De gids vind je in je inbox

Check je spamfolder, just in case. Heb je niets ontvangen? Mail mij dan tamara@dewijsheidvanhethart.nl. Nieuwsgierig naar wie ik ben?

Even voorstellen

Tamara van de Beek. Leuk om kennis te maken.

Ik coach kinderen en (jong) volwassen en biedt energetische ondersteuning. Bij (hoog)gevoeligheid, transformatieprocessen, bewustwording, levensvragen en stress reductie. Uit je hoofd, in je hart. Hulp bij spiritueel ontwaken.

Ik geef trainingen intuïtieve ontwikkeling, healings & Nieuwe Aarde Life Skills.
Energie, frequentie & licht zijn echt mijn ding. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Mijn diamantjes:

hulp bij spiritueel ontwaken

Dank je wel! Je beschrijft het heel helder. Ik denk dat jij dit gebeuren begrijpbaar maakt voor mensen zonder bewustzijnsontwikkeling en degenen die wel ‘bewust’ zijn. Ik ga deze informatie gebruiken.

Wat een herkenning. Het lijkt wel alsof je over mij praat. De do’s en don’t die herken ik wel. Nu ik dit heb gelezen vallen de puzzelstukjes op z’n plaats. Het heeft mij geholpen met acceptatie van mijn proces.

Ik heb een lang pad bewandeld en zoek al een tijdje naar antwoorden. Nu ik dit heb gelezen voel ik een rust. Misschien was ik op zoek naar bevestiging van wat ik zelf eigenlijk wel al wist. 

You're inn!