6 december 2022 - 19:30

Online Energy Update & Alignment

In harmonie met de energie

De maandelijkse Energy Updates en Alignments zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en diep helende uitwerking op je systeem. Ze openen het hart zodat de liefde jou weer kan leiden in plaats van angst of dat kritische stemmetje in je hoofd. Ze brengen je in harmonie met de energie en met jezelf. Deze alignment is een voorbereiding op The Event en de grote solar flash.

 

Hoofd leeg en hart open

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open.

Deze energy alignments wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Het is een thuiskomen bij jezelf. Telkens weer, makkelijk & moeiteloos. Je ontdekt je ware essentie en hoe gemakkelijk het is om die verbinding te voelen. Die hoef je niet te maken. Die is er al!

Reading energie collectief

De alignments zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie. Energie = informatie. We starten met een korte update (reading) over de huidige energieën. Vervolgens gaan we door naar de Q & A. Via de privé chat kun jij jouw vraag stellen.

 

Licht – Frequentie – Energie

De energy alignments werken op de lagen van licht, frequentie en energie. Je zou het slimme lichttechnologie kunnen noemen. Het werkt door op de energie en frequenties in het lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. Je ervaart “zero point energy”, De frequentie is hoog, de channelings zijn bijzonder. Radicale rust en diepe vrede. Maak met ons de reis naar binnen.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Ik voel gewoon wat de woorden energetisch doen. Ik voel de energie stromen en krijg kippenvel telkens als jij praat. Alsof mijn ziel iets wil zeggen”

“Je voelt de liefde, het is werkelijk een thuis komen”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Locatie         : online vanuit je eigen plek
Tijd              : 19.30 – 20.30 uur
Investering   : € 15,-
Aanmelding  : gebruik het formulier hieronder

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het online evenement (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event). Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!