Ascensie nieuws: De Zeven Zusters

ascensie nieuws

Ze kwamen binnen drijven in de channeling deze week. Zeven bijzonder mooie sterren. Eerst dacht ik dat het duiven waren maar toen ze dichterbij kwamen zag ik dat het sterren waren. De energie die ze brachten was sereen, liefdevol, vreugdevol, vredig en elegant.

Een zachte energie die zich kalm en sierlijk voortbewoog. Ik zag dat deze energie doorvloeide naar de pyramiden van Gizeh en het water.

Er werd gezegd: dit zijn de zeven zusters. De zeven zusters (Maia, Electra, Alcyone, Taygete, Asterope, Celaeno en Merope) zijn een groep van sterren die in velen culturen gekend worden. Sommigen noemen hen de zeven kosmische moeders. Zij vertegenwoordigen de zeven heilige vlammen en zij zijn verbonden met de 7 basis energieën (de 7 chakra’s) in het lichaam. Deze basis energieën vertegenwoordigen ons innerlijke energetische pleiadische systeem.

Goddelijke Vrouwelijke Oorspronkelijke energie

Deze energetische transmissie betekent een volledig aflijnen, integreren en verankeren van deze 7 stralen en aspecten. Het activeert de 7 sterrenlichtlichamen tot hun oorspronkelijke volmaakte pleiadische toestand. De transmissie bevat dus 7 inwijdingen in het zelf.

De verankering van energie verloopt via de heilige tempel van Licht, het fysieke lichaam. Het fysieke lichaam is in feite een tempel van Moeder Aarde maar ook een tempel van de Galactische Zon. Het integreren van deze oorspronkelijke energie betekent dus ook een grote fysieke verandering. Het lichaam zal energetisch anders aangestuurd worden.

Het creatieve en Creatie. De energie van deze sterren vertegenwoordigen het Ene Leven, het Ene Wezen. Zij vertegenwoordigen de heilige Geest. Energetisch zichtbaar boven het kroonchakra en ter hoogte van de zonnevlecht zichtbaar als een gouden energetisch zegel. De energie die binnenstroomt zal via de kroon zal afdalen naar het eerste chakra (fundament) om zich daar te gaan uitdrukken in de manifestatie.

De 7 stralen

Ik moest meteen denken aan de boeken van Alice Bailey die ik als jong meisje gelezen heb. De leer van de 7 stralen loopt als een rode draad door mijn leven. Deze leer kan je ondersteunen om jezelf, je medemens en de nieuwe wereld werkelijk te begrijpen.

Elke straal vertegenwoordigt een aspect van bewustzijn. Kosmische kennis, kosmische wijsheid en een diep begrip van leven. Hieronder een beknopt overzicht van deze stralen, hun kwaliteiten en eigenschappen. Houd rekening met de tijdsgeest waarin de oorspronkelijke tekst geschreven is. 

In totaal zijn er 13 kosmische stralen. Men zegt dat de 5 stralen nu nog verborgen zijn en niet actief zijn. Deze zullen geactiveerd worden in de Nieuwe Tijd als voorbereiding op De Nieuwe Aarde. 

1ste  Straal Wil of Macht – blauw  – Meester El Moyra

Tederheid, nederigheid, medegevoel, verdraagzaamheid en geduld. De hogere uitdrukking: de wetenschap van staatsmanschap, van regeren. De lagere uitdrukking: de moderne diplomatie en de politici.

2de Straal Liefde en Wijsheid – geel – Meester Lanto

Liefde, mededogen, onzelfzuchtigheid en energie. De hogere uitdrukking: het proces van inwijding zoals onderwezen door de hiërarchie van adepten. De lagere uitdrukking: religie.

“Welk pad men ook gaat, het is mijn pad; waar ze ook gaan, het leidt naar Mij.”

Hier hebben we de ware wet van aantrekking in actie. En de enige manier waarop men kan creëren in de nieuwe aarde energie. Vanuit het hart, vanuit een diepe liefde. 

3de Straal hoger Denkvermogen – roze – Meester Paul de Venetiaan

Medegevoel, verdraagzaamheid, toewijding, nauwkeurigheid, energie en gezond verstand. De hogere uitdrukking: de middelen van communicatie of wisselwerking. De radio, telefoon en de macht om te reizen. De lagere uitdrukking: het gebruik en de verspreiding van geld en goud.

4de Straal Harmonie door Conflict –wit – Meester Serapis Bey

Kalmte, vertrouwen, zelfbeheersing, zuiverheid, onzelfzuchtigheid, nauwkeurigheid, verstandelijk en overwicht. De hogere uitdrukking: vrijmetselarij gebaseerd op het vormen van een hiërarchie en regels voor toetreding. De lagere uitdrukking: architectuur en moderne stadsplanning. Deze straal brengt zuivering en perfectie door chaos. 

5de Straal van Lager Denkvermogen – groen – Meester Hilarion

Eerbied, toewijding, medegevoel, liefde en ruim-denken. De hogere uitdrukking: de wetenschap van de ziel. Esoterische psychologie. De lagere uitdrukking: het leer en opvoedingssysteem en de mentale wetenschap.

6de Straal Toewijding- paars – Lady Nada

Kracht, zelfopoffering, reinheid, waarheidsliefde, verdraagzaamheid, kalmte, evenwicht en gezond verstand. De hogere uitdrukking: het christendom en de verschillende religies. De lagere uitdrukking: kerken en georganiseerde religies.

7de Straal Ceremoniële Orde en Magie- violet – Meester Saint Germain

Eenheidsbesef, ruim denken, verdraagzaamheid, nederigheid, zachtheid en liefde. De hogere uitdrukking: alle vormen van witte magie. De lagere uitdrukking: spiritualisme – met de nadruk op de vorm, “fenomeen”.

Elke straal heeft het vermogen om de mensheid in de waarheid te onderrichten. Het zijn de stralende kleuren uit de Galactische Zon als ze door het prisma gaan, maar het prisma is Eén.

De Nieuwe Aarde kan alleen worden vormgegeven vanuit onvoorwaardelijke liefde en wijsheid. Dat betekent volledige belichaming van het Christus BewustZijn. Dat is de terugkeer van de Christus. De belichaming van dit bewustzijn verankerd in het hart van de mens op aarde.

Ascensie verandert de biochemie

De derde ascensiegolf die in augustus is binnen gekomen heeft velen geraakt als een bliksemslag bij heldere hemel ook ik had deze niet zien aankomen. Uitputting, fysieke klachten en apathie alom. Vorig jaar in december schreef ik een blog waarin ik voorspelde dat 2016 in het jaar zou staan van het “fysieke voertuig”. Ascensie beinvloedt de biochemie van het lichaam. Kundalini ook.

Op een bepaald punt in het ascensieproces wordt Kundalini actief. Kundalites hebben ervaren dat vanaf augustus 2016 Kundalini weer erg actief was. De biochemie van Kundalini en het ascensieproces is ongelofelijk ingewikkeld en complex. Bovendien erg individueel. Nu zijn wij niet ons lichaam maar bewustzijn en dat is goed nieuws. De mens is een instrument dat bespeeld wordt door bewustzijn. Het is dus een toename in bewustzijn wat het lichaam en de biochemie verandert.

Magnetische pull van deze Supermaan

Velen zijn gefrustreerd en hebben fysieke en/of emotionele klachten. Deze Supermaan trekt aan je. Het is een magnetische pull. Het trekt alles wat volledige Ascensie in de weg staat naar de oppervlakte. Gedrag, overtuigingen, gewoonten en emoties die blokkeren komen nu sterker dan ooit naar de oppervlakte om daar voor eens en altijd jezelf van te bevrijden.

Ik merk en zie veel frustratie. Dat is jammer want dan mis je het cadeau. Kijk en voel voorbij de frustratie. Het is er alleen maar om je te laten zien en voelen dat dit gedrag, patroon, overtuiging, deze emotie jouw volledig ontwaken blokkeert.  Dan heb je een keuze. Ga je er mee door of kies je bewust voor iets anders?

Onthoud: de stekkers zijn uit het “oude” getrokken. Geen energie? Geen flow? Dan weet je dat de stekkers eruit zijn. Geen voeding meer voor het oude en vertrouwde. Wees open. Je hoeft niets te doen, je hoeft nergens vanaf, je hoeft niets los te laten, je hoeft alleen maar te Zijn en te ontvangen en toe te staan dat de verandering zich als vanzelf ontvouwt.

De magie zit in volledige overgave. Wees open en ontvankelijk.

De zeven Zusters brengen ons de vreugde van simpelweg Zijn. De vreugde van de Schepper en het scheppende. Voel dat. .

“Woman is a ray of God,

She is creative not created. ~Rumi”

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Join us voor de maandelijkse online energetische transmissie & energy update

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!