Ascensie nieuws: De Zeven Zusters

Ze kwamen binnen drijven in meditatie deze week. Zeven bijzonder mooie sterren. Eerst dacht ik dat het duiven waren maar toen ze dichterbij kwamen zag ik dat het sterren waren. De energie die ze brachten was sereen, liefdevol, vreugdevol, vredig en elegant. Een zachte energie die zich kalm en sierlijk voortbewoog. En ik wist, dit is de activatie en inwijding voor de meditatie die later deze week zou plaatsvinden zo vlak voor het 11.11 portaal. Ik zag dat deze energie doorvloeide naar de pyramiden van Gizeh en het water.

Er werd gezegd: dit zijn de zeven zusters. De zeven zusters (Maia, Electra, Alcyone, Taygete, Asterope, Celaeno en Merope) zijn een groep van sterren die in velen culturen gekend worden. Zij vertegenwoordigen één van de eerste en oorspronkelijke rassen van de aarde (zie De Grote Witte Leeuw). Zij vertegenwoordigen de zeven heilige vlammen. Zij zijn verbonden met de 7 basis energieën (de 7 chakra’s) in het lichaam. Deze basis energieën vertegenwoordigen ons innerlijke pleiadische systeem. Ik vind het telkens weer bijzonder hoe de ene gechannelde meditatie verder bouwt op de volgende. In augustus heb ik de blog geschreven over de Grote Witte Leeuw en het herstel van de oorspronkelijke energie. De terugkeer naar de Tuin van Eden. En alle meditaties daarna bouwen telkens verder op de vorige. De intelligentie hierin is ongelofelijk mooi en de synchroniciteit onvoorstelbaar. De derde ascensiegolf die in augustus is binnen gekomen werkt nog steeds door….

7 inwijdingen in de Goddelijke Vrouwelijke Oorspronkelijke energie

De activatie zoals die is ontvangen betekent een volledig aflijnen, integreren en verankeren van deze 7 stralen en aspecten. Het activeert de 7 sterrenlichtlichamen tot hun oorspronkelijke volmaakte pleiadische toestand. De activatie bevat dus 7 inwijdingen. Dit verloopt via de heilige tempel van Licht, het fysieke lichaam. Het fysieke lichaam is in feite een tempel van Moeder Aarde maar ook de tempel van de Galactische Zon. Het integreren van deze oorspronkelijke energie betekent dus een grote fysieke verandering. Zij die zullen gaan werken met en vanuit deze energie zullen zich deze aspecten eigen mogen maken. Zij zullen alle stralen integreren en beheersen en inzetten voor het verantwoord co-creëren van de Nieuwe Aarde. Het creatieve en Creatie. De energie van deze sterren vertegenwoordigen het Ene Leven, het Ene Wezen. Zij vertegenwoordigen de heilige Geest. Energetisch zichtbaar boven het kroonchakra en ter hoogte van de zonnevlecht zichtbaar als een gouden energetisch zegel.

De Zeven Zusters en de 7 stralen

Ik moest meteen denken aan de boeken van Alice Bailey die ik als jong meisje gelezen heb. Ik was toen bevangen van boeken van Alice Bailey en Mme. Blavatsky. De leer van de 7 stralen loopt als een rode draad door mijn leven. Deze leer kan je ondersteunen om jezelf, je medemens en de nieuwe wereld werkelijk te leren en begrijpen. De stralen zijn verantwoordelijk voor activatie van DNA en het ontwaken van multidimensioneel bewustzijn. Uiteindelijk zal iedereen zich zijn/haar sterren afkomst gaan herinneren. Hieronder een beknopt overzicht van deze stralen, hun kwaliteiten en eigenschappen. De teksten van Alice Bailey zijn vaak “taai”. Het stamt uit een ander tijdperk en de woordkeuze is daarom soms lastig te volgen voor onze hedendaagse denkgeest maar de boodschap nu meer dan ooit actueel.

1ste  Straal Wil of Macht – blauw  – Meester El Moyra

Tederheid, nederigheid, medegevoel, verdraagzaamheid en geduld.

De hogere uitdrukking: de wetenschap van staatsmanschap, van regeren.

De lagere uitdrukking: de moderne diplomatie en de politici.

2de Straal Liefde en Wijsheid – geel – Meester Lanto

Liefde, mededogen, onzelfzuchtigheid en energie.

De hogere uitdrukking: het proces van inwijding zoals onderwezen door de hiërarchie van adepten.

De lagere uitdrukking: religie.

“Welk pad men ook gaat, het is mijn pad; waar ze ook gaan, het leidt naar Mij.”

Hier hebben we de ware wet van aantrekking in actie. En de enige manier waarop men kan creëren in de nieuwe energie. Het vermogen om dat aan te trekken magnetisch wat je lief hebt. Vanuit het hart, vanuit een diepe liefde. Dit is de toegang tot het nieuwe Paradigma.

3de Straal hoger Denkvermogen – roze – Meester Paul de Venetiaan

Medegevoel, verdraagzaamheid, toewijding, nauwkeurigheid, energie en gezond verstand.

De hogere uitdrukking: de middelen van communicatie of wisselwerking. De radio, telefoon en de macht om te reizen.

De lagere uitdrukking: het gebruik en de verspreiding van geld en goud.

4de Straal Harmonie door Conflict –wit – Meester Serapis Bey

Kalmte, vertrouwen, zelfbeheersing, zuiverheid, onzelfzuchtigheid, nauwkeurigheid,

verstandelijk en overwicht.

De hogere uitdrukking: vrijmetselarij gebaseerd op het vormen van een hiërarchie en regels voor toetreding.

De lagere uitdrukking: architectuur en moderne stadsplanning.

Deze straal brengt zuivering en perfectie door chaos.

5de Straal van Lager Denkvermogen – groen – Meester Hilarion

Eerbied, toewijding, medegevoel, liefde en ruim-denken.

De hogere uitdrukking: de wetenschap van de ziel. Esoterische psychologie.

De lagere uitdrukking: het moderne opvoedingssysteem en de mentale wetenschap.

6de Straal Toewijding- paars – Lady Nada

Kracht, zelfopoffering, reinheid, waarheidsliefde, verdraagzaamheid, kalmte, evenwicht

en gezond verstand.

De hogere uitdrukking: het christendom en de verschillende religies.

De lagere uitdrukking: kerken en georganiseerde religies.

7de Straal Ceremoniële Orde en Magie- violet – Meester Saint Germain

Eenheidsbesef, ruim denken, verdraagzaamheid, nederigheid, zachtheid en liefde.

De hogere uitdrukking: alle vormen van witte magie.

De lagere uitdrukking: spiritualisme – met de nadruk op de vorm, “fenomeen”.

Elke straal heeft het vermogen om de mensheid in de waarheid te onderrichten. Het zijn de stralende kleuren uit de Galactische Zon als ze door het prisma gaan, maar het prisma is Eén.

Als we kijken naar de leer van de zeven stralen en de zeven aspecten van God, dan is er nog wat werk te doen voordat wij deze aspecten ook daadwerkelijk in de manifestatie terug zien. En als je goed hebt gelezen dan kan dit alleen via de twee straal: Liefde en Wijsheid. En dat is precies waar ik me de afgelopen jaren op heb gericht, individueel en collectief. Het activeren van en belichamen van deze straal. De Nieuwe Aarde kan alleen worden vorm gegeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Dat betekent volledige belichaming van het Christus BewustZijn. Jezelf leren kennen als liefde. Van hoofd naar hart. In totaal zijn er 12 stralen, vijf zijn verborgen en worden in de Nieuwe Aarde Energie geactiveerd. Dan is er nog de dertiende alles verbindende straal. De Ene aanwezig in het Al.

Ascensie verandert de biochemie

De derde ascensiegolf die in augustus is binnen gekomen heeft velen geraakt als een bliksemslag bij heldere hemel ook ik had deze niet zien aankomen. Uitputting, fysieke klachten en apathie alom. Vorig jaar in december schreef ik een blog waarin ik voorspelde dat 2016 in het jaar zou staan van het “fysieke voertuig”. Ascensie beinvloedt de biochemie van het lichaam. Kundalini ook. Op een bepaald punt in het ascensieproces wordt Kundalini actief. Kundalites hebben ervaren dat vanaf augustus 2016 Kundalini weer erg actief was. De biochemie van Kundalini en het ascensieproces is ongelofelijk ingewikkeld en complex. Bovendien erg individueel. Nu zijn wij niet ons lichaam maar bewustzijn en dat is goed nieuws. De mens is een instrument dat bespeeld wordt door bewustzijn. Het is dus een toename in bewustzijn wat het lichaam en de biochemie verandert. Dit heb ik zelf ervaren dit jaar door een complete verandering in voedingsbehoeften. Plotsklaps tolereer ik bepaalde voeding absoluut niet meer (waarvan ik dacht dat het gezond was). Voeding = frequentie. En wij gaan terug naar de “oorspronkelijke energie”. Dit betekent dat als je iets eet wat qua frequentie niet bij je lichaam en Akasha past je onmiddellijk een conflict situatie hebt. Ik heb mijn voedingspatroon en leefstijl noodgedwongen compleet moeten veranderen en ben daar nog volop mee bezig. Wat opvalt is dat met “zuivere” voeding al mijn spirituele vermogens enorm zijn toegenomen. Dit hoor ik ook van collega Gatekeepers, wayshowers, readers en healers. Het is de voorbereiding op fysiek niveau voor het kunnen belichamen van volledig Multidimensionaal bewustzijn en de bijbehorende spirituele multidimensionele vermogens. Merk jij dat je bepaalde voeding niet meer verdraagt, luister dan goed naar de veranderende behoefte van je lichaam. Vraag je hogere Zelf om duidelijke instructies en antwoorden.

Magnetische pull van deze Supermaan

Velen zijn gefrustreerd en hebben fysieke en/of emotionele klachten. Deze Supermaan trekt aan je. Het is een magnetische pull. Het trekt alles wat volledige Ascensie in de weg staat naar de oppervlakte. Gedrag, overtuigingen, gewoonten en emoties die blokkeren komen nu sterker dan ooit naar de oppervlakte om daar voor eens en altijd jezelf van te bevrijden. Ik merk en zie veel frustratie. En dat is jammer want dan mis je het cadeau. Kijk en voel voorbij de frustratie. Het is er alleen maar om je te laten zien en voelen dat dit gedrag, patroon, overtuiging, deze emotie jouw volledig ontwaken blokkeert. En dan heb je een keuze. Ga je er mee door of kies je bewust voor iets anders? Onthoud: de stekkers zijn uit het “oude” getrokken. Geen energie? Geen flow? Dan weet je dat de stekkers eruit zijn. Geen voeding meer voor het oude en vertrouwde. Ik merk dat ik super enthousiast ben zo vlak voor volle maan. Opwinding over dat wat gaat komen, verwachtingsvol. Moe maar erg vredig en sereen. De fysieke omzettingen waren intens maar daaronder voel ik de hart expansie en de vreugde. En ik kies ervoor om dat bewust al mijn aandacht te geven. De energie van de 7 Zusters is vredig, sereen en vooral vreugdevol. Het is geen toeval met deze volle maan in Stier in november dat deze energie nu indaalt.

Focus op je binnen wereld. Focus op je hoger Hart. Wees open. Je hoeft niets te doen, je hoeft nergens vanaf, je hoeft niets los te laten, je hoeft alleen maar te Zijn en te ontvangen en toe te staan dat de verandering zich als vanzelf ontvouwt. De magie zit in volledige overgave. Wees open, wijd open. Gaia ondersteunt dit proces, ga naar buiten. Adem en wees één met al dat is. Geen verzet. Geen gedachten als “wat is dit zwaar”, “ik verlang naar huis”. Je bent thuis, je hebt thuis nooit verlaten. Thuis is hier-en-nu. Dat is je ware Thuis. De zeven Zusters brengen ons de vreugde van simpelweg Zijn. De vreugde van de Schepper en het scheppende. Voel dat. .

“Woman is a ray of God, She is creative not created. ~Rumi”

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Kun jij wel wat hulp gebruiken hierbij? Let’s meet!

 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!