4 juli 2023 - 19:30

frequentie

You are the Flow

Alles is energie en energie wil stromen. Ben jij in harmonie met de energie? De maandelijkse online energy alignments wijzen jou de weg van je hoofd naar je hart. Ervaar de moeiteloze flow door jouw unieke frequentie te ontdekken. Ontdek wie jij ècht bent voorbij het denken. Thuis bij jezelf.

Deze alignment staat in het teken van de “crucifix code”. Het lichtlichaam van Moeder Aarde heeft een upgrade ondergaan. De energie die zij nu uitzendt is een energie die tegenpolen verenigt, beschermt en de balans herstelt. Het is de overwinning van het goede op het kwade.

Deze energie is sterk verbonden met de Kundalini energie. De kundalini van de Aarde maar ook onze Kundalini energie die aanwezig is in het lichaam. Het hexagram bevat de “crucifix code”. De metaforische dood en verlossing van het ego als heer en meester. Maar ook het eindstadium van Kundalini, waarin de oude mens afgelegd wordt en de nieuwe mens (zuiver gewaarzijn) verrijst. Het heilige huwelijk waarin polariteiten versmelten tot eenheid. Van twee, één maken.

Thuis bij jezelf

In het dagelijkse leven met alle onrust, onzekerheid, prikkels en afleidingen is het vaak lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen. Je verliest jezelf in doen en vooral denken. De energy alignments helpen je je diepere essentie te herontdekken. Je oude ik verdwijnt en je voelt je connected. Vrij en helemaal jezelf. Je voelt liefde en een diep vertrouwen. Je bent volledig aanwezig. Hier en nu.

De online meetings zijn wegwijzers naar jezelf. Voor mensen die lichter willen leven.

 

Reading energie

De alignments zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s in het collectief. Alles is energie en energie is informatie. Ik lees de energie en vertaal dit op een praktisch toepasbare manier zodat jij daar meteen je voordeel mee kunt doen in jouw dagelijkse leven.

Heb je een brandende vraag over bewustzijn, hooggevoeligheid, spiritualiteit of spiritueel ontwaken? Stel deze in de privé chat tijdens de Q & A.

 

Frequency

Deze online energy alignments helpen je om de verbinding met jezelf, jouw unieke frequentie te herontdekken. Het is niet alleen informatie. Het is energie, het is ervaren, voelen en beleven. Het zijn energetische transmissies. Deze werken magisch door op de energie en frequenties in het lichaam. Al bij de eerste woorden voel je het. De energie van het hart. Radicale rust en diepe vrede. I AM. Je straalt gewoon.

“Voor het eerst in jaren heb ik in een meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.”

“Je voelt de liefde, het is werkelijk thuis komen”

“Bijzonder hoe jouw stem energie overbrengt,  ik kreeg kippenvel”

“Iets is mijn hart binnengekomen en is niet meer weg gegaan.”

Locatie         : online (vanaf je eigen plek)
Tijd              : 19.30 – 20.30 uur
Investering   : € 15.00
Aanmelden   : via het formulier hieronder

Vlak voor het evenement ontvang je een mail met daarin een unieke link naar het live webinar (deel deze dus niet want de plekken zijn gelimiteerd tot het aantal geregistreerde deelnemers per event). Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!