Het Natuurlijke Normaal

het natuurlijke normaal

Overal zie je en hoor je de term. Het nieuwe normaal. Je ontkomt er niet aan. Ik wil graag een andere term introduceren. Het natuurlijke normaal.

Het oude “normaal”

Laten we eerst kijken naar onze maatschappij zoals die was voor het nieuwe normaal. Het oude normaal. Dit is een systeem met structuren dat gebaseerd is op hebzucht, zelfzucht, zelfverrijking en een graai cultuur. Het oude normaal is een ziek systeem dat roofbouw pleegt op de aarde, de natuur, de gezondheid en het psychisch welzijn van de mensheid. Slechts een enkeling “profiteert” van dit systeem. Het oude normaal verbergt ook heel slim jouw ware kracht, macht en grootsheid. De media, het internet en je mobieltje helpen hieraan mee. Je wordt continue prettig geëntertaind en hopelijk heb je niet in de gaten hoe verrot dit oude normaal eigenlijk is.

Het nieuwe normaal

Dan komen we bij het nieuwe normaal. Een demoralisatie proces waarbij de liefde zelf misbruikt wordt en een systeem dat gebaseerd is op volledige ontzieling van de mens en de maatschappij. De verbinding onderling maken we in het nieuwe normaal nu helemaal digitaal. Onze telefoon brengt ons meer dan ooit samen zeggen ze telkens. Als dat zo is, vind jij het dan niet vreemd dat in een tijd waarin we meer dan ooit digitaal verbonden zijn er meer mensen dan ooit eenzaam zijn, depressief en suïcidaal? De mensheid staat voor een keuze. Gaan wij menselijk contact vervangen  door digitaal contact en technologie? Is dat evolutie? Ware evolutie staat in dienst van de mensheid en volgt de natuurlijke kosmische wetten. Ware evolutie is dienstbaar aan het geheel en de aarde.

Mensen worden getraumatiseerd door de absurde regelgeving van het nieuwe normaal. Mensen worden depressief en suïcidaal. Zeker in de verzorgingstehuizen. Kinderen worden getraumatiseerd door het nieuwe normaal. Het leven zelf wordt “ontzield”. Alle liefde en menselijkheid probeert men eruit te halen. Alles wat je ziet in de media zijn regelrechte hypnose technieken, brainwash programma’s en propaganda. Propaganda voor het demoralisatie proces dat gaande is. Want als je je geweten verliest is alles wat daarna komt a piece of cake. Niet waar?

Kijk het oude normaal was al niet echt gewetensvol. Maar nu gaan we voor volledig gewetenloos. Jouw liefde voor je medemens en dierbaren wordt misbruikt voor dit demoralisatie proces. Jij wilt toch niet een kwetsbare oudere of je zieke vader besmetten? Wij moeten een volledig ontzielde samenleving normaal gaan vinden. Dan kun je het piece de resistance ook gaan door drukken.

Een vaccin met een nederlandse nano chip die verbinding maakt met het nieuwe netwerk. Een virtueel zenuwstelsel. De mens die evolueert naar “humanoid”. We worden voorzien van een barcode en kunnen gescand worden net zoals een product in de winkel. De mensheid gedegradeerd tot product.

Een volledig ontzielde en controleerbare mensheid. Dat noemen we dan “smart”. De reden hiervoor? Een virus. Allemaal voor de volksgezondheid. Tenminste, zo wordt dit verkocht aan je. De liefde zelf die wordt misbruikt om de liefde die woont in elk mens volledig te ontwortelen.

Het natuurlijke normaal

Laten we nu kijken naar wat ik noem het natuurlijke normaal. Dit is een systeem dat gebaseerd is op eenheid en liefde.

Het natuurlijke normaal kun je namelijk heel gemakkelijk ontdekken. Zet je telefoon uit, trek je wandelschoenen aan en maak een wandeling in de vrije natuur. En kijk om je heen. Geef al je aandacht aan wat je ziet, voelt, hoort en ruikt. Even niets doen. Even niet nadenken. Geen prikkels, geen afleidingen. Alleen jij, je ademhaling en de vrije natuur. Gewoon zijn. Geen ruis. Misschien valt het je dan ook op dat alles zo vredig is in de natuur. De stilte, het zingen van de vogels, het ruisen van de wind in de bladeren. De zonnestralen die door de bladeren heen komen. Hoe voelt dat?

Er gaat een enorme rust uit van de natuur. Zij spiegelt iets terug aan je. Is het niet wonderbaarlijk? Je opent je ogen en kijk de schepping verschijnt aan jou. Heb je ooit gezien in de natuur dat zij weerstand biedt? Heb jij ooit waargenomen in de natuur dat zij probeert te controleren, forceren of manipuleren? Nee. De natuur IS gewoon. Moeiteloos. De natuur gaat de discussie niet aan met het universum. Alleen mensen doen dit. Mensen willen controleren, manipuleren en forceren. In de natuur zie je dit niet. Als je in harmonie bent met haar energie voel het natuurlijke normaal. Vredig, stil, kalm, open, vriendelijk.

Intelligente moeiteloosheid

Kijk de schepping volgt de natuurlijke wetten. De universele wetten. Controleren, manipuleren of forceren is helemaal niet nodig. Alles is in perfecte harmonie met elkaar als de natuurwetten en universele wetten gevolgd worden. Er is overvloed. Pas op het moment dat je tegen het natuurlijke normaal ingaat, ontstaat er disbalans. Alles in de schepping volgt de universele wetten zonder verzet. Zoals beschreven in de sterren. Alles is energie, licht en frequentie. Alles is met elkaar verbonden. De natuur is altijd in overgave en in diep vertrouwen. De natuur spiegelt altijd de eenheid en de liefde naar je terug. Zij laat ons eigenlijk heel goed zien hoe te leven op aarde. Je zou het ook intelligente moeiteloosheid kunnen noemen. 

Het universum is smart

De natuur is een waanzinnig intelligent zelfsturend systeem. Net zoals jouw lichaam. Ik vind dat pas echt een “smart systeem”. Het natuurlijke normaal is een goddelijk intelligent intranet van puur licht, puur energie en puur vibratie. De goddelijke matrix. Waar elk levend wezen altijd optimale verbinding heeft vanuit het hart met de LIEFDE die IS. Heb je echt geen mobieltje voor nodig. Dat is de ware verbinding.

Het krankzinnige collectief

Dan komen we vanzelf bij wat ik noem het krankzinnige collectief. Wat is het krankzinnig collectief? Een kunstmatige gecreëerde matrix die erop gericht is om de aandacht af te leiden van het natuurlijke normaal en jouw authentieke kracht, macht en grootsheid. Of anders gezegd, we zijn de collectieve krankzinnigheid “normaal” gaan vinden en zijn ons niet meer bewust van het natuurlijke normaal. We zijn ons niet meer bewust van het feit dat wij ons altijd bevinden in de eenheid. Net zoals de natuur. We zijn niet afgescheiden. Dat is een illusie. Jij bent namelijk een soeverein wezen dat gemaakt is van de meest geavanceerde licht technologie die er is: bewustzijn.

Hoe wordt het krankzinnige collectief in stand gehouden?

Heel simpel? Jouw aandacht, tijd, energie en geld. Geef jij aandacht aan dit krankzinnige collectief? Want wat vind jij bijvoorbeeld een influencer? Iemand die jou beïnvloed in je keuzes, denken, wereldbeeld en (koop)gedrag. Toch? Waar moet je gaan eten? Wat zijn de “hippe” plekken? Welke outfits moet je dragen en welke merken? Welke sneakers? Welke fillers zijn het beste? Serieus? Dat noemen wij influencers? Wij volgen deze mensen? Wij liken deze posts? Ik noem dat social engineering. Laten we kijken welke influencers hun platform zullen inzetten voor liefde en waarheid. Niet voor aandacht, likes en het promoten van social engineering en mind control. 

De ware influencers

In mijn beleving zijn de ware influencers zij die jou de weg wijzen uit de collectieve krankzinnigheid terug naar het natuurlijke normaal. Zij die je helpen je hart weer te openen en te ontdekken dat je een perfecte verbinding hebt altijd met de goddelijke lichtmatrix. Zodat je werkelijk vrij wordt van de slavernij van het denken, innerlijke vrede ervaart, eenheid ervaart, liefde ervaart en gelukkig bent. Zij die bijdragen aan het collectieve welzijn van de Aarde, de mensheid, de flora en fauna en het welzijn van alle levende wezens. Niet een kleine groep die profiteert van bepaalde structuren en bestaande systemen, maar de hele mensheid en Moeder Aarde. 

Innerlijke autoriteit

De ware influencers brengen je terug naar jouw eigen innerlijke autoriteit. Jouw intuïtie. De hoogste vorm van intelligentie. De wijsheid die opgeslagen ligt in ieders hart. Zij die je helpen om dat weer te vertrouwen. Je ware essentie en innerlijke autoriteit. Zij die bijdragen aan de ware verbinding vanuit het hart. Zij die werkelijk verbinden en samen brengen.

Dat zijn in mijn beleving niet degenen die zeggen ik leef in overgave en mediteer elke dag voor een nieuwe wereld en vervolgens niets doen. Dat is net zoiets als 140 kilo wegen en zeggen: ik ga elke dag visualiseren en affirmeren dat ik slank en gezond ben. Maar vervolgens niet je voedingspatroon en lifestyle veranderen. Hoe groot is de kans dat jij werkelijk veranderingen zult zien? 

Zo zijn er spirituele “teachers” die boos worden niet liefdevol vinden. Maar de liefde is niet altijd lief. De liefde is boven alles waarachtig. Besef jij wat je doet? Je ontneemt de ander daarmee namelijk de kans om door pijn, boosheid (die overigens heel terecht is), lijden, of een crisis wakker te worden. Echt wakker te worden. Doordat je jezelf ontkent en verloochent, neem je de ander mee in je onbewustheid. Kijk terecht gevoelde boosheid kan een katalysator zijn voor het vrijmaken van je innerlijke autoriteit. Daarom zijn er nu zoveel mensen boos. Het is nodig! Zij komen hopelijk in contact met hun innerlijke autoriteit en gaan hopelijk opstaan in de naam van liefde voor de liefde.

Onnadenkend respect voor de autoriteit is de grootste vijand van waarheid.

~A. Einstein

De liefde staat op voor de liefde 

De liefde is namelijk niet altijd lief en zeker geen deurmat waar je telkens overheen kunt lopen zo vaak je wilt. Wat doe jij als je ziet dat een kind geslagen en misbruikt wordt? Zeg je dan: ik doe niets. Ik word niet boos. Alles is liefde. Ik ben in overgave met dat wat is. Nee natuurlijk niet. De liefde staat op voor dit onrecht en komt in actie. Liefde in actie = Bewustzijn in actie. 

Elke dag mediteren voor een nieuwe wereld maar niet je acties daarop afstemmen? Dat is mediteren gebruiken als middel om de realiteit en je eigen schaduw te ontvluchten. Meditatie als “quick fix”? Het ware zelf blijft nog steeds verborgen. Je ware autoriteit trouwens ook. Alleen met licht kun je een licht ontsteken.

Wat je bent is bewustzijn

Niet iemand die bewust is

In het eerste geval zie je de illusie

In het tweede geval zit in je de illusie

Hoe kun je loskomen van het krankzinnige collectief?

Nou door heel goed te onderzoeken waar jouw aandacht, energie en ook geld naar toe gaat. Ben jij hele dagen bezig op je telefoontje en social media? Zijn jouw avonden gevuld met TV kijken, het journaal en jezelf blootstellen aan propaganda, hypnose en brainwash technieken? Gaat jouw geld naar bewerkte ongezonde voeding, kilo knallers, “goede doelen” die eigenlijk niet veel goeds doen?

Volg jij mensen op social media die betaald worden om de social engineering in stand te houden en continue op zoek zijn naar aandacht? Betaal jij mee aan de collectieve krankzinnigheid? We kunnen loskomen van deze krankzinnigheid door heel goed voor elkaar te zorgen en niet voor dit zieke systeem. Want dit zieke systeem zorgt ook niet goed voor ons.

Ga voor de natuurlijke intelligentie. Niet de kunstmatige intelligentie die gericht is op vernietiging van de aarde en uiteindelijk de mensheid. Is dat echt slim? Volgens mij is dat oliedom als je wilt dat je kinderen en kleinkinderen ook nog kunnen genieten van hun vrijheid, gezondheid, schone lucht, schoon water, gezond eten en een prachtige natuur.

Richt alle aandacht op liefde en eenheid

Maak jezelf bewust los van de collectieve krankzinnigheid waar de mensheid al eeuwen in verkeert. En ontdek je innerlijke wereld. De stilte in je hart, het woordeloze weten, jouw intuïtie. Volg dat. Geef alleen dat alle aandacht. Haal jouw aandacht bewust uit de collectieve krankzinnigheid en breng die naar je hart. Naar dit moment. Voel de ware verbinding met het leven vanuit het hart. Dan komen we bij de volgende stap. Het ware ontwaken.

Eerste stap: de leugens doorzien

Men zegt the Great Awakening is gaande. En dat is waar. Dat begint met bewustwording altijd. Stap één is je bewust worden van de leugens. De leugens over het oude normaal en het nieuwe normaal. Door te zien dat dit een collectieve krankzinnigheid is en daarvan los komen. Daarmee zie je de leugens in de “buitenwereld” maar is nog niet het ware ontwaken begonnen. Dat is het doorzien van je eigen leugens en duisternis.

Tweede stap: loskomen van je onechte zelf

Stap twee is loskomen van onechte zelf. De leugens afleggen over je persoonlijkheid . Het loskomen van je persoonlijke krankzinnigheid. Het zelfbeeld dat is gecreëerd als gevolg van de collectieve krankzinnigheid. De “buitenwereld” die je heeft verteld hoe te denken, wat te voelen, hoe jezelf te gedragen en je geconditioneerd heeft om je aan te passen aan een ziekmakend systeem.

Loskomen van de illusie van afgescheidenheid. Loskomen van het denken (het ego). Want dat is het. Zelfrealisatie noemen we dat ook wel. Jezelf leren kennen als bewustzijn en liefde. Maar dat is pijnlijk. Want daarvoor mag je afdalen in je eigen duisternis. Kijken in de diepste diepte van jezelf.  Door de donkere nacht van de ziel heen gaan.

Wakker worden is niet echt een pretje te noemen. Wakker worden is pijnlijk en zwaar. In diepe slaap zijn is een stuk comfortabeler. En mediteren om de realiteit te ontvluchten ook. Mediteren om je eigen diepste duisternis te aanschouwen is voor de meesten niet zo aantrekkelijk. Momenteel zitten de meesten van ons in stap één.

Stap drie: in harmonie met het natuurlijke normaal

Kijk snappen met je hoofd wat ascensie is, is één ding. Een goede eerste stap maar er verandert niets. Pas als het gevoeld wordt en ervaren wordt in jezelf, dit eenheidsbewustzijn, is de realisatie van het hart een feit. Want dan herken jij jezelf in ander. Dan zijn alle illusies van afgescheidenheid weggevallen. Dan voel je de liefde en intelligentie die stroomt in alles. In een bloem, in een mens, in een dier, in alle levende wezens. Je ziet en ervaart het Ene leven in alles. Het volgen en eren van de natuurlijke intelligentie noemen we wijsheid. Geen kennis maar levende wijsheid. Jouw handelen komt voort uit liefde en eenheidsbesef.

Natuurlijke compassie is dan geboren. Een mens die leeft in deze eenheid kan niet ingaan tegen het natuurlijke normaal. Onmogelijk. Want hij is één met dat. Stap drie is een volledige aflijning met het natuurlijke normaal. Het ontwaken van het spirituele hart aan de rechterkant. Dit is een proces van jaren. We staan nog maar aan het prille begin. Want deze aflijning zal eerst gaan doorwerken op alle lagen in onszelf en van daaruit doorstromen op alle lagen in de maatschappij.

Als jij bewustzijn bent

Dan wie is het die de frequentie wil verhogen

of hoog wil houden?

De komende jaren zijn enorm belangrijk

Vanuit de lichtwereld is mij verteld dat de periode 2020 tot en met 2030 cruciaal zal zijn voor de mensheid. Het is ontzettend belangrijk om al jouw aandacht, energie, tijd, geld en bewuste acties te richten op het natuurlijke normaal. In lijn met de universele en natuurlijke wetten.

Of anders gezegd, verbind jij met de kunstmatige intelligentie of met de natuurlijke intelligentie? Ben jij onderdeel van de collectieve krankzinnigheid of geef jij jouw leven vorm vanuit volledige harmonie met de energie van liefde, wijsheid en compassie? Volg jij de stem in je hoofd, het ego of durf jij je hart te vertrouwen? Durf jij je intuïtie werkelijk te volgen? Ga dan nu voorbij het denken en leef vanuit je ware grootsheid als soeverein, vrij en stralend wezen. De aarde en haar overvloed behoren toe aan ons, de vrije soevereine wezens van licht.

Dienstbaar aan de Liefde

De keuze is aan jou. Kies zorgvuldig want het gaat over je gezondheid, de toekomst van je kinderen en kleinkinderen, de vrijheid van de mensheid en het welzijn van de Aarde en alle levende wezens. Kies voor de liefde & waarheid. Geef alleen aandacht aan de liefde & waarheid. Ben alleen dienstbaar aan liefde & waarheid.

Wij zijn het antwoord en de oplossing

Uiteindelijk is het alleen de liefde die er werkelijk toe doet. Liefde is geen emotie. Wat wij werkelijk zijn IS liefde. Wij zijn het antwoord op deze crisis en de oplossing. Dit mens-zijn is een wonder. Leven in deze tijd bijzonder. Het leven is heilig. Het leven is kostbaar.

De oude profetieën

De oude profetieën vertellen ons dat er een goddelijk plan bestaat voor de ascensie van Moeder Aarde en de mensheid (planetaire logos). Het aanbreken van een nieuw tijdperk. Een tijdperk wat in het teken staat van waarheid, eenheid, liefde, bewustzijn en spiritualiteit. Dat is energetisch al een feit. Moeder Aarde is in 2017 geascendeerd (lees deze blog) en de nieuwe aarde energie is er al een tijdje.

Zij is ons voorgegaan in dit proces. Nu mag de mensheid in harmonie komen met haar en samenkomen onder de levensboom.

Onderstaande tekst is een stukje uit een channeling van de meditatie “de spirituele lente is aangebroken”.

“Wat je ook voelt, wat je ook ervaart. Het maakt niet uit. Kom, zit met ons onder de levensboom en herinner je weer wie je werkelijk bent. Voel dat je dit pad niet alleen loopt maar met je familie hier op Aarde en je familie van Licht. Kom, zit met ons. Ontwaak in Liefde en verbondenheid. Kom wij zingen een lied voor jou. Je hart kent het nog. Kun je het horen? Het is een taal die allen verstaan. Kom met ons in de heilige cirkel van Licht. Wij houden van je, jij bent ons en wij zijn jou. Alles is er om jou te dienen.

Kom zit met ons en herinner je wie je bent”. 

We doen het samen

Aanschouw alle leugens zonder angst. Weet dat het de waarheid zelf is die dit aanschouwt. Wees als een baken van licht te midden van chaos en verandering. Verandering is niet pijnlijk. Verzet tegen verandering wel. Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen.

We doen het uit Liefde voor de Liefde.

Tamara van de Beek

copyright 2020 alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Delen  mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog met bronvermelding. 

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!