7 februari 2023 - 19:30
Helmond

online energy update

Minder moeten en meer flow

De maandelijkse healings en gechannelde meditaties zijn moeiteloos maar hebben een wonderbaarlijk effect en diep helende uitwerking. Ze openen het hart zodat de liefde jou weer kan leiden in plaats van angst of dat kritische stemmetje in je hoofd.

 

Hoofd leeg en hart open

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen, je hoofd helder te houden en je hart open.

De online healings wijzen jou de weg uit je hoofd naar je hart. Het is een thuiskomen bij jezelf. Makkelijk & moeiteloos.

 

Reading energie collectief

De healings zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie. Energie = informatie. We starten met een korte update (reading) over de huidige energieën. Vervolgens gaan we door naar de Q & A. Via de privé chat kun jij jouw vraag stellen.

 

Licht – Frequentie – Energie

De healings werken op de lagen van licht, frequentie en energie. Je zou het slimme lichttechnologie kunnen noemen. Het werkt door op de energie en frequenties in het lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. Je ervaart “zero point energy”, De frequentie is hoog. Radicale rust en diepe vrede.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Meditatie is niet iets wat je doet, maar wat je bent”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Investering € 15.00 euro

Na aanmelding, ontvang je een mail met daarin een unieke link naar de live online healing (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event).

 

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!