8 augustus 2024 - 19:30

leeuwenpoort 2024

You are the Flow

Ben jij in harmonie met de energie? Alles is energie en energie wil stromen. De maandelijkse online energy alignments wijzen jou de weg van je hoofd naar je hart. Ervaar de moeiteloze flow. Ontdek wie jij ècht bent voorbij het denken. Thuis bij jezelf.

 

Thuis bij jezelf

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen. Je verliest jezelf in doen en vooral in denken. De energy alignments helpen je je diepere essentie te herontdekken. Het denken verstilt en je voelt je connected. Vrij en helemaal jezelf. Je voelt liefde en een diep vertrouwen. Je bent volledig aanwezig. Hier en nu.

Deze online meetings zijn wegwijzers naar jezelf. Voor mensen die lichter willen leven.

 

Reading energie

De alignments zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie en energie is informatie. Ik lees de collectieve en kosmische energie en vertaal dit op een praktisch toepasbare manier zodat jij daar meteen je voordeel mee kunt doen in jouw dagelijkse leven en jouw proces.

Heb je een brandende vraag over bewustzijn, hooggevoeligheid, spiritualiteit, zonnestormen, ascensie energie of spiritueel ontwaken? Stel deze in de privé chat tijdens de Q & A en ontvang een korte energy reading.

 

Love Frequency

Deze online energy alignments helpen je om de connectie te ontdekken. De connectie met het hart, de plek van waaruit alles verbonden is en één is. Het is niet alleen informatie. Het is energie, het is ervaren, voelen en beleven. Je wordt mee genomen op een reis naar binnen. Energetische transmissies die het hart openen. Deze werken subtiel in op je energieveld en lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. De energie van het hart. De frequentie van liefde. Radicale rust en diepe vrede. I AM.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Je voelt de liefde, het is werkelijk thuis komen”

“Bijzonder hoe jouw stem energie overbrengt,  ik kreeg kippenvel”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Locatie         : online (vanaf je eigen plek)
Tijd              : 19.30 – 20.30 uur
Investering   : € 17.50
Aanmelden   : via het formulier hieronder

Vlak voor het online evenement ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het live webinar (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event). Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.You're inn!