Energetische Jaarafsluiting met Borrel & Bite

19 december 2019 - 19:30
Helmond

Oude en nieuwe Energie

Inmiddels na 20 jaar een traditie: de energetische jaarafsluiting van De Wijsheid van het Hart. Ben jij er dit jaar ook bij?

Wat gaan we doen? Heartspace Healing

We gaan mediteren, er is een groepshealing, we doen diverse rituelen, we lopen energetisch door het afgelopen jaar en ruimen energetisch op, integreren alle energetische updates van het afgelopen jaar en dan halen we het nieuwe jaar binnen. Hello 2020!

Aansluitend hebben we een gezellige Borrel & Bite.

Oh ja, enneh je maakt met jouw deelname kans op een leuke always-feel-goodie bag.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

“Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan”

Investering € 29,95

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee. De jaarafsluiting start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Borrel & Bite van ca. 21.00 – 22.00 uur.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekjes. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: voor deze meeting kun je niet kosteloos annuleren!


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Bedankt voor het inschrijven.