8 december 2020 - 19:30
Helmond

healing, meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is.

Mijn meditaties zijn super simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een diep helende uitwerking. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou zeker daarbij.

Mediteren is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik laat je moeiteloos jouw verbinding met Soul ervaren. Direct. De meditaties zijn gechannelde energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

De meditaties zijn afgestemd op de huidige energieën en thema’s. Ik vertel je hoe deze energieën inwerken op je lichaam, doorwerken in jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit. Zelfs als jij denkt dat mediteren echt niets voor jou is. Jij gaat zen de deur uit en dat gevoel blijft “plakken”.

“Voor het eerst in jaren heb ik in de meditatie ervaren hoe het voelt als er geen gedachten zijn. Alles was gewoon stil.

“Iets is mijn hart binnen gekomen en is niet meer weg gegaan”

Investering € 17.50

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee en wat lekkers. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur. Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes op de locatie aanwezig. Trek iets aan wat makkelijk zit.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte, tuin en een gezellige “woonkeuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis. Bij aankomst hoef je niet aan te bellen. Je mag via de poort aan de zijkant naar binnen (na de poort linksaf richting woonkeuken).

Gezondheidscheck

Je bent welkom mits je klachtenvrij bent (en/of jouw eventuele gezinsleden). De 1,5 meter afstand regel geldt. Bij binnenkomst graag via de poort en keuken naar binnen. Geen handen schudden bij aankomst. Bij het weg gaan, kun je het pand verlaten via de voordeur. De ruimte wordt regelmatig gedesinfecteerd en geventileerd.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken (1,5 m regel wordt gehanteerd). Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

You're inn!