Moeiteloos Mediteren – Healing

5 november 2019 - 19:30
Helmond

moeiteloos mediteren, healing

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is om van je hoofd naar je hart te gaan.

Mijn meditaties zijn super simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een magische uitwerking. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou zeker daarbij. Je ervaart onmiddellijk rust, kalmte en een tevreden gevoel. En dat gevoel blijft “plakken”.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte. En zeg nou zelf… willen wij dat niet allemaal?

Ik neem je moeiteloos mee naar een diepere laag in jezelf en help je om jouw innerlijke ruimte te ontdekken. De meditaties zijn energetische healings. Daarna voel jij echt dat je in alignment bent met Ziel. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt. Ook vertel ik je meer over de huidige energieën en hoe deze inwerken op je lichaam, jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit, zelfs als jij denkt dat mediteren echt niet voor jou is. Kom en ervaar het zelf!

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

“Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan”

Investering € 15,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur. Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes op de locatie aanwezig. Trek iets aan wat lekker zit.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos schriftelijk kunt annuleren.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.