Moeiteloos Mediteren – Healing

7 januari 2020 - 19:30
Nuenen

Heartspace healing, meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is om van je hoofd naar je hart te gaan.

Dit is de eerste healing – meditatie in 2020 en daarom extra feestelijk! Aansluitend op deze meditatie zal Theo Hofmans ons trakteren op zijn pianospel Hij neemt ons via zijn muziek mee naar hemelse sferen. Zijn muziek raakt je recht in het hart. Theo houdt van muziek en mystiek.

Ik neem je moeiteloos mee naar een diepere laag in jezelf en help je om jouw innerlijke ruimte te ontdekken. De meditaties zijn energetische healings. Daarna voel jij echt dat je in alignment bent met Ziel. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt. Ook vertel ik je meer over de huidige energieën en hoe deze inwerken op je lichaam, jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit, zelfs als jij denkt dat mediteren echt niet voor jou is. Kom en ervaar het zelf!

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

“Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan”

Investering € 15,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee en wat lekkers. Start 19.30 uur, einde 21.30 uur. Trek iets aan wat lekker zit.

Locatie

Deze meditatie zal plaatsvinden in Nuenen. Adres: Refelingse Erven 139, 5672 TC Nuenen.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.