Een reis van hoofd naar hart

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken en te willen analyseren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart ? Zoals vertrouwen, intuïtie, overgave, acceptatie, liefde & compassie? Als klein kind had je dit van nature. Een nieuwsgierige open houding, verwonderd door alles wat je tegen kwam. De wijsheid van je hart volgen was toen nog heel gewoon. Dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op heeft nog niet zo sterk. Intuïtief en creatief was je. Natuurlijk bewustzijn was er gewoon en het leven was magisch… 

Mijn zoektocht

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke zoektocht. Ik was net als jij op zoek. Ik heb namelijk heel lang gedacht dat er iets mis met me was. Ik zag zoveel (ik ben helderziend) en voelde zoveel. Het overweldigde mij. Ik was onrustig, had een enorme controledrang, faalangst en was de perfecte perfectionist. Sociale conditioneringen en mijn sterk empathische vermogens hadden ervoor gezorgd dat ik me had leren aanpassen aan mijn omgeving maar ondertussen mezelf compleet verloren was.  Ik ging op zoek naar mezelf. Een avontuur vol valkuilen  maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en “oude” en “nieuwe” spirituele leermeesters. 

Thuiskomen

Om uiteindelijk moe gestreden te ontdekken dat het eigenlijk heel simpel is: overgave aan dat wat IS. Het “licht” ging aan en mijn hart stroomde spontaan over van liefde. Zomaar.  Ik werd wakker. Vanaf dat moment zie en beleef ik de wereld compleet anders. Ik kijk nu door de lens van liefde naar de wereld en de “ander”. Wat bleef was een prettige leegte, diepe vrede, tevredenheid en een gevoel van thuiskomen. Eindelijk. De Wijsheid van het Hart was geboren. Een thuishaven voor zoekers naar waarheid, licht, innerlijke rust, spiritualiteit, bewustzijn en blijvend geluk. 

Werken met zielstalenten

Nu ondersteun en begeleid ik anderen in hun zoektocht en ontwaken. Ik doe datgene waar ik echt van geniet. Ik werk vanuit intuïtie en hart samen met spirit. Ik werk met mijn talenten uit ziel. Dat wat ooit een last voor me was blijken mijn grootste talenten te zijn. De gevoeligheid, het empathische vermogen, de helderziendheid, feilloos energie kunnen lezen. Het raakt je recht in je hart. Het licht in jou wordt aangeraakt. Een wegwijzer op jouw pad van bewustwording en spiritualiteit. Maar dan gewoon simpel en praktisch toepasbaar. Geen jarenlange “spirituele beoefening” of urenlang mediteren zonder resultaat. Nee dat dus niet. Het buitengewone zit ‘m namelijk in het gewone.  In het gewoon mens mogen zijn.  Terug naar de eenvoud. Terug naar natuurlijk bewustzijn. Simpel en eenvoudig leven. De natuurlijke ritmen herkennen en volgen.

Achtergrond

Ik heb jarenlange ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van (hooggevoelige) personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Lichtcoach en Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en helder bewustZijn. 

Ben jij klaar voor de shift? Dan ontmoet ik je graag.

 

Tamara

Voor informatie, aanmelding of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Jij bent uniek en goed precies zoals je bent.