Heartspace Healing – meditatie

3 maart 2020 - 19:30
Helmond

Heartspace healing, meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is om van je hoofd naar je hart te gaan.

Mijn meditaties zijn super simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een helende uitwerking. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou zeker daarbij. Je ervaart onmiddellijk rust. En dat rustige gevoel blijft “plakken”.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik neem je moeiteloos mee naar een diepere laag in jezelf en help je om jouw echte Ik te ontdekken. De meditaties zijn energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Ook vertel ik je meer over de huidige energieën en hoe deze inwerken op je lichaam, jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit. Zelfs als jij denkt dat mediteren echt niet voor jou is.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

“Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan”

Investering € 17,50

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee en wat lekkers. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur. Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes op de locatie aanwezig. Trek iets aan wat makkelijk zit.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige “woonkeuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis. Bij aankomst hoef je niet aan te bellen. Je mag via de poort aan de zijkant naar binnen (na de poort linksaf richting woonkeuken).

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.