Diamond Light Coaching

Direct naar de kern

Diamond Light Coaching is een combinatie van intuïtieve coaching en energetische reading eventueel gekoppeld aan energetische behandeling. Energie = informatie. Alles is energie. Dat maakt deze vorm van coaching waardevol. Je leert te luisteren naar de energie. Je leert te luisteren naar jezelf. Voorbij het denken en angst. 

Het diamanten licht

Diep verscholen in je hart bevindt zich een etherische diamant van zuiver licht. De Bodhi diamant. Men zegt dat deze etherische diamant de essentie van verlichting vertegenwoordigt. Het symbool in het logo van De Wijsheid van het Hart.

Precies daar is deze coaching op gericht. Het is de reis naar binnen. De shift van je hoofd naar je hart. En dit is lastig uit te leggen. Want je “denken” kan dit niet echt bevatten. Sterker nog, je denken wil niet dat jij dit ontdekt! Het is de grootste valkuil en saboteur in dit proces. Deze coaching is gericht op de valkuilen te herkennen. Met praktische tips en tools die jou feilloos de weg wijzen naar het ontdekken van je ware essentie. Makkelijk en simpel. Spirituele coaching maar praktisch toepasbaar, direct en simpel.

Thuiskomen

Jouw onbewuste struikelblokken en (overlevings) patronen zijn snel helder en we gaan meteen energetisch aan het werk. De coaching is gericht op bewustwording van jouw power tools. Power tools die iedereen van nature heeft. De coaching brengt je peace of mind, innerlijke rust, antwoorden op levensvragen en thuis komen bij jezelf. Landen in je lijf en hart. Dit is geen teaching, geen trucje, geen techniek maar directe herkenning. Wakker worden heeft niets te maken met snappen. Als het niet bevestigd wordt in je eigen directe ervaring heb je niets aan “snappen hoe het in elkaar zit”. Het mag bevestigd worden in je hart. De liefde en het licht in jezelf weer volledig vertrouwen. Heerlijk eerlijk en gewoon lekker jezelf zijn. Als je ophoudt met dingen te doen waar je eigenlijk geen zin in hebt (ongeacht de gevolgen), ervaar je flow en creativiteit. Want dan volg jij je hart. 

Diamond Light Coaching helpt je bij:

  • meer zelfinzicht, bewustwording en helderheid
  • eindelijk ècht vrij te zijn van dat stemmetje in je hoofd
  • direct naar de kern te gaan
  • minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst gebruiken om te komen tot dieper bewustZijn
  • het herkennen van de valkuilen op je pad van bewustwording
  • innerlijke rust ervaren en ècht vrij te zijn
  • goed om te gaan met (hoog)gevoeligheid, jezelf niet verliezen in sterke emoties
  • te leren luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen
  • flow te ervaren en verbinding met Soul

Je kunt starten met een Light coaching traject (of losse sessies) nadat je een consult hebt gehad.

Investering € 69,95 per uur (half uur coaching half uur behandeling)

Gezondheidscheck

Je bent welkom in de praktijk mits je klachtenvrij bent (en/of jouw eventuele gezinsleden). Alle diensten zijn ook online beschikbaar.

 

healing
reading

Strippenkaart Healing

5 Healings (45 minuten) met korting.

Investering 229,95.

Transfomatie Traject

6 transformatie sessies (60 minuten) met korting.

Investering 379,95.

PowerCombi

Reading en healing met korting (90 minuten).

Investering 89,95.

“Ik ervaar de rust van dieper gewaarzijn”

Bedankt voor het inschrijven.