7 februari 2023 - 19:30

Online Energy Update & Alignment

You are the Flow

Alles is energie en energie wil stromen. Ben jij in harmonie met de energie? De maandelijkse online Energy Updates & Aligments wijzen jou de weg van je hoofd naar je hart. Ze openen het hart zodat de liefde jou weer kan leiden in plaats van angst of dat kritische stemmetje in je hoofd. Ontdek wie jij ècht bent voorbij het denken. Thuis bij jezelf.

 

Praktische Spiritualiteit & Bewustwording

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen. Je verliest jezelf in doen en vooral denken. De energy alignments helpen je je diepere essentie direct te ervaren. Geen jarenlange training of hard werken. Moeiteloos & direct. Het zijn wegwijzers naar verdieping van je spiritualiteit en bewustwording. Voor mensen die lichter willen leven en vanuit hun hart.

 

Reading energie collectief

De alignments zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie en energie is informatie. Ik lees de energie en vertaal dit op een praktisch toepasbare manier zodat jij daar je voordeel mee kunt in jouw dagelijkse leven. Heb je een vraag over bewustzijn, hooggevoeligheid, spiritualiteit of spiritueel ontwaken? Stel deze in de privé chat tijdens de Q & A.

 

Ervaren, Verbinden & Beleven

Deze online energy alignments ondersteunen je om de verbinding met jezelf te ontdekken en ervaren. Het is niet alleen informatie. Het is vooral energie, het is voelen, het is ervaren en beleven. Ervaar het bijzondere energieveld dat voelbaar is tijdens de alignments. Het zijn energetische transmissies. Deze werken door op de energie en frequenties in het lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. De energie van het hart, voorbij tijd en ruimte. Radicale rust en diepe vrede. I AM.

Als jij de ware verbinding ervaart met jezelf, ervaar je die ook met anderen. Kom en ontdek “de connectie”. De wereld heeft het nodig.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

 

“Je voelt de liefde, het is werkelijk thuis komen”

 

“Bijzonder hoe jouw stem energie overbrengt,  ik kreeg kippenvel”

 

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Locatie         : online (vanaf je eigen plek)
Tijd              : 19.30 – 20.30 uur
Investering   : € 15.00
Aanmelden   : via het formulier hieronder

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het live webinar (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event). Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!