Energetische Jaarafsluiting

22 december 2020 - 19:30
Helmond

Eindejaarsafsluiting

Het is inmiddels na ruim 15 jaar een traditie geworden, de eindejaarsmeditatie van de Wijsheid van het Hart! Met na afloop een gezellige borrel & bite en natuurlijk de kerst tombola. Misschien ben jij dit jaar de winnaar van de always-feel-goodie-bag?

We kijken terug op het afgelopen jaar. Wat neem je mee en wat laat je achter in 2020? We ronden het jaar energetisch af. De gechannelde transmissies van deze meditaties zijn altijd een energetische voorbereiding op het nieuwe jaar, er wordt ruimte gemaakt voor “het nieuwe”.

We sluiten zoals gewoonlijk af met weer een bijzonder ritueel van Licht. Dit jaar zal het ritueel in het teken staan van Vrede & Vrijheid.

Investering € 30,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee en wat lekkers. Start 19.30 uur, einde 22.00 uur. Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes op de locatie aanwezig. Trek iets aan wat makkelijk zit.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige “woonkeuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis. Bij aankomst hoef je niet aan te bellen. Je mag via de poort aan de zijkant naar binnen (na de poort linksaf richting woonkeuken).

Gezondheidscheck

Je bent welkom mits je klachtenvrij bent (en/of jouw eventuele gezinsleden). De 1,5 meter afstand regel geldt. Bij binnenkomst graag via de poort en keuken naar binnen. Geen handen schudden bij aankomst. Bij het weg gaan, kun je het pand verlaten via de voordeur. De ruimte wordt regelmatig gedesinfecteerd en geventileerd.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken (1,5 m regel wordt gehanteerd). Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Naam*:
Vereist veld
Voornaam*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
Telefoonnummer:
Plaatsen*:
Opmerkingen:

Tips en inspiratie ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief.

Bedankt voor het inschrijven.