hieruit geboren is wordt zal groeien en  open bloeien.

 

Het “nieuwe” ZELFvertrouwen

Velen voelen het al. Het “nieuwe” zelfvertrouwen. Dit is geen gecultiveerde houding of denkwijze. Het is niet een zelfbeeld gekoppeld aan het verhaal van je leven. Niet gekoppeld aan prestaties, talent, wat je neerzet of niet neerzet. Wat je bezit of niet bezit. Wat je hebt bereikt of niet hebt bereikt. Niet afhankelijk van de erkenning of het afkeuren van anderen. Dit is de Liefde vertrouwen. Wie het ook is die je ontmoet. Wat de ander ook zegt of denkt van je, iets in jou weet: Ik Ben de liefde. Ik ben hier. Alles is onpersoonlijk en ik kan ongeacht de reactie van de ander, de ander ontmoeten en zien zoals Ik Ben. Dat geeft een enorme rust en een enorme boost om nu werkelijk je zielsmissie te gaan leven. Het maakt helemaal niet meer uit of je weerstand of oordelen tegen komt.

 

Het oneindige NU en altijd HIER

In new age kringen hoor je het vaak. Leef in het hier en nu. Een pseudo spirituele oneliner die velen op een dwaalspoor zet. Ik zou dit willen omdraaien en je willen vragen: onderzoek of je ooit NIET in het hier en nu bent geweest. Heb jij ooit in je leven een ervaring gehad die niet NU plaatsvond? Heb je ooit iets gevoeld terwijl je niet hier was? Als je voelt moet er toch iets hier zijn om het op zijn minst te kunnen waarnemen toch? Is het überhaupt mogelijk om “hier” te verlaten? Kijk en onderzoek het zelf… Dit is wat wij onderzoeken en ervaren in de healing en meditatie avonden die ik geef. Je krijgt heldere aanwijzingen om zelf direct te ervaren dat het Nu het enige constante is. Je gaat zelf direct ervaren hoe gemakkelijk de shift van hoofd naar hart eigenlijk is. Het kan je een hoop energie, frustratie en zoeken besparen namelijk. En veel genieten brengen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad had je hier en had je nu. Tijd is een illusie die alleen bestaat in het denken.  Het is je denken, het ego wat het oneindige Nu voor je verborgen houdt. Dit te ervaren is vrijheid. Velen voelen het al. Het oneindige Nu. Of in andere woorden gezegd, nulpunt energie. Dat Nu is een ander woord voor Ik Ben.  Dus bespaar je de moeite. Je bent altijd hier en het is altijd nu. Fijn gevoel, toch?

Zero point energy

Always Here Always Now

I AM

Het kosmische lichaam ontwaakt

De energie van 12-12 portaal stroomt nog steeds in. Als golven van Licht vanuit de kosmos die door je heen gaan. Het is een energie die komt van de Pleiaden. Het zal je kosmische lichaam doen ontwaken en doen opstaan. Zoals met elke golf van energie kan dit tijdelijk fysiek ongemak geven. Deze zul je voelen in spieren, pezen en gewrichten. Jij bent één met de Machtige Kosmos. Jij bent één met de sterren. De activatie zal je terug brengen naar natuurlijk bewustzijn, kosmische kennis en wijsheid. Het brengt het vergeten weten weer in herinnering.

Diep in je ziel leeft een vage herinnering. Van hoe het ooit was en hoe het wederom zal zijn. Terug naar de eenvoud. Terug naar een simpel leven in harmonie en symbiose met de kosmische ritmes en cycli. Toen jij wist hoe het was om in volledige harmonie en symbiose te leven met de Schepping, de Machtige Kosmos, de Aarde, de elementen. De sjamanen hebben deze kennis levend gehouden. De Earth Keepers hebben deze kosmische wijsheden bewaakt.

 

Terug naar natuurlijk bewustzijn

Terug naar natuurlijk bewustzijn daar heb je je intuïtie nodig voor nodig. En je lichaam. Beiden kunnen je de weg wijzen. Het is namelijk de energetische hartslag van Moeder Aarde, haar elektromagnetische veld dat ons gezond en in leven houdt. Dit elektromagnetische veld beïnvloedt onder andere je pijnappelklier en  de hersenen.  Ontzettend belangrijk dus!  Onze hedendaagse manier van leven is ver verwijderd van dit natuurlijk bewustzijn en het volgen van de natuurlijke cycli. Kijk alleen al naar hoeveel tijd jij doorbrengt op mobieltje. Kijk naar de hoeveelheid onnatuurlijke frequenties in je directe woonomgeving. Zoals zendmasten, wifi, bluetooth en smart apparatuur.  En daar komt nu een mega 5G netwerk bovenop.  Allemaal onnatuurlijke frequenties die het elektromagnetische veld van het lichaam verstoren. Weldra zal duidelijk wat voor effect deze onnatuurlijke frequenties tot gevolg hebben voor mens en natuur. Dus luister naar je lichaam en intuïtie. Meer hoef je niet te doen. Als jouw macht en kracht werkelijk in dienst staan van het hart zal alles jou gegeven worden. Maar velen hebben moeite met het herkennen van hun intuïtie. Hun hoofd zit overvol en zij hebben geen contact meer met hun gevoel en lichaam. Daarom geef ik regelmatig trainingen Intuïtieve Ontwikkeling gekoppeld aan energetisch werken en bewustzijn. Kijk onder de agenda of er een workshop tussen zit die jou kan ondersteunen hierin.

 

Energie 2020 de etherische spirituele Rozen

Tijdens de channeling van de Eindejaarsafsluiting kwamen de codes binnen voor 2020. Een cadeau van onze voorouders van de sterren. De codes zijn doorgegeven in de vorm van etherische rozen die nu nog gesloten zijn. Ze zijn neergezet ter hoogte van het hartchakra in een cirkel om ons heen. Elke volle maan zal er één roos voor het hartchakra schuiven en open bloeien om haar energie af te geven aan het hart. De kracht die een roos laat open bloeien en opent, is dezelfde kracht die jouw hart laat open bloeien en opent. 

 

De Aarde Roos

De spirituele lente gaat langzaam aan over in de spirituele zomer. Een tijdperk waarin het spirituele bewustzijn van de mens zal groeien en open bloeien. Een tijd waarin de mens spirituele volwassenheid zal belichamen en zal handelen en leven vanuit deze kosmische spirituele kennis en volwassenheid. Het spirituele Hart bloeit open. Zij die tot volle spirituele bloei komen zijn de Aarde rozen. Liefde in actie. Hun energieveld zegent alles waarmee het in aanraking komt. Elke voetstap is zegening voor de Aarde, de dieren, de natuur en de mensheid.

Wist jij dat rozen de allerhoogste elektromagnetische vibratie hebben van alle bloemen op aarde? Hoe mooi dat onze voorouders van de sterren de codes voor het nieuwe jaar doorgeven in de vorm van etherische rozen. In de oudheid stond de roos ook symbool voor “God aan het werk”.

Just as the Rose consists of many petals, held together

so the person who attains to the unfoldment of the Soul

begins to show many different qualities.

The qualities emit fragrance in the form of a spiritual personality.

The Rose has a beautiful structure and the personality which proves

the unfoldment of the Soul has also a fine structure.

In manner, in dealing with others, in speech, in action.

The athmosphere of a spiritual being pervades the air like the

Perfume of a Rose.

 

~Hazrat Khan

Een gelukkig altijd Hier en een vreugdevol eeuwig Nu.

Tamara

©2020 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart 

PS: wil jij deze activatie ontvangen? Kijk onder de agenda voor de eerstvolgende meditatie – healing of boek een privé sessie.

Zijn wij al connected op Instagram?

Kom jij een keertje op de thee bij mij?

 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!