De spirituele lente is aangebroken

de spirituele lente

Voel jij de intense frequentie verhoging die momenteel gaande is? Merk jij dat je steeds gevoeliger wordt? De energie verandert, dus veranderen wij ook.

Wat is er aan vooraf gegaan?

De channeling van februari dit jaar was een reis naar de diepte van Moeder Aarde. Bij aanvang van de channeling zag ik de voorouders in zeven cirkels om ons heen staan. De codes die ontvangen zijn, was de energie van “gratie” en “genade”. Een dag later ontving ik een email dat er die nacht zeer ongebruikelijke activiteit meetbaar was geweest in de Schumann resonantie van de aarde. Voor degenen die zich afvragen wat de oorzaak is in de veranderingen van de Schumann resonantie, dat is onder andere de Kundalini van de Aarde. Deze had enorme pieken laten zien..

De levensboom

Twee dagen voor de Equinox zag ik een enorme “draaiing” in energie en ik wist dit gaan we allemaal voelen. Niemand blijft onaangeraakt door deze draaiing in energie. Normaal gesproken krijg ik vooraf instructies door en beelden over wat wij gaan doen in de meditatie. Dit keer niet. Bij start van de meditatie verscheen helder en stralend Sananda. Zo intens sterk aanwezig en zichtbaar, ik wist dat deze meditatie anders dan anders zou zijn. We zijn gestart met het “repareren” van het aardegrid met een kosmische plasma -achtige substantie. Toen dit klaar was verscheen er een boom met enorme takken en wortels voor mij. Deze boom was gevuld met een gouden energie en ik zag dat in de stam van de boom een man en vrouw verweven waren.

Toen wij naar de boom toeliepen werd er gezegd “dit is het pad dat de ouden” gelopen hebben en dit is de levensboom. Ik zag om de boom wederom de voorouders in 7 cirkels om ons heen staan. Zij kwamen uit alle windrichtingen om met ons samen te zijn onder deze boom. We hebben plaats genomen onder de boom en er werd ons verteld “dit is een diepe herinnering”. Een diepe herinnering aan de droom die de ouden ooit gedroomd hebben. De hele schepping voelt dat wij hier zijn. Moeder Aarde, de elementen, de dieren, het plantenrijk, de wezens die leven in de zee, het mineralenrijk.

Jullie zijn hier gebracht om je wederom de diepe verbondenheid en eenheid te herinneren van al-dat-is. Je wordt verweven vanuit je ruggengraat met deze levensboom op een nieuwe manier. In harmonie, verbondenheid en met een diep respect voor alles dat leeft. En je zult anderen thuis brengen onder deze boom. Zodat ook zij het zich zullen herinneren. Eén en verbonden met je aardse familie (wortels) en één verbonden met je familie van Licht (takken). Zodat alle cirkels weer samen gebracht worden. Eén cirkel van Licht.

De huidige energieën

Wij ontvangen momenteel een aantal verschillende energieën:

  • Kosmische energie, dit is een ster, deze energie balanceert de elementen opnieuw uit
  • Nieuwe energie (zeer oude codes) vanuit Moeder Aarde, in mei 2017 heeft de Kundalini van de Aarde haar nieuwe verblijfplaats bereikt en de ascensie van Moeder Aarde was daarmee een feit.
  • Elkaar rap opvolgende sterke zonnewind en zonnestormen (magnetische stormen). Meer weten over zonnestormen? Lees dan deze blog.
  • De energie van nieuwe maan

Niet zo vreemd dus dat wij dit op fysiek niveau zo sterk voelen.

 

De Spirituele Lente breekt aan

Deze energie luidt het begin in van wat de oude profeten “de spirituele lente” noemen. Het tijdperk waarin de mensheid uit een diepe winterslaap komt en bewustzijn ontwaakt om naar spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid toe te groeien.

Een tijdperk waarin Liefde en Wijsheid wederom zullen regeren. Wat dit exact teweeg zal gaan brengen hangt sterk af van welk potentieel het individu tot uitdrukking zal gaan brengen. Je zou deze energie ook een “laatste wake-up call” kunnen noemen voor hen die zich nog niet op het pad van bewustwording bevinden. Het is aan jou wat je met deze energie doet.

Onthoud, deze energie gaat niet over “het weten en snappen” maar over “het zijn en leven”. Kennis die niet bevestigd wordt in het hart is nutteloos. Dit is geen energie van doen (forceren) maar ontvangen (zijn). Er is geen groter obstakel tot zelfrealisatie dan denken te weten wat verlicht bewustzijn is. Het grootste obstakel voor oude zielen in deze energie echter is hun “spirituele kennis”. Deze verhindert hen om te ontdekken wat het nieuwe potentieel is.

Waar sta je in jouw ascensie?

De groep ontwaakte zielen zullen in deze energie de donkere nacht van de ziel eindelijk helemaal kunnen afronden. Zij zullen merken dat projecten die eerder niet van de grond kwamen nu wel vorm kunnen gaan krijgen. Dit alles heeft te maken kosmische timing. Zij zullen door de nieuwe energie gefaciliteerd worden om anderen te leiden en te begeleiden bij hun ontwaken en spirituele ontwikkeling. Deze groep belichaamt spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid en zij zullen anderen de weg kunnen wijzen naar zichzelf.

Dan is er een groep zielen die door het proces van wakker worden gaat momenteel. Zij zullen een nog dieper verlangen gaan voelen om zich spiritueel te gaan ontwikkelen. De spirituele zoekers die hun “inner calling” volgen.

Er is een groep van zielen die op het punt staat om te ontwaken. Dit zijn degenen die tot nu toe nooit geïnteresseerd waren in esoterie, energiewerk,  bewustzijn en bewustwording. Maar nu toch plotseling voelen en merken dat zij zich aangetrokken voelen tot spirituele richtingen. Dit gaat vaak gepaard met een crisis, depressie, angst, identiteitscrisis en/of het verliezen van een relatie of baan. Een burn out of het verlies van een dierbare. Zij gaan op zoek gemotiveerd door lijden of verlies ervaringen.

Dan is er nog een grote groep die je zou kunnen scharen onder de noemer “in diepe slaap”. Ook zij zullen aangeraakt worden door deze energie. Zij zullen heldere momenten van aanwezigheid voelen en daardoor in angst schieten, in shock, innerlijke chaos, twijfels en intense zenuwachtigheid. En een gedeelte van hen zal beslissen om terug te keren naar diepe slaap.

Integratie en stabilisatie

Zoals altijd vraagt een energetische update om een integratie en stabilisatie periode. Zo ook met deze energieën. Wanneer de stabilisatie een feit is, weet ik niet precies. Omdat nog niet alle elementen uitgelijnd zijn. We hebben nu twee elementen gebalanceerd, er volgen er dus nog twee. Het verbindende element in dit alles is “ether”.

Een stukje uit de channeling:

“Wat je ook voelt, wat je ook ervaart. Het maakt niet uit. Kom, zit met ons onder de levensboom en herinner je weer wie je werkelijk bent. En voel dat je dit pad niet alleen loopt maar met je familie hier op Aarde en je familie van Licht. Kom, zit met ons. Ontwaak in Liefde en verbondenheid. Kom wij zingen een lied voor jou. Je hart kent het nog. Kun je het horen? Het is een taal die allen verstaan. Kom met ons in de heilige cirkel van Licht. Wij houden van je, jij bent ons en wij zijn jou. Alles is er om jou te dienen. Kom zit met ons en herinner je wie je bent”.

Ben jij wel toe aan lichter leven? Minder moeten en meer flow? Let’s meet!

Join us voor de maandelijkse online healing & energy update

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!