Energie 2017 Puur Potentieel

Wat een energetisch bewogen jaar was 2016! Pfiew Pfiew. En valt het je op dat bijna iedereen deze energetische veranderingen voortaan heel goed opmerkt? Het is niet langer een klein groepje wat dit voelt. Het wordt gevoeld door een steeds grotere groep. Er waren een aantal mega sterke ascensie golven voelbaar in 2016 die de energetische matrix compleet veranderd hebben.

1e Golf start januari

Gericht op het afbreken van bestaande structuren in het collectief. Start van de voorbereidingen voor het integreren van de 12 aspecten van het Zelf in het Heilige Hart. Dit liep als een rode draad door het jaar. De codes van onvoorwaardelijke Liefde vanuit de Goddelijke Moeder dieper verankerd in het Hart en de grids. 12 stralen vanuit het Kosmische Hart waren “uitgezet” op 12 strategische punten op Aarde. Een nieuw galactisch grid werd aangelegd. Dit betekende een diepe reset voor het fysieke lichaam. Gevoeliger voor chemicaliën, verontreiniging, verkeerde voeding en reguliere medicijnen. Ruggengraat werd door Moeder Aarde geactiveerd met bijbehorende chakra punten naast de ruggengraat zodat de nieuwe Aarde frequenties opgenomen konden worden. Lees hier de blog van maart voor meer info.

2e Golf start april/mei

Losweken van fysieke en emotionele structuren die volledige Ascensie in de weg stonden. Super vermoeiend voor het lichaam. Activatie van diverse “slapende” delen van het brein. Oude codes, de oorspronkelijke codes, werden via het nieuwe galactische grid verdeeld en verankerd. De oude zielen hebben deze als eerste ontvangen en verankerd. Ondersteund vanuit de etherische Pyramides van Licht. Dit heeft geleid tot het ontstaan van een enorm portaal van Licht tussen de 12 strategische punten, de 12 ontvangers op Aarde. De codes zijn vanuit de Goddelijke Moeder verweven met de elementen water en lucht. De nieuwe energetische matrix is zichtbaar om ons heen. Moeder Aarde zingt een nieuw lied. Fusie van diverse stralen. De zonnetemplate die afgelijnd wordt met een exacte kopie die in de Aarde ligt. Maart 2017 is deze galactische energetische aflijning compleet. Immuunsysteem is veranderd onder invloed van de nieuwe codes. Meer effectief. Loskoppelen tijdlijnen en energetisch gewerkt aan “tijdlijn breuken”. De keuze was aan het individu. Versneld opruimen met bijbehorend fysiek ongemak of gematigd opruimen. Voor zij die reeds ontwaakt waren erg frusterend. Voor veel lichtwerkers, wayshowers, gatekeepers, healers het aangaan van nieuwe contracten. In augustus hadden we een bijzondere Leeuwenpoort Activatie die doorwerkte tot aan november en een voorbereiding was op het portaal van September.

3e Golf start September

En daar gingen we! Het binnen halen van de nieuwe versnelde tijdlijnen. Ik kon niet veel anders doen. Fysiek wederom super uitdagend. Sterke activiteit tussen Galactische Hart, de Zon en Moeder Aarde. Sterke activaties van pijnappelklier. Vanuit de Aarde zijn de nieuwe potenties inmiddels gedeeltelijk vrijgegeven. De oorspronkelijke blauwdruk van het Galactische Plan werd ontvangen. Puur Potentieel. Ondersteund door de ongeboren Sterrenzielen die nog zullen incarneren voor het eerst op de Aarde. Zij waren getuigen en zij hebben dit proces ondersteund. Zij weten exact welk potentieel zij in de toekomst zullen gaan verwezenlijken op Aarde. Een bijzondere samenwerking van energieën en bewustzijnsvormen! Vlak daarna de activatie van de Zeven Zusters. De zeven oorspronkelijke aspecten van God. Terugkeer naar de oorspronkelijke pleiadische energetische blauwdruk. Een massaal zwart gat, manifestatie portaal, werd geopend. Ondersteund door elkaar snel opvolgende zonnestormen en wederom veel veranderingen in het magnetische grid. Dit grid ondersteunt de telepathische verbinding tussen ontwaakte zielen. Eenheidsbewustzijn en andere lichtcirkels op afstand voelen neemt drastisch toe. Duizelingen en evenwichtsstoornissen. Gevoel van “tussenin lopen”. Vreemd aanvoelend en tijdelijke desoriëntatie.

4e Golf start December

Met de volle maan van 13 december zijn de codes van diepe vrede “uitgezonden”. De tonen van vrede waren hoorbaar en drongen diep door in alle energetische velden. Velen lichtcirkels zijn vanuit eenheidsbewustzijn bezig geweest met het verspreiden en verankeren van deze frequentie. Het verborgen Shekinah aspect van de Goddelijke Moeder daalt in en werkt samen met de Kundalini van Moeder Aarde. Deze frequentie werkt nog steeds door. Voelbaar met name voor de Kundalites. Achter- en voorportaal van het Hart en van daaruit via ruggengraat naar de Aarde. Het “Ik Ben” gevoel maakt plaats voor “Wij Zijn” gevoel. De frequentie van pure vreugde. Alles is terug gebracht naar de Grote Leegte. Het einde van het 9 jaar en het nieuwe begin van het 1 jaar. Alpha en Omega ontmoeten elkaar in de Leegte.

Dit overzicht is een beknopte samenvatting van mijn persoonlijke energetische aantekeningen en de activaties die ik in 2016 via de meditaties en behandelingen heb door gegeven en verankerd. Ik heb mij geen moment verveeld. Terug kijkend vond ik dit een bijzonder jaar. Uitdagend maar wat hebben wij met z’n allen stappen gemaakt!

Wat erg opvalt is de toename in mannelijke clienten in mijn praktijk. Het grootste gedeelte van mijn clienten is op dit moment mannen. Dit waren jarenlang voornamelijk vrouwen. Het mannelijk collectief ontwaakt. Ik werk vanuit Kundalini Shakti energie en ik heb een vaag vermoeden dat deze mannen daarom bij mij terecht komen. De oorspronkelijke Goddelijke Vrouwelijke energie roept hen naar huis. Erg bijzondere ontwikkeling en een voorrecht om te mogen faciliteren hierin.

Energie 2017 Puur Potentieel

Normaal gesproken krijg ik altijd te horen of te zien wat het thema zal zijn voor het komende jaar. Vorig jaar was dat “het fysieke lichaam” en onze innige verbinding met moeder Aarde. Dit jaar is het grotendeels een verassing. Waarom? Omdat de nieuwe tijdlijnen nog gebalanceerd mogen worden. Ik zie dat dit afgerond wordt in maart 2017. En dan wat? Dan is het aan het individu. Wat doe je? Waar kies je voor? Waar geef jij aandacht en dus energie aan? Maar ook wat kun jij ontvangen van Moeder Aarde? De energetische jaarafsluiting van 2016 was ook anders dan normaal. Er werd duidelijk een boodschap doorgegeven van “open zijn” en “ontvangen”. Moeiteloosheid is teken van de nieuwe energie. Geen intenties dit keer. Maar neem een nieuwsgierige houding aan, zoals een kind dat doet. Verwacht wonderen. Waarom zou je je beperken tot het zetten van een intentie? Waar is die op gebaseerd? Precies ja, eerdere ervaringen. En meestal betekent dat, dit wil ik niet meer maar dat wel. Met andere woorden, de intentie wordt meestal gezet vanuit negativiteit. Bovendien is dit een teken van schaarste bewustzijn. Maar nu krijgen wij de kans om puur potentieel in de vorm te brengen. ALLES is mogelijk.

De nieuwe energie is een zeer intelligent magnetisch systeem

De nieuwe energie zou je een “intelligent zelfsturend systeem” kunnen noemen. Het systeem gaat aan het werk voor jou. Jij hoeft eigenlijk nog eens niet zoveel te doen. Alleen ontdekken hoe dit nieuwe systeem werkt. De stekkers zijn uit het oude getrokken. Natuurlijk kun je door gaan met oud gedrag, oude gewoonten en vasthouden aan oude overtuigingen maar dit nieuwe systeem ondersteund dat niet. Dus dat wordt erg ongemakkelijk. Laten we zeggen het oude systeem had 4 rijbanen en nu zijn er plotsklaps 100 rijbanen beschikbaar. Dan heb je echt je innerlijke navigatie nodig toch?

Je hart is de sleutel

Dit nieuwe systeem reageert op je hart. Met andere woorden het wordt aangestuurd door het Hogere Zelf. Je ziel weet heel goed hoe dit systeem werkt want het IS onderdeel van het systeem. Leven vanuit vertrouwen, overgave en een werkelijk hartgedragen bewustzijn zet energie in beweging. De oude sleutels van angst, frustratie, disbalans en overleven werken niet meer. Complete eerlijkheid naar jezelf is belangrijk.

Dit nieuwe systeem communiceert met jouw bewustzijn

Het is nu meer dan ooit belangrijk om je intuïtie te gaan herkennen en vertrouwen. Leer om de taal van de Ziel, de taal van Licht, weer te ontdekken. Want dit is hoe de Schepping met jouw “praat”. Je krijgt aanwijzingen, je krijgt hulp maar dan moet je dat wel herkennen. Synchroniciteit neemt toe. Dit is een duidelijk signaal dat het systeem aan het werk is voor JOU. Het is geen toeval, het is het systeem dat jou wil laten weten. Okay, ik ben ermee aan de slag gegaan en voilà hier zijn je openingen en kansen. Dit nieuwe systeem zal gaan versmelten met DNA en bewustzijn. Meesterschap op velen gebieden. Zoals de wereld nog nooit heeft gezien. Op het moment dat het zich verbindt aan DNA zul je in staat zijn om vanuit bewustzijn helder te kunnen communiceren met je lichaam en je cellen. Wat een potentieel opent zich hier!

Meer Zijn in plaats van Doen

Eén belangrijk kenmerk van de nieuwe energie is “moeiteloosheid”. De oude realiteit van controle, planning en hard werken is niet meer effectief. Voelen, open zijn en ontvangen werken nu beter. Vormgeving van de nieuwe potenties verloopt niet via het normale denken. Je hebt geen plan nodig. Als het goed is ben je al comfortabel met “niet-weten”. Een plan hebben is mind, hoe, wat, waar, wanneer etcetera. In het moment zul je het voelen, zul je het innerlijk weten. Vertrouwen op jezelf en je intuïtie staan dus voorop. Gerichte actie komt vanuit hart en niet vanuit hoofd. Het is eigenlijk heel simpel, ontvangen en zenden. Wij zijn inmiddels super ontvangers geworden (via pijnappelklier) en het nieuwe magnetische grid versterkt en ondersteunt telepathische verbindingen. Een superhandig netwerk, voor de telepaten onder ons helemaal thuiskomen. Gewoon ontvangen en uitzenden. Erg handig en ook nog eens supersnel.

Liefde & Compassie in Actie

De manier om een potentieel in manifestatie te brengen is vanuit Liefde en Compassie. Dit zijn de belangrijkste kenmerken voor mij van dit nieuwe systeem. Liefde in actie. Compassie in actie. Bedrijven, organisaties, instellingen die gebaseerd zijn op Liefde en Compassie zullen enorm gaan groeien. Je herkent ze de bewuste co-creators aan de liefde en de compassie. Het is voelbaar. Meteen. Alles in hun directe omgeving komt onmiddellijk tot rust en wordt helder. Vreugde is ook een belangrijk kenmerk. Zij belichamen de vreugde van de Creator. Zij dragen deze frequentie en stralen deze uit. Zoals dolfijnen dat ook doen. Ben je ooit in de buurt van een dolfijn geweest zonder blij te worden? Het is onmogelijk.

De Tijd is NU

Degenen die volledig afgestemd zijn op deze nieuwe energie merken dat hun tijdsbeleving compleet veranderd is. Het bestaat gewoonweg niet meer. Het is altijd Nu. Je merkt dit aan het feit dat er niets meer blijft “plakken” in je hoofd. Volledig open in elk moment om te ontvangen en de leiding vanuit Ziel onmiddellijk te herkennen.

Voor mij persoonlijk als Gatekeeper betekent Maart 2017 het einde van een galactische taak die levens in beslag heeft genomen. En dus ook een nieuw begin. Mijn volgende stap is anderen op het Pad van Ascensie ondersteunen, de lichtactivaties en DNA activaties verder verspreiden. Ik zal voor het eerst mijn manier van werken vanuit intuïtie, bewustzijn en energie gaan delen. Dit wordt een compleet nieuwe cursus. Al mijn leven lang werk ik met en vanuit de Taal van Licht, de taal van de Ziel. En dit ga ik uitdragen omdat dit de voertaal is van de Nieuwe Energie, de nieuwe energetische matrix. In maart 2017 (hoe kan het ook anders) start de eerste cursus.  Dit zal een moeiteloze ontwikkeling van intuïtie tot stand brengen bij de cursisten. Gemakkelijk, snel en eenvoudig. Zodat iedereen  energetisch klaar is om aan de slag te gaan met dit nieuwe pure potentieel. Wil jij aanhaken? Kijk onder de agenda voor het eerstvolgende evenement.

Ik wens je een werkelijk magisch jaar toe!

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!