7 maart 2023 - 00:00

intuïtieve ontwikkeling

 

Wat iedereen zou moeten weten over intuïtie

In deze online training vertel ik je alle ins & outs over het leren luisteren naar je intuïtie en hoe jij deze snel en gemakkelijk kunt ontwikkelen zodat je leven stroomt, jij toegang krijgt tot levensgeluk en moeiteloos heldere en bewuste keuzes kunt maken.

 

Luisteren

Hoe vaak heb je niet gezegd: had ik maar naar mijn gevoel geluisterd? Of zeg je tegen jezelf, dat had ik nou echt niet moeten doen? Misschien blijf je maar twijfelen over een belangrijke beslissing of te lang hangen in iets wat helemaal niet goed voor je is. Heb jij dat best vaak gedaan? Dan is de kans groot dat je niet luistert naar je intuïtie of niet durft te vertrouwen op je intuïtie. Misschien weet je niet hoe jij je intuïtie kunt herkennen.

In deze deze online training vertel ik je alles wat je zou moeten weten over intuïtie zodat jij daar direct gebruik van kunt maken. Iedereen heeft het en iedereen kan het. Want juist nu in deze tijd, in deze nieuwe energie is je intuïtie belangrijker dan ooit. Waarom? Dat ga je ontdekken in de training.

 

Superpower

Intuïtie is echt een superpower die je helpt met lichter leven. Het is je innerlijke gids. Een bron van oneindige wijsheid. De connectie met je meest diepe zelf. Luisteren naar je innerlijke gids brengt vervulling en geluk.

 

Volg de energie

Alles is energie en energie is informatie. Je leert om weer te luisteren naar de energie. Te luisteren naar je lichaam en de energieën om ons heen. Zoals zonnestormen, kosmische energie en de veranderende aarde energie. Wat wil de energie jou vertellen? Voelen, diep luisteren zonder jezelf te verliezen in de energie.

 

De sessies

  • 6 wekelijkse online live sessies (80 minuten)
  • wekelijkse Q & A en energy readings
  • je ontvangt van elke sessie een reader
  • je ontvangt na elke sessie een oefen opdracht en worksheet
  • 6 energetische transmissies

 

Het effect

Je ervaart meer flow, innerlijke rust, meer levensenergie en geluk. Het helpt je om snel en helder de juiste keuzes te kunnen maken. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom je stress en/of blokkades ervaart. Je intuïtie is de sleutel tot het ontsluiten van de nieuwe energie. Intuïtie is de hoogste vorm van intelligentie. Je intuïtie is je ingebouwde navigatiesysteem en wijst je feilloos de weg in het leven.

 

De Trainer
Als medium en spirituele coach heb ik jarenlange ervaring in het  begeleiden van hooggevoelige & paranormale personen. Inmiddels heb ik duizenden readings en healings gegeven. Ik ken als geen ander de mogelijkheden en valkuilen als het gaat om intuïtie.

Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Dit maakt dat ik je vanuit verassende invalshoeken kan begeleiden en ondersteunen.

Locatie         : online (vanaf je eigen plek)
Tijd & data    : start in maart, exacte data & tijden volgen (in overleg)
Investering   : € 279,95
Aanmelden   : per email tamara@dewijsheidvanhethart.nl ovv Intuïtie

Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

LET OP: gebruik NIET het formulier hieronder! Je ontvangt een faktuur na aanmelding per email.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!