12 februari 2023 - 13:30
Rosmalen

leven vanuit je hart

 

van Hart tot Hart

Tamara neemt je tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten mee op een bijzondere innerlijke reis. Thuis komen bij je jezelf. We gaan onderzoeken en ervaren wat (hart)bewustzijn is en wat praktische spiritualiteit inhoudt. Het ware ontwaken is het ontwaken van het hart. Dat is niet iets wat je door hard werken of “het snappen” tot stand kunt brengen. Dat is juist een valkuil! Ze laat je de valkuilen zien op het pad van bewustwording. Elke bijeenkomst is weer anders, telkens belichten we een ander thema. Maar de input en vragen vanuit de groep, dat wat spontaan ontstaat, zijn leidend.

 

Praktische Spiritualiteit & Bewustwording

Deze bijeenkomsten zijn wegwijzers naar verdieping van je spiritualiteit & bewustwording. Voor mensen die lichter willen leven en vanuit hun hart. Maar hoe doe je dit praktisch gezien? Tamara reikt je vanuit diverse hoeken effectieve tools aan. Zij is opgeleid tot Energetisch Therapeute, Medium, Mindfulness Trainer, Life Coach en Meditatie trainer. Ze begeleidt mensen bij spiritueel ontwaken (zelfrealisatie), intuïtieve ontwikkeling en hoog gevoeligheid.

Je krijgt inzichten aangereikt, praktische tools die je meteen kunt inzetten in je dagelijkse leven, je bent samen met gelijkgestemden, je kunt al je vragen inbrengen, je ontvangt coaching of een energetische reading, je ontvangt oefeningen en tips die je helpen je aandacht in het Nu te houden, je ontvangt meditaties & healings, je gaat bewust verstillen en vertragen, we doen gezamenlijk helder onderzoek naar wat bewustzijn nu eigenlijk is maar boven alles word je ondergedompeld in een veld van ontspanning. Geen moeten, geen forceren maar gewoon zijn. En dat voel je. Je bent welkom.

 

Helderheid, ervaren & beleven

Deze interactieve bijeenkomsten ondersteunen je de verbinding met je ware zelf te ontdekken en ervaren. Leven vanuit je hart hoe doe je dat praktisch gezien? Het is niet alleen informatie. Het is energie, het is voelen, het is ervaren en beleven. Ervaar het bijzondere energieveld dat voelbaar is tijdens deze bijeenkomsten! Het is een thuiskomen bij jezelf en jezelf opladen. Voeding voor je ziel.

Als jij de connectie ervaart met je ware zelf, ervaar je die ook met anderen. Kom en verbind je met ons van hart van hart. De wereld heeft het nodig.

 

“Onze samenleving is slechts een reflectie van ons bewustzijn.

Jouw transformatie is de transformatie van deze wereld”

~ Tamara

 

Locatie          : Hof Eyghentijds, Lunerkampweg 5, 5245 NB Rosmalen
Tijd               : 13.30 – 15.30 uur
Investering    : € 20.00  (incl. koffie/thee/water en wat lekkers)

 

Aanmelden

Gebruik het formulier hieronder. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!