Life Coach, ascensie, hooggevoeligheid, leven vanuit je hart, bewustzijn, bewustwording, mediteren in Eindhoven, medium in Eindhoven, healing in Eindhoven, reading in Eindhoven, lichtwerkers, spiritualiteit, spiritueel ontwaken, I AM, lichtwerkers, nieuwetijdskind

Voorbij de angst

Als angst je leven beheerst is deze healing voor jou.

Op 27 april a.s. geef ik éénmalig GRATIS deze online healing.

Start 19.30 uur

Deze online healing is voor iedereen die last heeft van angst. Als jij alles al geprobeerd hebt en niets heeft je geholpen, dan is deze healing voor jou! In deze online sessie gaan we anders kijken naar angst. Ik neem je mee op reis in jezelf.  Een reis terug naar Liefde.  Zodat angst jou niet meer in zijn greep heeft. Jij bent ongelofelijk krachtig en zoveel groter dan angst ooit kan zijn! 

Geen techniek en geen methodiek. Als jij je aanmeldt voor deze healing heb je dat waarschijnlijk allemaal al geprobeerd en heeft het je niks opgeleverd. Dit is een ervaring en dit is simpel. Een ervaring die je leven kan veranderen. Een leven vrij van angst.

De healing helpt je met..

  • je authentieke zelf ervaren
  • het veld van eenheid en liefde ervaren
  • angst werkelijk toe te laten zonder dat deze je in een wurggreep houdt
  • ontspanning, ook als je angst ervaart
  • helemaal aanwezig zijn in je lijf
  • open en ontvankelijk zijn
zelfrealisatie, ascensie, hooggevoeligheid, leven vanuit je hart, bewustzijn, bewustwording, mediteren in Eindhoven, medium in Eindhoven, healing in Eindhoven, reading in Eindhoven, lichtwerkers, spiritualiteit, spiritueel ontwaken, I AM, lichtwerkers, nieuwetijdskind

 

 

Tamara van de Beek

Eigenaar De Wijsheid van het Hart

In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken, te analyseren en willen controleren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart? Deze healing zal je helpen om angst vanuit het hart te ontmoeten. Geen techniek, geen methodiek maar een ervaring die je helpt ontdekken dat jij veel groter bent dan angst ooit kan zijn.

Spirituele & Energetische Coaching

 

Wat geen enkel traject me had gebracht om van mijn angst af te komen (eerder verder wegdrijven van mezelf) zat al die tijd gewoon in mezelf!

Eindelijk is de angst er niet meer. De afgelopen jaren waren een gevecht met mezelf en met angst. Ik ga nu met vol vertrouwen en vanuit mijn hart, zonder te weten hoe het uitpakt gewoon ZIJN en vanuit mijn hart verder.

Dank je wel Tamara, je bent een life changer.

Client Diamond Light Coaching

Na een jarenlang intensief traject en medicatie om van mijn angsten af te komen is het nu dan zomaar gebeurd. Het is gegaan precies zoals jij zei. Niets-doen.  Ik kan het nog niet echt geloven. Dat het werkelijk zo simpel is.

Client Trance Healing

Ik heb veel meegemaakt en ook veel therapie sessies gehad maar het echt vinden van een innerlijke rust, dat ontbrak nog steeds. Een reading gedaan op afstand en dat heeft ZO veel goeds in gang gezet! Inmiddels kan ik niet meer tellen hoeveel nieuwe en positieve dingen er in mijn leven gebeuren (ik ben nooit zo overenthousiast, maar nu wel!) En dat allemaal na één sessie met haar. Alsof ik de start heb mogen maken en ervaren van een nieuwe fase. Een echte doorbraak die nodig was om de innerlijke blokkades los te maken en door te kunnen gaan. Echt, een aanrader!  

Kim Client Reading

De healings zijn altijd waanzinnig bijzonder!

Schijf je hier in en je ontvangt een e-mail met alle details.

Bedankt voor het inschrijven.