Online Healing – Meditatie

6 april 2021 - 19:30
Helmond

meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is.

Mij meditaties zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en een diep helende uitwerking. Het zijn meditaties uit de ziel. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou zeker daarbij.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik laat je moeiteloos jouw verbinding met Soul ervaren. Direct. De meditaties zijn gechannelde energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s. Ik vertel je hoe deze inwerken op je lichaam, doorwerken in jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit. Zelfs als jij denkt dat mediteren echt niets voor jou is. Jij gaat zen de deur uit en dat gevoel blijft “hangen”.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Bij binnen komst voelde ik het al, een oceaan van rust en vrede.”

Investering € 12.50

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin de link naar de live online meditatie.

Tijdstip (let op: voor meditaties op locatie)

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur.
Neem een handdoek of dekentje mee waarop je kunt gaan liggen.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Gezondheidscheck 

Je bent welkom mits je klachtenvrij bent (en/of jouw eventuele gezinsleden). De 1,5 meter afstand regel geldt. Bij binnenkomst graag via de poort en keuken naar binnen. Geen handen schudden bij aankomst. Bij het weg gaan, kun je het pand verlaten via de voordeur. De ruimte wordt regelmatig gedesinfecteerd en geventileerd.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Naam*:
Vereist veld
Voornaam*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
Telefoonnummer:
Plaatsen*:
Opmerkingen:

Bedankt voor het inschrijven.