Online Healing Awaken to Love

8 december 2021 - 19:30
Helmond

healing, meditatie

Awaken to Love, heal the world

Deze healings en gechannelde meditaties zijn prachtig en hebben een wonderbaarlijk effect en diep helende uitwerking. In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak  lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open te houden.

De online healings wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Het is een thuiskomen, telkens weer. Makkelijk, moeiteloos & direct. Het veld van aanwezigheid voelen dat aanwezig is altijd onder alles.

De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. We starten met een korte update over de huidige energieën. Vervolgens gaan we door naar de Q & A. Stel jouw vraag via de privé chat.

Deze healings zijn een blessing. Voor jezelf en voor de wereld. Want als jij heelt, heelt de wereld. Als jij ontwaakt, ontwaakt de wereld. Dat begint bij jou. Het besef dat jij Liefde bent.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Meditatie is niet iets wat je doet, maar wat je bent”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Investering € 15.00 euro

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar de live online healing (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event).

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Bedankt voor het inschrijven.