Online Healing Awaken to Love

5 oktober 2021 - 19:30
Helmond

meditatie


Awaken to Love, Heal the world.


Deze healings en gechannelde meditaties zijn prachtig en hebben een wonderbaarlijk effect en diep helende uitwerking. Gegeven vanuit het Licht. In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak  lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open te houden.


De online healings wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Het is een thuiskomen, telkens weer. Makkelijk & moeiteloos en direct.


De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. We starten met een korte update over de huidige energieën. Vervolgens gaan we door naar de Q & A. Stel je vraag via de privé chat. Je krijgt dan een gechanneld antwoord of korte reading op je vraag.


De healings zijn blessing. Voor jezelf en daarmee de wereld. Want als jij heelt, heelt de wereld. Als jij ontwaakt, ontwaakt de wereld. Maar dat begint bij jou. Jij bent Liefde.


“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”


“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”


Investering € 15.00 euro


Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar de live online healing (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event).


Aanmelden


Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Naam*:
Vereist veld
Voornaam*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
Telefoonnummer:
Plaatsen*:
Opmerkingen:


Bedankt voor het inschrijven.