Online Healing Awaken to Love

7 september 2021 - 19:30

meditatie


Awaken to Love and join the Circle of Light


Mijn healings en gechannelde meditaties zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en een diep helende uitwerking. Het zijn meditaties uit de ziel. In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak  lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open te houden.


De online healings wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Ze wijzen je de weg naar je diepere zelf. Het is een thuiskomen, telkens weer. Makkelijk & moeiteloos.


De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Ik vertel je hoe deze inwerken op je lichaam, doorwerken in jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Voorafgaand kun je via de privé chat eventueel jouw vraag stellen. Je krijgt dan een gechanneld antwoord of korte reading op je vraag.


De healings zijn een blessing voor de wereld. Want als jij heelt, heelt de wereld. Als jij ontwaakt, ontwaakt de wereld. Het is de liefde die opstaat nu en de wereld zal helen. Dat begint bij jou. Dat begint in jouw hart.


Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Na de healing voel jij je helemaal Zen.


“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”


“Iets is mijn hart binnengekomen en niet meer weg gegaan.”


Investering € 15.00 euro


Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar de live online healing (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event).


Aanmelden


Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Bedankt voor het inschrijven.