Energie 2020 Aarde Roos

Aarde roos

Wat gaat de energie van 2020 ons brengen? Welk potentieel reikt de nieuwe energie ons aan? Welcome to the Always Now Age. Een tijdperk waarin de Aarde Roos tot bloei zal komen.

2019 het flipperkast gevoel

Vanuit energetisch perspectief was 2019 een onstuimig jaar maar ongelofelijk mooi. Drie mega grote portalen die ervoor gezorgd hebben dat je je soms als een balletje voelde in een flipperkast. Van links naar rechts en van hoog naar laag. De lente equinox vond ik de meest sterke. Deze heeft een diepe galactische detox in gang gezet. En velen hebben gemerkt dat zij na de instroom van deze portaal energie bezig zijn geweest met het balanceren van extremen (het flipperkast gevoel).

Dan de Leeuwenpoort die ervoor gezorgd heeft dat wij magnetisch los kwamen van het oude patriarchale -misbruik van macht – om vervolgens uit te komen in een zee van zachtheid. Zachtheid die voelbaar is als energie vrij door jou heen kan stromen. Vrij stromen daarmee bedoel ik dat de energie geen verzet of weerstand tegenkomt. De uitdagingen hebben onze patronen, verwondingen en gewoonten onder een vergrootglas gelegd en ons de kans gegeven om dat te zien, te voelen en te helen door acceptatie, liefde en overgave. De voorbereidingen op 2020.

Het laatste 12-12-12 sterrenportaal is een energie die instroomt vanuit de Pleiaden en Verenigd Planetair Bewustzijn tot stand zal brengen. Het laat het kosmische lichaam op fysiek niveau ontwaken.

 

Ware Macht en Kracht

Velen hebben hun ware macht en kracht misbruikt (dat heeft de Leeuwenpoort je laten zien en voelen). Zij hebben deze macht ingezet voor controleren, forceren en manipuleren. Deze macht stond in dienst van het ego. Jouw ware macht en kracht werden door het ego gebruikt om het vechten (overleven) en het verzet in stand te houden. Soms zelfs op een “spirituele” manier. Het werd door het ego gebruikt om overlevingspatronen in stand te houden, om te vermijden en te onderdrukken. De overgave die uiteindelijk volgde op dit vechten heeft ervoor gezorgd dat jouw ware macht en kracht nu in dienst staan van het hart. Van Ziel, van de Bron. Persoonlijke wil is getransformeerd naar Goddelijke Wil en autoriteit en authenticiteit zijn aanwezig.

 

Autoriteit en authenticiteit

Op het moment dat je iemand ontmoet waardoor Bron energie vrij en ongehinderd kan stromen voel je dat onmiddellijk. Je ziet het ook aan de blijdschap en zachtheid in hun ogen. Er is een bepaalde autoriteit voelbaar. Zonder dat iemand één woord hoeft te spreken, zonder dat hij of zij een “teaching” verkondigt, is het voelbaar. Eén blik van hen en het is alsof je ondergedompeld wordt in een bad van licht en liefde. Dat is de autoriteit van Het Goddelijke voelbaar in hun aanwezigheid. Dat is de darshan van hun goddelijke aanschouwen. Woordeloos. Je wordt aangeraakt en bent voor altijd veranderd. Dat is de autoriteit en authenticiteit waar ik naar verwijs.

Deze kun je niet veinzen, niet kopiëren, niet conceptualiseren en ook niet in een “how to …” lijstje stoppen. Gelukkig maar. 

 

De wereldziel

De wereldziel (Anima Mundi) is ontwaakt. Zij die leven vanuit hun authenticiteit en de leiding vanuit ziel volgen zijn via de alchemie van het hart verbonden met de wereldziel.

 

Het “nieuwe” ZELF vertrouwen

Velen voelen het al. Het “nieuwe” Zelf vertrouwen. Als je onechte zelfbeeld en het persoonlijk verdwenen is, wordt het ware zelf onthuld. Niet afhankelijk van de erkenning of het afkeuren van anderen. Dat is de Liefde vertrouwen. Wie het ook is die je ontmoet. Wat de ander ook zegt of denkt van je, iets in jou weet: Ik Ben de liefde. Ik ben hier. Alles is onpersoonlijk en ik kan ongeacht de reactie van de ander, de ander ontmoeten en zien zoals Ik Ben. Dat geeft een enorme rust en een enorme boost om nu werkelijk je zielsmissie te gaan leven. Het maakt helemaal niet meer uit of je weerstand of oordelen tegen komt.

 

Altijd Nu altijd Hier

In new age kringen hoor je het vaak. Leef in het hier en nu. Een pseudo spirituele oneliner die velen op een dwaalspoor zet. Ik zou dit willen omdraaien en je willen vragen: onderzoek of je ooit NIET in het hier en nu bent geweest. Is het überhaupt mogelijk om “hier” te verlaten? Kijk en onderzoek het zelf.

Dit is wat wij onderzoeken in het transformatie traject. Je krijgt heldere aanwijzingen om zelf direct te ervaren dat het Nu het enige constante is. Je gaat zelf direct ervaren hoe gemakkelijk de shift van hoofd naar hart eigenlijk is.

Het kan je een hoop energie, frustratie en zoeken besparen. En veel genieten brengen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad had je hier en had je nu. Tijd is een illusie die alleen bestaat in het denken. Het is je denken, het ego wat het oneindige Nu voor je verborgen houdt. Dit te ervaren is vrijheid. Velen voelen het al. Het oneindige Nu. Dat Nu is een ander woord voor Ik Ben.  Dus bespaar je de moeite. Je bent altijd hier en het is altijd nu. Fijn gevoel, toch?

Zero point energy

Always Here Always Now

I AM

Het kosmische lichtlichaam 

De energie van 12-12 portaal stroomt nog steeds in. Het is een energie die komt van de Pleiaden. Het zal je kosmische lichtlichaam doen ontwaken. Zoals met elke golf van energie kan dit tijdelijk fysiek ongemak geven. Deze zul je voelen in spieren, pezen en gewrichten. De activatie zal je terug brengen naar natuurlijk bewustzijn, kosmische kennis en wijsheid. Het brengt het vergeten weten weer in herinnering.

Diep in je ziel leeft een vage herinnering. Van hoe het ooit was en hoe het wederom zal zijn. Terug naar de eenvoud. Terug naar een simpel leven in harmonie en symbiose met de kosmische ritmes en cycli. Toen jij wist hoe het was om in volledige harmonie en symbiose te leven met de Schepping, de Machtige Kosmos, de Aarde, de elementen. De sjamanen hebben deze kennis levend gehouden. De Earth Keepers hebben deze kosmische wijsheden bewaakt.

 

Natuurlijk bewustzijn

Terug naar natuurlijk bewustzijn daar heb je je intuïtie nodig voor nodig. En je lichaam. Beiden kunnen je de weg wijzen. Het is namelijk de energetische hartslag van Moeder Aarde, haar elektromagnetische veld dat ons gezond en in leven houdt. Dit elektromagnetische veld beïnvloedt onder andere je pijnappelklier en de hersenen. Ontzettend belangrijk dus! 

Onze hedendaagse manier van leven is ver verwijderd van dit natuurlijk bewustzijn en het volgen van de natuurlijke cycli. Kijk alleen al naar hoeveel tijd jij doorbrengt op mobieltje. Kijk naar de hoeveelheid onnatuurlijke frequenties in je directe woonomgeving. Zoals zendmasten, wifi, bluetooth en smart apparatuur. En daar komt nu een mega nieuw datanetwerk bovenop. Allemaal onnatuurlijke frequenties die het elektromagnetische veld van het lichaam verstoren.

Weldra zal duidelijk wat voor effect deze onnatuurlijke frequenties tot gevolg hebben voor mens en natuur. Dus luister naar je lichaam en intuïtie. Meer hoef je niet te doen. Als jouw macht en kracht werkelijk in dienst staan van het hart zal alles jou gegeven worden. Maar velen hebben moeite met het herkennen van hun intuïtie. Hun hoofd zit overvol en zij hebben geen contact meer met hun gevoel en lichaam. Daarom geef ik trainingen Intuïtieve Ontwikkeling gekoppeld aan energetisch werken en bewustwording. 

 

Energie 2020 de etherische spirituele Rozen

Tijdens de channeling van de Eindejaarsafsluiting kwamen de codes binnen voor 2020. Een cadeau van onze voorouders van de sterren. De codes zijn doorgegeven in de vorm van etherische rozen die nu nog gesloten zijn. Ze zijn neergezet ter hoogte van het hartchakra in een cirkel om ons heen. Elke volle maan zal er één roos voor het hartchakra schuiven en open bloeien om haar energie af te geven aan het hart. De kracht die een roos laat open bloeien en opent, is dezelfde kracht die jouw hart laat open bloeien en opent. De rozen openen de twaalf geheime kamers van het hart. Het is de kundalini van de aarde en de kundalini in jouw lichaam die het hart van binnuit openen.

 

De Aarde Roos

De spirituele lente gaat langzaam aan over in de spirituele zomer. Een tijdperk waarin het spirituele bewustzijn van de mens zal groeien en open bloeien. Een tijd waarin de mens spirituele volwassenheid zal belichamen en zal handelen en leven vanuit deze kosmische spirituele kennis en wetten. Het spirituele Hart bloeit open. Zij die tot volle spirituele bloei komen zijn de Aarde rozen. Liefde in actie. 

Wist jij dat rozen de allerhoogste elektromagnetische vibratie hebben van alle bloemen op aarde? Hoe mooi dat onze voorouders van de sterren de codes voor het nieuwe jaar doorgeven in de vorm van etherische rozen. In de oudheid stond de roos ook symbool voor “God aan het werk”.

 

Just as the Rose consists of many petals, held together

so the person who attains to the unfoldment of the Soul

begins to show many different qualities.

The qualities emit fragrance in the form of a spiritual personality.

The Rose has a beautiful structure and the personality which proves

the unfoldment of the Soul has also a fine structure.

In manner, in dealing with others, in speech, in action.

The athmosphere of a spiritual being pervades the air like the

Perfume of a Rose.

 

~Hazrat Khan

Een gelukkig altijd Hier en een vreugdevol eeuwig Nu.

Tamara

©2020 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart 

Join us voor de maandelijkse online Energy Update & Alignment

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!