Online Healing – Meditatie

2 maart 2021 - 19:30
Helmond

meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe moeiteloos het is.

Mij meditaties zijn moeiteloos en simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een diep helende uitwerking. Het zijn meditaties uit de ziel. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en vele afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Mediteren helpt jou zeker daarbij.

Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik laat je moeiteloos jouw verbinding met je diepere zelf ervaren. Direct. De meditaties zijn gechannelde energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Meditatie is niet iets wat je doet, meditatie is wat je bent. Ik begeleid je in het ervaren van je ware diepere zelf.

De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s. Ik vertel je hoe deze inwerken op je lichaam, doorwerken in jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig. Na afloop ben je compleet Zen en dat gevoel blijft “hangen”.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Het was alsof ik wegzakte in een bad van rust en vrede.”

Investering € 12.50

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin de link naar de live online meditatie.

Tijdstip 

Start 19.30 uur. Korte toelichting op de huidige energieën en dan gaan we van start. Einde 20.30 uur.

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Bedankt voor het inschrijven.