Over

Een reis van hoofd naar hart

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Sommigen noemen het “The Great Awakening”.

In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken, te analyseren en willen controleren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart ? Zoals vertrouwen, intuïtie, overgave, acceptatie, liefde & compassie?

Als klein kind had je dit van nature. Een nieuwsgierige open houding, verwonderd door alles wat je tegen kwam. De wijsheid van je hart volgen was toen nog heel gewoon. Dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op heeft nog niet zo sterk. Intuïtief en creatief was je. Natuurlijk bewustzijn was er gewoon en het leven was moeiteloos en magisch… 

Mijn zoektocht

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke zoektocht. Ik was net als jij op zoek. Ik heb namelijk heel lang gedacht dat er iets mis met me was. Ik zag zoveel en voelde zoveel. Het overweldigde mij. Ik was onrustig, had een enorme controledrang, faalangst en was de perfecte perfectionist. Sociale conditioneringen en mijn sterk empathische vermogens hadden ervoor gezorgd dat ik me had leren aanpassen aan mijn omgeving maar ondertussen mezelf compleet verloren was. Ik ging op zoek naar mezelf. Een avontuur vol valkuilen maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en “oude” en “nieuwe” spirituele leermeesters. 

Thuiskomen

Om uiteindelijk moe gestreden en wanhopig te ontdekken dat het eigenlijk heel simpel is. Ik gaf het vechten en het harde werken aan mezelf op. Dat was mijn moment van diepe overgave. Een diepe liefde kwam spontaan omhoog. Zomaar. Vanaf dat moment zie en beleef ik de wereld compleet anders. Wat bleef was een prettige leegte, diepe vrede, tevredenheid en een gevoel van thuiskomen. De Wijsheid van het Hart was geboren. Een thuishaven voor sensitieve zielen en zoekers naar waarheid, innerlijke vrijheid en  bewustzijn. 

Werken met zielstalenten

Nu ondersteun en begeleid ik anderen in hun zoektocht en ontwaken. Ik doe datgene waar ik echt van geniet. Ik werk vanuit intuïtie en Soul samen met de Lichtwereld. Dat wat ooit een last voor me was blijken mijn grootste talenten te zijn. De gevoeligheid, het empathische vermogen, de energetische helderziendheid, het intuïtieve, het channelen. Jouw energie vertelt mij wie je bent. Een wegwijzer op jouw pad van bewustwording en zelfrealisatie. Maar dan gewoon simpel en praktisch toepasbaar. Geen jarenlange “spirituele beoefening” of urenlang mediteren zonder resultaat. Nee dat dus niet. Spiritualiteit made Simple. Terug naar de eenvoud. Gewoon mens-zijn. Je alledaagse “normale” leven dat is pas echt spiritueel. Want kom jij daar niet jouw uitdagingen in tegen? Als jij je leven leeft als liefde dan ben je thuis altijd. Want dat is wat je bent. Liefde.

Achtergrond

Ik heb ruim 25 jaar ervaring met het spiritueel & energetisch coachen van (hooggevoelige) personen en kinderen. De gechannelde meditaties die ik al 20 jaar lang geef staan bekend als diepgaand en life changing. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie & energie. De Wijsheid van het Hart biedt spirituele coaching & energetische ondersteuning op jouw pad van ontwaken. Voorbij het denken en de illusie van afgescheidenheid terug naar de Eénheid. Dit hoef je niet tot stand te brengen. Dat is er al. Je hoeft het alleen maar te ontdekken. 

Tamara

Het hart begrijpt wat het hoofd niet kan bevatten

You're inn!