Life Coach, ascensie, hooggevoeligheid, leven vanuit je hart, bewustzijn, bewustwording, mediteren in Eindhoven, medium in Eindhoven, healing in Eindhoven, reading in Eindhoven, lichtwerkers, spiritualiteit, spiritueel ontwaken, I AM, lichtwerkers, nieuwetijdskind

21-12-2020 the great galactic alignment

GATHERING OF LIGHT

An inner journey into the Diamond Heart of Being

Op 21 december a.s. geef ik éénmalig GRATIS deze online healing-channeling.

Start 19.30 uur

Kom en reis met ons naar binnen. Voorbij het denken, voorbij de emoties, voorbij de fysieke sensaties, voorbij je levenssituatie. Sluit je aan en reis met ons door de etherische diamant.  Het portaal van Eenheid & Liefde. Het diamanten bewustzijn ontwaakt. De liefde roept je. Kun je het horen?  

Op 21 december a.s. vindt er een bijzondere kosmische aflijning plaats. The Great Galactic Alignment.  Een wereldwijd samenkomen in het Licht. Velen zielen op aarde zullen door dit portaal gaan. Kom en reis samen met jouw familie van Licht door dit portaal en ervaar je oneindige tijdloze zelf.  We eindigen waar we ooit begonnen zijn.

In deze donkere dagen. Onthoud één ding: je hoeft niet op zoek te gaan naar het licht. Jij BENT het licht.

“There will come a day when people of all races, colors, and creeds will put aside their differences.  When the birds fall from the sky and the air and water is poisoned. They will come together in love, joining hands in unification, to heal the Earth and all Her children. They will move over the Earth like a great Whirling Rainbow, bringing peace, understanding and healing everywhere they go.  They will live in the way of the Great Spirit and teach ways to keep Mother of the Ground sacred forevermore.

They will be called Rainbow Warriors for they will gather the four sacred directions, all distinctly separate but forever connected in the Circle of Life”. 

~Native Prophecy The Galactic Plan

De healing helpt je met..

  • Je tijdloze en authentieke zelf te ervaren
  • Het veld van eenheid en liefde te ervaren
  • Je oorspronkelijke verbinding met de Lichtwereld weer te voelen
  • Zonder weerstand deze bijzondere energie kunnen ontvangen op fysiek niveau
  • De balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie
  • Integratie van liefde en eenheidsbesef in je systeem
  • Open en ontvankelijk zijn

 

 

Tamara van de Beek

Eigenaar De Wijsheid van het Hart

In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken, te analyseren en willen controleren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart? Zoals je intuïtie en helder weten?

Spirituele Coaching & Energetische ondersteuning op jouw pad van ontwaken. 

 

Wat geen enkel traject me had gebracht (eerder verder wegdrijven van mezelf) zat al die tijd gewoon in mezelf! 

Eindelijk is de angst er niet meer. De afgelopen jaren waren een gevecht met mezelf en met angst. Ik ga nu met vol vertrouwen en vanuit mijn hart, zonder te weten hoe het uitpakt gewoon ZIJN en vanuit mijn hart verder.

Dank je wel Tamara, je bent een life changer.

Client Diamond Light Coaching

Het is plotseling niet meer leeg in mij. Al zolang ik me kan herinneren was dit gevoel er altijd al. Ik voel me niet meer alleen en verlaten! Een groter geschenk kan ik mij niet wensen. Dit alles na slechts één sessie! Ik ben erg dankbaar voor dit gevoel.

Client Trance Healing

Ik heb veel meegemaakt en ook veel therapie sessies gehad maar het echt vinden van een innerlijke rust, dat ontbrak nog steeds. Een reading gedaan op afstand en dat heeft ZO veel goeds in gang gezet! Inmiddels kan ik niet meer tellen hoeveel nieuwe en positieve dingen er in mijn leven gebeuren (ik ben nooit zo overenthousiast, maar nu wel!) En dat allemaal na één sessie met haar. Alsof ik de start heb mogen maken en ervaren van een nieuwe fase. Een echte doorbraak die nodig was om de innerlijke blokkades los te maken en door te kunnen gaan. Echt, een aanrader!  

Kim Client Reading

De healings zijn altijd waanzinnig bijzonder!

Schijf je hier in en je ontvangt een e-mail met alle details.

Bedankt voor het inschrijven.