Life Coach, ascensie, hooggevoeligheid, leven vanuit je hart, bewustzijn, bewustwording, mediteren in Eindhoven, medium in Eindhoven, healing in Eindhoven, reading in Eindhoven, lichtwerkers, spiritualiteit, spiritueel ontwaken, I AM, lichtwerkers, nieuwetijdskind

Wist jij dat alles energie is en verbonden is? En dat alles wat je doet, zegt, denkt en voelt energie in beweging kan zetten? Dat betekent dat iedereen een bijdrage levert aan dat wij noemen “het veld”.  Zowel bewust als onbewust. Dit veld is eenheidsbesef.

Wij werken dagelijks bewust met energie. En willen onze tips & trics heel graag met je delen! Zodat jij een BEWUSTE bijdrage kunt leveren in “het veld”.  Vanuit intuïtie en het hart. Samen de energie in beweging zetten.  Liefde, waarheid, vrijheid en vrede. Voor iedereen.

Waarom?

Omdat we zien dat er veel angst is, onrust, chaos, depressie en onzekerheid. Omdat velen vergeten zijn wie ze werkelijk zijn. Omdat velen de liefde niet meer voelen maar alleen nog maar angst. Het is prima om dit allemaal te voelen en te zien als je maar de stilte die je bent kunt blijven voelen. Wij willen de angst laten kennismaken met de Liefde. En de Liefde met de angst. 

Samen Één

Stel je eens voor dat wij zouden samen werken als één. Als wij massaal spreken vanuit het hart, handelen vanuit het hart, leven vanuit het hart. Als de Liefde onze gidsenergie zou zijn in plaats van angst? Wat voor impact zou dit hebben op het veld? Daarom nodigen wij je uit om met ons op vaste tijdstippen een Ritueel van Licht uit te voeren. Energetisch onze krachten bundelen tot een explosie van Liefdeslicht.  Samen als Één. Deelname is gratis. 

Op zondag 7 november a.s.  starten wij om 10.30 uur met ons eerste Ritueel van Licht. Wij blijven dit twee wekelijks doen zolang het nodig is. 

Rituals of Light

Rituelen kunnen energie in beweging zetten.  Onze voorouders wisten dat.  Wij zijn dat een beetje vergeten. Een ritueel is bewust stilstaan bij een belangrijke gebeurtenis en het kanaliseren van energie.  Een meditatie, een gebed, zingen, dansen, kruiden branden, voorouders herdenken en een kaarsje branden, bloemen offeren, een mantra. Het kan echt van alles zijn. Zolang je het met aandacht en gerichte focus doet. Een ritueel uitgevoerd vanuit het hart is een blessing. Voor jezelf en de wereld. 

Als jij mee wilt doen met onze Rituelen van Licht dan doe je dat ten eerste voor jezelf maar daarmee ook voor de wereld. Een wereld die door de crisis van ontwaken gaat.  

Rituals of Light is onderdeel van De Wijsheid van het Hart in samenwerking met Mir’s Magische Wereld.

Onze uitnodiging

  • jij wilt verantwoordelijkheid nemen voor wat je bijdraagt in het veld
  • we vragen je om jouw unieke talent in te zetten om het veld positief te voeden
  • ontdek dat geven ontvangen is en delen vermeerderen is
  • we wijzen niets af, we vechten nergens tegen, we vermijden niet, we onderdrukken niet, we willen niets forceren, het veld van liefde draagt alles
  • we brengen de aandacht en de focus alleen naar het wezenlijke (het veld)
  • verbinden is niet nodig, alles is al één
  • wij willen angst de liefde laten ontmoeten en vice versa
  • je kunt deelnemen vanuit je huis, je tuin, het balkon, het bos
zelfrealisatie, ascensie, hooggevoeligheid, leven vanuit je hart, bewustzijn, bewustwording, mediteren in Eindhoven, medium in Eindhoven, healing in Eindhoven, reading in Eindhoven, lichtwerkers, spiritualiteit, spiritueel ontwaken, I AM, lichtwerkers, nieuwetijdskind

Hoe werkt het?

Meld je aan via het formulier hieronder. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname. Wij mailen je de instructies vooraf. We starten het Ritueel van Licht allemaal  op dezelfde manier en op hetzelfde tijdstip (eerste Ritueel is op zondag ochtend 7 november a.s.). Gewoon lekker vanuit je huis, de tuin of het bos. Maar de verdere invulling van het Ritueel is aan jou. Jij mag dat vorm  geven vanuit jouw talent. Dus je mag gewoon stil zijn, in meditatie gaan, trommelen, klankschalen gebruiken, zingen, dansen, niet iets doen en gewoon zijn (ook heel fijn!), bidden, een visualisatie. Kortom je mag je eigen ritueel van licht uitvoeren (30 minuten).  Alleen of met je vrienden, de buren, de kids. We zullen de interactie met elkaar aangaan via onze social  media kanalen.  Volg ons op deze kanalen. Let’s do this together!

Wie zijn wij?

Tamara van de Beek

Eigenaar De Wijsheid van het Hart

In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken en te willen controleren? Denken & doen is belangrijker geworden dan voelen & zijn. Een maatschappij die vergeten is hoe te leven in harmonie met de Goddelijke Vrouwelijke Energie. Afgesneden van de enige bron die kan genezen, voeden, transformeren en het nieuwe kan baren.  Het hart.

Spirituele & Energetische Coaching

 

Miriam Adriaans

Eigenaar Mir’s magische wereld

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verbinden met de natuur. Zowel de natuur om me heen als mijn innerlijke natuur. Daar begint voor mij de magie.

Magie betekent voor mij verbondenheid. Waar verbinding opgemerkt wordt is ruimte voelbaar. Ruimte in ons hart, in ons denken, in ons hele wezen in feite. Dit vraagt om bewustwording. De natuur helpt mij om de fluisteringen van mijn ziel te horen en toegang te krijgen tot mijn intuïtie.  Vanuit deze visie ondersteun, inspireer en begeleid ik anderen die vragen hebben, inzichten en helderheid zoeken op hun pad. 

Spirituele Coaching & begeleiding

 

Join us?

Meld je aan en je ontvangt een e-mail met alle details.

Bedankt voor het inschrijven.