Energetisch Lichtbericht

De Kundalini van de Aarde is verhuisd en de diamanten codes vanuit het hart van Moeder Aarde zijn vrijgegeven. Als gevolg daarvan verandert het energetische Planetaire Lichaam en dus ook onze fysieke lichamen. Lees meer in dit energetisch lichtbericht. 

Ik wil één aspect daarvan in deze blog belichten; veranderingen in het endocriene systeem en centrale zenuwstelsel.

Op dit moment ervaar ik een grote verandering in mijn zenuwstelsel en merk ik dat mijn endocriene stelsel van dag tot dag verandert. De veranderingen hebben een impact op de electrolyten balans en mineralen balans. Ik zie dit in meerdere of mindere mate ook bij veel van mijn clienten. De informatie die ik deel in deze blog is kort en beknopt. De materie is te complex om in één blog volledig te delen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met de Kundalini van Moeder Aarde die op haar nieuwe verblijfplaats is aangekomen. Vanaf dat moment is zij de oorspronkelijke diamanten codes gaan vrijgeven.

Ruggengraat, het zenuwstelsel en het endocriene stelsel

 Het Kundalini vuur is erg actief geweest de laatste tijd. Kundalites zullen dit herkennen. Gevoelens van woede, frustratie en agressie kunnen sterk naar voren komen en deze kunnen je systeem op verschillende manieren “aanvuren”. Let op intense emoties! Deze brengen het lichaam onnodig uit balans. Onbalans in het zenuwstelsel doordat er een nieuwe herbedrading wordt aangelegd door het lichaam waardoor het Licht moeiteloos kan reizen. Subtiele energetische energiebanen zijn schoongemaakt door Kundalini energie. Afwisselend intense hitte ervaren en dan weer een ijzige koude die voelbaar is in de subtiele energiebanen, spieren en bloedvaten. Het is net zoiets als in een lamp die 40 watt aankan en daar dan een gloeilamp in stoppen van 300 watt…. Dit proces dwingt je om veranderingen in je leefstijl, gedrag en gewoonten aan te brengen. Anders kan het lichaam dit niet goed verwerken en ontstaat er (een nieuwe) ziekte of een ernstige klacht.

Kosmische activatie hypothalamus

De hypothalamus is de poortwachter tussen je fysieke lichaam en je nieuwe aarde chakra’s. De hypothalamus is nauw verbonden met het element water. Het reguleert je lichaamstemperatuur en de stroming van water in het lichaam. Vorig jaar toen de nieuwe tijdlijnen werden geactiveerd zag ik dat deze werden verweven met het element water en lucht. Wil je daar meer over weten, lees dan de voorgaande blogs. Vandaar dat het in de buurt zijn van water, meer drinken en meer buiten zijn op dit moment zo belangrijk zijn. Deze activatie vindt niet bij iedereen simultaan plaats. Deze activatie is momenteel gaande bij Firstwavers die hun training hiervoor hebben afgerond of af aan het afronden zijn.

Nu meer dan ooit is het belangrijk om in contact te komen met natuurlijk bewustzijn, natuurlijk dag en nacht ritme, natuurlijke voeding (want dat is ook frequentie) en de elementen. Kortom Aarde, water, lucht en voeding faciliteren dit proces. Het zorgt voor een verbetering van geleiding in het electromagnetische veld. Het binnenkomend Licht (wat nieuwe informatie is) reist via het kroon chakra naar je ruggengraat. Daarboven op ontvangen wij nog steeds continue nieuwe Aarde Codes via onze stuit en ruggengraat. Ook vindt er een fusie plaats van drie kosmische portalen. De Kundalini Aarde energie die binnenkomt kan op een aantal manieren via het ruggenmerg het lichaam “aanvuren”:

 

 • via neurale paden in het spierstelsel, resultaat spierpijn en krampen
 • aanvuren impulsen in de huid, gewaarwordingen van onderhuidse hitte, prikkeling, jeuk, exczeem, koude stroomstootjes voelbaar onder de huid,
 • aanvuren bloedvaten, beperkte bloedcirculatie, hitte of koude in vaten voelbaar
 • aanvuren organen en endocriene stelsel, het mag duidelijk zijn dat je dan allerlei fysieke klachten kunt ervaren, het vuurt teveel aan of remt juist de normale werking van een orgaan of klier
 • problemen met rug, ruggengraat
 • duizeligheid, problemen met concentratie en desorientatie

Electromagnetische herstructurering via de Gulden Snede

 We gaan dus door een cellulaire transformatie. Nou wat ik interessant vind is dat dit ondersteund wordt door Aarde, Water, Vuur, Lucht en voeding. Deze elementen met name ondergaan momenteel een electromagnetische herstructurering. Ik noem dit “herschikken van onze realiteit en energie door de Gulden Snede”. Ik zie al maanden overal 444, en 111 en combinaties hiervan. Continue. Deze code resoneert met Moeder Aarde en de Gulden Snede. Als de Gulden Snede wordt toegepast ervaren wij schoonheid, harmonie en balans. Dat is waar wij naar onderweg zijn. Ook al voelt het nog niet zo, ook al lijkt het nog niet zo.

Deze electromagnetische herstructuring activeert bij sommige healers, Gatekeepers, wayshowers, sjamanen, lichtwerkers nieuwe healingsvaardigheden. Deze zijn zeer bijzonder, daarover zal ik later meer delen.

De ruggengraat is de grote geleider

Je zult begrijpen dat deze periode een erg uitdagende tijd is op fysiek niveau. Ervaar jij klachten dan is het nu meer dan ooit belangrijk om iets te doen aan lichaamswerk. Kies intuïtief. Er is geen “one-size-fits-all”. Luister naar je lichaam, voel wat je nodig hebt nu. Neem rust en zorg ervoor dat je wat langer kunt slapen. Ga eerder naar bed. Ondersteun het lichaam met homeopathie, hoogwaardige supplementen, juiste voeding, massages, yoga, cranio sacraal therapie, raadpleeg een goede energetische therapeut die werkt vanuit bewustzijn, of bezoek een chiropractor. Mocht je last hebben van rugklachten. Het kan zijn dat er (energetische) aanpassingen nodig zijn in je ruggengraat. De ruggengraat is cruciaal in dit alles. Alle lichaamsvloeistoffen gaan door de ruggengraat. Vanuit je rug wordt de energie verdeeld door het zenuwstelsel en het zenuwstelsel stuurt de klieren aan. Kortom, doe wat nodig is. Deze omzetting is een grote omzetting! Iedereen kent het 7-voudige chakra systeem, maar dit is echt passé. Er zijn honderden kosmische chakra’s die één voor één weer geactiveerd worden en via de Goddelijke Vrouwelijke Energie opnieuw met elkaar verweven en gebalanceerd worden. De meest belangrijke nu op dit moment zijn de vele chakra’s naast de ruggengraat. Als je burn out symptomen ervaart nu heb je grote kans dat dit proces bij jou niet goed verloopt. De energetische verandering in de Kundalini van de Aarde ligt ten grondslag aan dit alles. Het planetaire lichaam is veranderd en is nog steeds in beweging met een diepgaande aflijning. Onze lichamen zijn verbonden met Moeder Aarde dus bewegen en veranderen wij mee. Ook het dierenrijk. Wetenschappers zullen in de nabije toekomst deze veranderingen in biochemie en het electromagnetische veld gaan ontdekken. 

Balanceren

Hoe kun je de energie het beste balanceren en bewust sturen? Het “ondergaan” of uitzitten zal je niet veel brengen. Van iedereen wordt in deze tijd verantwoordelijkheid nemen gevraagd. Wij zijn Meesters van Licht en zelf verantwoordelijk voor integreren en balanceren vanuit bewustZijn. Hieronder wat tips op rijtje:

 • Balanceer met Aarde, water, lucht en voeding
 • Kies bij onbalans of klachten voor energetische therapie of lichaamswerk vanuit je gevoel om de energie te helpen geleiden op de juiste manier
 • Stel je zelf niet te vaak bloot aan verstorende electromagnetische straling, zoals laptop, tv, mobieltje, WIFI etc.
 • Mediteer, meditatie is een prima manier om te wortelen in aanwezigheid
 • Zorg voor veel rust, gedurende de slaap is er geen hersenactivitieit, in deze toestand kan het lichaam zonder tussenkomst van je bewuste denkgeest de omzettingen makkelijker en sneller verwerken
 • Let op focus; waar je gaat je aandacht naar uit? Aandacht is energie geven. Dus als je aandacht uitgaat naar “he wat vervelend nu dit weer” geef je energie aan weerstand en verzet
 • Druk, druk, druk gaat met deze energie niet werken, “ja maar” of “ik wil” overigens ook niet

Ondersteuning nodig?

Boek een energetische behandeling om snel een fysieke of energetische blokkade op te heffen. Wil jij meer weten over ascensie, de verschillende bewustzijnsniveau’s met bijbehorende valkuilen en activaties? Kijk dan onder de agenda. Zit je “vast” in zich herhalende patronen? Dan kan een reading je helpen om direct naar de kern te gaan.

Tamara van de Beek

copyright alle rechten voorbehouden | De Wijsheid van het Hart

Delen mag en is superfijn! Maar wees sociaal en deel de blog onder bronvermelding.

You're inn!