Moeiteloos Mediteren – Healing

2 juli 2019 - 19:30
Helmond

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Leer om te schakelen van hoofd naar hart en ervaar zelf hoe gemakkelijk dat is.

Mijn meditaties zijn super simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een magische uitwerking. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te bewaren en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou daarbij. Je ervaart onmiddellijk rust, kalmte en een tevreden gevoel. En dat gevoel blijft “plakken”.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte. En zeg nou zelf… willen wij dat niet allemaal?

Ik neem je mee naar een diepere laag in jezelf en help je om jouw innerlijke ruimte te ontdekken. De meditaties zijn energetische healings. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

Bij binnen komst voelde ik het al, een oceaan van rust en vrede.”

Investering € 15,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur. Neem een handdoek of dekentje mee waarop je kunt gaan liggen.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.