Online Healing – Meditatie

2 februari 2021 - 19:30

meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is.

Mij meditaties zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en een diep helende uitwerking. Het zijn meditaties uit de ziel. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Zeker in deze tijd met veel onzekerheid, onrust, angst en stress.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik laat je moeiteloos jouw verbinding met Soul ervaren. Direct. De meditaties zijn gechannelde energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s. Ik vertel je hoe deze inwerken op je lichaam, doorwerken in jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit. Zelfs als jij denkt dat mediteren echt niets voor jou is. Jij bent na de meditatie compleet Zen en dat gevoel blijft “hangen”.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Bij binnen komst voelde ik het al, een oceaan van rust en vrede.”

Investering € 12.50

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin de link naar de live online meditatie.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Bedankt voor het inschrijven.