Online Healing Awaken to Love

4 januari 2022 - 19:30
Helmond

healing, meditatie

Awaken to Love, heal the World

De maandelijkse healings en gechannelde meditaties zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en diep helende uitwerking. Ze openen het hart zodat de liefde jou weer kan leiden in plaats van angst of dat kritische stemmetje in je hoofd. Want dat is je diepste essentie. Liefde.

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open te houden.

De online healings wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Het is een thuiskomen, telkens weer. Makkelijk & moeiteloos en direct. Het veld van aanwezigheid voelen dat aanwezig is onder alles.

De healings zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie. Energie = informatie. We starten met een korte update over de huidige energieën. Vervolgens gaan we door naar de Q & A. Via de privé chat kun jij jouw vraag stellen.

Elke verandering in energie in het individu heeft een effect op het collectieve veld.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Meditatie is niet iets wat je doet, maar wat je bent”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Investering € 15.00 euro

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar de live online healing (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event).

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.Bedankt voor het inschrijven.